Resume from April 3, 2024 PRO

Анастасія

Адміністратор, бармен, бариста, 25 000 UAH

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
32 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email, address and Facebook.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Бариста

from 05.2021 to 04.2024 (2 years 11 months)
The Coffee, Київ (Роздрібна торгівля)

Організувала всі процеси роботи та допомогла відкрити ще одну кавʼярню для цієї фірми. Працювала з Poster адмін панеллю, робила замовлення всього розхідного товару та продукції, вносила постачання товару та робила інвентаризації . Маю базу постачальників продукції і розуміюся в усіх процесах роботи

Старший бариста-адміністратор

from 10.2020 to 03.2021 (5 months)
CoffeeMaster, Київ (Обслуговування. Продаж. Консультація)

Підняла планку з продажів і втілювала ідеї які позитивно впливали на виручку.Готувала напої за дотриманням калькуляцій і стандартів якості. Досягнула підвищення до адміністратора. Розробляла правила для персоналу, співпрацювала з різними постачальниками. Працювала з програмою Poster, створювала тех.карти, проводила інвентаризації,контролювала роботу барист.

Старший бариста

from 11.2019 to 07.2020 (8 months)
Кав'ярня «Кекс», Луцьк (Готельно-ресторанний бізнес)

Обслуговування і розрахунок гостей.Приготування гарячих і холодних безалкогольних напоїв. Дотримання чистоти. Складання графіку роботи і замовлення товарів. Розробки літнього меню. Приємні бесіди з гостями:)

Адміністратор

from 07.2017 to 07.2018 (1 year)
Лучеськ ПАБ, Луцк (Сфера обслуговування в громадському харчуванні)

Організовувала дні народження,корпоративи і інші святкові події. Розробляла меню на 100 і більше гостей. Контролювала роботу персоналу.Відкривала і закривала заклад. Зустрічала гостей та проводила їх. Замовляла розхідні товари для закладу.

Офіціант,бармен

from 07.2012 to 08.2017 (5 years 1 month)
Золотий Дракон, Луцк (Обслуговування)

Перша робота в сфері обслуговування в якій я отримала підвищення до бармена і також виконувала обов'язки адміністратора.
Обслуговувала весілля, дні народження, корпоративи. Працювала старанно за дотриманням внутрішніх правил. На посаді бармена працювала з касою і розраховувала гостей, також готувала гарячі напої і коктейлі за дотриманням калькуляції.

Education

Оваднівський проф.ліцей

Кухар-кондитер, Володимир-Волинський
Specialized secondary, from 2009 to 2010 (1 year)

Language proficiencies

Russian — advanced

Additional information

Пунктуальна, відповідальна, стримана,маю величезний досвід спілкування з людьми і витримку. Дуже трудолюбива і педантична до чистоти) Не конфліктна і привітна. Завжди готова навчатися і швидко вчуся

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: