Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 15 февраля 2024

Гарік

Шеф-повар

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
33 года
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту и Instagram.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Шеф-кухар

с 12.2022 по 01.2024 (1 год 1 месяц)
Кафе Грецька Чайка, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Займав посаду шеф-кухаря. В обовʼязки входила розробка сезонних та тематичних страв, переоблік, робота з постачальниками, пошук та навчання кухарів, робота на процесі, складання графіків роботи співробітників, контроль якості, контроль за своєчасним ТО обладнання, аналіз продажів, робота з ТК.

Пекар

с 02.2022 по 08.2022 (6 месяцев)
Mimosa Bakery, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Прийшов допомагати волонтером, залишився працювати в пекарні як штатний співробітник.
Отримав базовий досвід виробництва хлібу на заквасці, бріошів, булок, та інших виробів з тіста.

Кухар

с 02.2021 по 02.2022 (1 год)
Coco new Japanese, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Відкрита кухня, процес приготування страв на японському грилі «рабата»

Кухар

с 09.2020 по 02.2021 (5 месяцев)
Samna, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Ресторан сучасної близькосхідної кухні шефа Меіра Адоні. Кухар гарячої лінії.

Шеф-кухар, керуючий

с 08.2019 по 10.2020 (1 год 2 месяца)
Soba Noodle-shop, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Заклад, концепт та створення якого я розробив та втілив за допомогою зовнішніх інвестицій. Це невеличкий заклад на 40 місць, основний продукт якого це локшина (Рамен). Заклад мав меню з 16 страв та сезонних страв які мінялися, меню безалкогольних напоїв, та був орієнтований на денний трафік, обіди, та вечері, як для великих компаній так і для окремих гостей які полюбляють азіатську локшину та рамен. Проект з моменту відкриття жодного разу не доінвестувався, і навіть на 5й місяць роботи показав перші прибутки. Але почався карантин, в умовах якого без додаткових інвестицій було неможливо продовжувати роботу. Витримавши два локдауни було вирішено все ж таки зачинити заклад.
[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

Шеф-кухар

с 11.2018 по 07.2019 (8 месяцев)
Генацвале & Хинкали Теремки, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

завданням було запустити заклад за прикладом вже існуючого такого ж, з подальшим оновленням асортименту, розробкою стандартів для вже зростаючої мережі. Заклади існують та успішно працюють і на сьогодні.

Шеф-кухар

с 12.2016 по 04.2018 (1 год 4 месяца)
Black Sheep, Дніпро (Готельно-ресторанний бізнес)

Проект створений в Дніпрі, займав у ньому посаду шефа. Отримав можливість спроектувати виробництво, розробити концепцію їжі, набрати та з нуля навчити команду працівників без досвіду роботи, та надалі повністю вести кухню закладу. Один з найуспішніших проектів у місті, як наслідок, з чудовими показниками та гарною репутацією серед гостей та інших ресторанних діячів. Дуже пишаюсь цим проектом, та вдячний роботодавцям за цю можливість.

Холодний процес, десерти

с 11.2015 по 06.2016 (7 месяцев)
Mendi's, Дніпро (Готельно-ресторанний бізнес)

Ресторан кошерної кухні що знаходиться у центрі «Мінора», отримав досвід роботи з дотриманням усіх правил кашруту, приготування традиційних страв кошерної ізраїльської кухні.

Су-шеф

с 09.2015 по 01.2017 (1 год 4 месяца)
Varburger Bar, Дніпро (Готельно-ресторанний бізнес)

Працював на відкритій кухні з хоспером, згодом отримав посаду су-шефа в закладі.

Старший зміни, кухар на хоспері

с 04.2015 по 09.2015 (5 месяцев)
Vis a Vis, Дніпро (Готельно-ресторанний бізнес)

Займав посаду старшого зміни, відповідав за гарячій процесс (приготування усіх страв на тепловому обладнанні та хоспері), складав заявки для закупівлі товару, проводив переоблік.

Су-шеф

с 05.2013 по 11.2014 (1 год 6 месяцев)
Ресторан Cascade, Днепр (Готельно-ресторанний бізнес)

Займав посаду су-шефа. Закріплений за процесами суші, піци, роздачі, організував роботу кухні, підготовку до бенкетів та інших подібних заходів, також приймав участь у організації роботи та процесах виробництва кондитерського цеху у закладі, проводив дитячі майстер класи, слідкував за товарними залишками та виконував переоблік.

Cу-шеф

с 01.2011 по 04.2014 (3 года 3 месяца)
Confetti, Дніпро (Готельно-ресторанний бізнес)

Робота на видачі та на процесах, закупка товару, переоблік, розробка сезонних страв, організація роботи усіх процесів, графіки співробітників, контроль якості.

Су-шеф, повар-универсал

с 02.2010 по 11.2011 (1 год 9 месяцев)
St.Tropez, Дніпро (Готельно-ресторанний бізнес)

Ресторан традиційної французької кухні преміум сегменту, прийшов на посаду кухаря, згодом отримав підвищення до посади Су-шефа.

Су-шеф, повар-универсал

с 01.2008 по 01.2010 (2 года)
Zuma, Днепр (Готельно-ресторанний бізнес)

Ресторан традиційної корейської кухні.
Тут я вперше почав працювати в ресторані, спочатку на посудомийці, а згодом пішов помічником на гарячий процес, згодом став у зміну повноцінним кухарем на процесі, опанувавши усі страви меню отримав посаду су-шефа, і керував командою і навчав нових співробітників, дуже цінний досвід для мене.

Образование

ДНУ

Физика, электроника и компьютерные системы, Кафедра Биофизики., Днепр
Высшее, с 2007 по 2011 (3 года 8 месяцев)

Знания и навыки

MS Office R-Keeper Poster

Похожие кандидаты

Шеф-кухар
40000 грн, Киев, Удаленно

Шеф-повар
Киев

Шеф-кухар
45000 грн, Киев

Шеф-повар
Киев

Шеф-повар, кондитер
Киев, Ивано-Франковск , еще 8 городов

Су-шеф
28000 грн, Киев

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: