Resume from October 24, 2023 PRO

Леся

Бухгалтер, помічник бухгалтера, фінансист, економіст, 25 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
39 years
City:
Lviv

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Заступник начальника відділення з операційної роботи, головний спеціаліст відділу довірчого управління фінансовими активами

from 02.2015 to now (9 years 3 months)
ПАТ "Банк інвестицій та заощаджень", Львів (Фінанси, банки, страхування)

- Організація роботи та контроль за виконанням функціональних обов'язків та завдань, поставлених перед працівниками каси.
- Контроль за правильністю проведення, повнотою та правильністю документарного оформлення операцій відкриття/закриття поточних, депозитних та рахунків з використанням спеціальних платіжних засобів, видачі кредитних продуктів клієнтам відділення. Здійснення контролю за повнотою та правильністю оформлення справ з юридичного оформлення рахунків.
- Здійснення контролю за правильністю проведення, повнотою та правильністю документарного оформлення меморіальних і касових операцій відділення.
- Здійснення контролю документів за операціями, виконаними працівниками відділення.
- Здійснення ідентифікації, верифікації та вивчення клієнтів відповідно до вимог чинного законодавства, відкриття та обслуговування рахунків у національній та іноземній валютах фізичних, юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців.
- Організація та підготовка договорів для проведення міжбанківських операцій, а саме з купівлі або продажу готівкових коштів в національній та іноземній валюті.
- Укладення договорів та інших документів про участь в ФФБ (Фонд фінансування будівництва) з Довірителями, проведення розрахунків за операціями з ФФБ, контроль подальшого внесення коштів Довірителями згідно графіку та проведення остаточних розрахунків з Довірителями; формування та супровід справ ФФБ; проведення розрахунків із Забудовником, контроль за цільовим використанням коштів ФФБ.

Education

НУ "Львівська політехніка"

Інститут економіки і менеджменту, спеціальність “Фінанси”, Львов
Higher, from 2001 to 2006 (4 years 10 months)

Knowledge and skills

MS Office Банківська справа АБС Б2 SR-Bank АБС

Language proficiencies

  • English — beginner
  • Ukrainian — fluent
  • Russian — advanced

Additional information

Особисті якості - відповідальність, організованість, уважність, старанність, комунікабельність, пунктуальність, здатність до самонавчання, саморозвитку та самовдосконалення.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: