Дмитро
Технолог харчової промисловості, 15 000 UAH
- Employment:
- Full-time.
- Age:
- 31 years
- City:
- Kharkiv
Contact information
The job seeker has entered a phone number and email.
Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.
You can get this candidate's contact information from https://www.work.ua/resumes/5185284
Work experience
Технолог
from 12.2018 to now
(5 years 5 months)
ФОП Охматенко, Харьков (Виробництво кондитерських виробів, начинок для хлібопекарської та кондитерської промисловості.)
Обов'язки:
- вхідний контроль якості сировини і контроль якості готової продукції;
- розробка і впровадження нових видів продукції;
- розробка нормативної документації;
- розробка нових видів продукції та вдосконалення існуючих технологій виробництва.
Досягнення:
- впровадженя у виробництво нових видів продукції (зокрема - лінійку жувального мармеладу, термостабільний джем із використанням яблучного пюре тощо);
- вдосконалено технології виробництва термостабільних фруктових начинок із використанням свіжих фруктів (усунено негативний вплив рецептурних компонентів на консистенцію готового продукту під час зберігання);
- підвищено продуктивність роботи виробничого цеху за рахунок оптимізації та раціоналізації виробничих процесів.
Пекар
from 09.2015 to 11.2015
(2 months)
Fozzy Group, супермаркет "Сільпо", Харків (Роздрібна торгівля)
Education
Харківський державний університет харчування та торгівлі
Аспірант кафедри технології харчування (денне відділення), спеціальність 05.18.16 "Технологія харчової продукції", Харків
Higher, from 2015 to 2018 (2 years 11 months)
Тема дисертаційної роботи - "Технологія напівфабрикату гелеподібного термостійкого з використанням желатину". Проведено дослідження фізико-хімічних та функціонально-технологічних властивостей гелеутворювачів полісахаридної та білкової природи (зокрема - желатину, напівочищеного каппа-карагенану та фурцелларану), розробка технології напівфабрикату гелеподібного термостійкого в якості альтернативи наявним на ринку "м'ясним гранулам", із подальшим використанням в технологіях м'ясних посічених виробів.
Харківський державний університет харчування та торгівлі
Інститут післядипломної бізнес-освіти, спеціальність «Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності», Харків
Higher, from 2014 to 2015 (1 year 3 months)
Харківський державний університет харчування та торгівлі
Навчально-науковий інститут харчових технологій та бізнесу, 8.05170112 «Технології харчування», Харків
Higher, from 2010 to 2015 (4 years 9 months)
Knowledge and skills
Language proficiencies
English — above average
Similar candidates
Технолог харчової промисловості, розробник
Kharkiv, Dnipro
,
more 7 cities
Технолог харчової промисловості
Kharkiv, Ivano-Frankivsk
,
more 6 cities
Технолог харчової промисловості
Kharkiv
Технолог харчової промисловості
Kharkiv
Технолог харчової промисловості
Kharkiv
Технолог харчового виробництва, керуючий виробництвом
Kharkiv