Resume from February 25, 2019

Роман

Шеф-повар, 25 000 UAH

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
33 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Шеф-кухар

from 09.2017 to 12.2018 (1 year 3 months)
ДРЦ "Чубі Бум", Івано-Франківськ (Готельно-ресторанний бізнес)

Відкриття ресторану „з нуля”, підбір обладнання
Розрахунок та підбір інвентарю
Розробка меню, калькуляційних та технологічних карт
Підбір та навчання персоналу кухні
Організація, контроль роботи кухні та приготування страв
Контроль кількості та якості сировини
Впровадження HACCP
Організація постачання та робота з постачальниками

Шеф-кухар

from 04.2015 to 01.2017 (1 year 9 months)
мережа ресторанів "Чілі Піца", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Початок роботи в ТРЦ Ocean Plaza
Відкритя заклаладів "з нуля" в ТРЦ Skymall, Skyfamilypark
та закладу мережі в м.Рівне.
Розрахунок та підбір інвентарю
Підбір та навчання персоналу кухні
Розробка меню. Розробка технологічних та калькуляційних карт
Контроль за кількістю і якістю сировини
Організація та контроль роботи кухні
Проведення інвентаризацій
Приготування страв
Впровадження нового меню
Організація роботи з постачальниками

Су-шеф

from 04.2014 to 10.2014 (6 months)
ресторан "Бабай фемелі", Васильків (Готельно-ресторанний бізнес)

Управління секцією "кухня" та її організацією. Контроль роботи кухарів, контроль якості приготування страв. Слкадання заявок, проведення інвентаризації та списання. Підготовка та видача банкетів.

Кухар

from 03.2013 to 03.2014 (1 year)
ресторан "ТРИ ВИЛКИ" Наша карта, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Кухар

from 10.2011 to 02.2012 (4 months)
"Food Factory" кейтерингова компанія, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Кухар

from 05.2011 to 10.2011 (5 months)
ресторан "Палуба", Ялта (Готельно-ресторанний бізнес)

Кухар

from 11.2008 to 05.2011 (2 years 6 months)
паб "Зер Гут", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Education

КОВПУ харчових технологій та ресторанного сервісу

Технік-технолог, Київ
Specialized secondary, from 2007 to 2011 (3 years 5 months)

Additional education and certificates

Семінар по темі "НАССР" Міжнародні правела харчової безпеки в закладах ресторанного господарства.

2018 10.17.

майстер клас "мусові десерти" Лізи Глінської

2017 10. 10.

Кондитерський майстер клас ІRКА Анна Росса

2018 11 20

Посилений кондитерський курс в кращого шеф-кондитера україни Казмерчук Людмили

2016 09.10

київська асоціація шеф-кухарів семінар"кухня-серце ресторану"

2016 11. 17

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: