Resume from April 30, 2024 PRO

Артем

Керуючий рестораном

Employment:
Full-time.
Age:
35 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Керуючий ресторану

from 12.2021 to 08.2022 (8 months)
Готельний комплекс "Братислава", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Керівник проекту кейтеринг

from 08.2020 to 12.2021 (1 year 4 months)
Делікатес-маркет Le Silpo (ТОВ "Сільпо-фуд"), Київ (Роздрібна торгівля)

- створення та розробка проекту на базі делікатес-маркету та ресторану LeGrill з можливістю подальшого масштабування
- підготовка інвестиційного бюджету
- координування роботи напрямків маркетингу, юридичного та операційного для створення єдиного продукту з надання послуг виїзного обслуговування
- пошук та комунікація з замовниками послуг, а також івент-агенціями та локаціями для проведення заходів
- організація та проведення заходів різного формату
- підбір персоналу зі штату мережі та їх підготовка у напрямку кейтерінг
- створення стандартів роботи напрямку кейтерінг у мережі
- звітність у встановленному порядку, по результатам роботи

Директор ресторану

from 09.2018 to 03.2020 (1 year 6 months)
Національний центр "Український дім", Київ (Ресторан, кейтеринг)

- фінансове планування підприємства та досягнення запланованих показників;
- впровадження процесного підходу шляхом переходу на систему HACCP;
- керування рестораном з переважаючим кейтеринговим напрямком та частково "а-ля-карт";
- ведення переговорів із замовниками, контроль проведення заходів до 1000 гостей, розвиток клієнтської бази;
- розширення матеріальної бази;
- формування команди професіоналів у сфері гостинності та сервісу;
- оптимізація витрат, шляхом контролю закупівлі сировини та співпраці із постачальниками
- формування цінової політики та контроль оновлення та оптимізації меню;
- робота над створенням системи доставки бізнес-ланчів

Менеджер ресторану

from 05.2017 to 09.2018 (1 year 4 months)
Національний центр "Український дім", Київ (Ресторан, кейтеринг)

Операційне керування рестораном, підбір персоналу. Переговори із замовниками кейтерингових послуг. Розробка та впровадження принципів безпечності харчових продуктів за системою HACCP. Участь у розробці меню. Контроль та систематичне проведення інвентаризацій.

Бармен

from 05.2013 to 08.2014 (1 year 3 months)
Готельний комплекс "Київ", Київ (Готелі, ресторани)

Education

КНУ ім. Тараса Шевченка

Менеджмент природніх ресурсів, Київ
Higher, from 2006 to 2011 (4 years 9 months)

Additional education and certificates

Бізнес-тренінг "Економіка вражень" від автора Джозефа Пайна

2021, 1 тиждень

Сертифікат "Система забезпечення і управління якістю на основі принципів НАССР"

2018, 1 тиждень

Language proficiencies

  • Ukrainian — fluent
  • Russian — fluent
  • English — average

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: