Resume from January 10, 2019

Роман

Копірайтер, рерайтер (SEO-оптимізація), 8 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
32 years
City of residence:
Kalush
Ready to work:
Kalush, Remote

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Additional information

Контактна інформація
Симчич Роман Миколайович
тел. [open contact info](look above in the "contact info" section), на мобільному присутній Viber, Telegram, WhatsApp
електронна пошта – [open contact info](look above in the "contact info" section)
проживаю в місті Калуш, Івано-Франківська область.

Досвід роботи та навички
Протягом 5 років працював контент-менеджером, а саме – наповнював текстом сайти в рекламних цілях, в тому числі використовуючи біржу посилань Go Get Links, Miralinks, Блогун. На даний момент працюю на біржі копірайтингу, входжу в ТОП 400 кращих авторів (посилання на профіль - https://advego.com/profile/Dioxyde/ ). Швидкість набору тексту – 500 знаків в хвилину, володію десятипальцевим сліпим методом.
Добре знаю російську та українську мови, також маю свій власний канал на YouTube, знайомий з монтажем відео, обробленням звуку (середній рівень) Пропоную переглянути та оцінити рівень умінь – https://www.youtube.com/watch?v=eMEKSMHGrkg&t=314s . Маю базові навички в роботі з Adobe After Effects, Cinema 4D

Вимоги до працедавця
Перш за все – це віддалена робота, оскільки в цьому випадку я працюю саме за своїм комп’ютером, використовуючи свою клавіатуру, а високий комфорт при роботі безпосередньо впливає і на результат. Також працюю тільки з адекватними працедавцями, які знають, чого саме хочуть, наприклад, безглуздо вимагати сео-оптимізацію тексту, даючи 50 ключових слів, які не можна відмінювати, а сам текст має бути об’ємом не більше 100 слів.

Вимоги до заробітної плати
В принципі, можу працювати і не офіційно, оплата або на карту Приват Банку, або ж на WebMoney. Розгляну будь-які інші пропозиції, стосовно оплати роботи, в тому числі її рівня.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: