Resume from May 12, 2024

Евгений

Сварщик (MIG, MAG), 15 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
27 years
City:
Mykolaiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Education

Херсонский Профессиональный Судостроительный Лицей

Складальник корпусів металевих суден,електрозварник ручного зварювання 3 розряд, Херсон
Specialized secondary, from 2012 to 2015 (2 years 9 months)

Повинен знати: конструкцію корпусу судна, назви районів судна та їх розташування, основні теоретичні лініїsudosvarshik-8 корпусу судна; способи розмічання простих деталей за кресленнями і ескізами та прості побудови геометричних розгорток; основні властивості сталей, сплавів і електродів; методи складання і встановлення вузлів, секцій; способи обробки деталей і вузлів з вуглецевих і низьколегованих сталей; правила підготовки конструкцій під зварювання; пристрої і оснащення для складання вузлів набору і плоских секцій; правила читання простих складальних креслень; розмічальні і вимірювальні інструменти; принцип дії і правила експлуатації і обслуговування пневматичного, зварювального, газорізального і механічного обладнання; технічну і технологічну документацію для виконання роботи.

Повинен уміти: виконувати складання плоских малогабаритних секцій з вуглецевих і низьколегованих сталей. Розмічати, контурувати по шаблону, встановлювати і перевіряти прості вузли і деталі з вуглецевих і низьколегованих сталей під час вузлового, секційного і стапельного складання. Виконувати правку простих sudosvarshikдеталей і дрібних вузлів на плиті вручну. Свердлення отворів в невідповідальних деталях пневматичними машинами. Зачищати кромки під зварювання, місця встановлення деталей, а також зварювальні шви пневматичними машинами. Нагрівати і підтримувати заклепки при клепанні. Підбирати прокладки і заглушки. Готувати і наносити крейдяний чи мильний розчин на шви корпусних конструкцій під час випробувань. Виконувати електроприхвачування, теплове різання і пневматичне рубання при складанні конструкцій з вуглецевих і низьколегованих сталей в нижньому положенні. Виконувати роботи при складанні, встановленні, демонтажі і ремонті плоских великогабаритних секцій, плоских секцій, криволінійних і несиметричних таврових вузлів набору; встановлювати скулові книці, бракети, деталі насичення і т.п. під керівництвом складальника корпусів металевих суден більш високої кваліфікації.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: