Resume from April 6, 2024 PRO

Ілля

Редактор, журналіст

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
27 years
City:
Vinnytsia

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Редактор

from 09.2022 to now (1 year 8 months)
Національна суспільна телерадіокомпанія України, Вінниця (ЗМІ, медіа)

Досвід роботи:

липень 2016 р. – березень 2019 р. – кореспондент спортивних програм на Суспільному. У якості журналіста та коментатора відпрацював на двох Олімпійських іграх (літні 2016 року, зимові – 2018). Неодноразово працював кореспондентом з місця подій різноманітних спортивних змагань, зокрема – футбольних матчів Ліги чемпіонів та Ліги Європи, Вечорах боксу за участі провідних українських боксерів Олександра Усика, Дениса Берінчика і т.д., чемпіонатів світу та Європи зі стрибків у воду, чемпіонаті світу з хокею (дивізіон І-В). Брав інтерв’ю у Андрія Шевченка, Володимира Кличка, Олександра Усика, Еліни Світоліної, Жана Беленюка та інших.

березень 2019 р. – травень 2022 р. – випусковий редактор на телеканалі "XSPORT". Відповідав за щоденні випуски новин, які виходили тричі на добу. Займався розробкою концепцій програм та сюжетів.
Паралельно за сумісництвом з квітня по листопад 2021 р. спецкор Федерації баскетболу України.

З вересня 2022 редактор новин спорту на Суспільному (Київ). У вересні 2023 року перевівся редактором на сайт Суспільне Спорт.

Education

ЛНУ імені Івана Франка

Факультет журналістики, Львів
Higher, from 2014 to 2020 (6 years)

Магістр

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: