Резюме від 14 травня 2024 PRO

Артем

Керуючий рестораном

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
35 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Керуючий ресторану

з 12.2021 по 08.2022 (8 місяців)
Готельний комплекс "Братислава", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Керівник проекту кейтеринг

з 08.2020 по 12.2021 (1 рік 4 місяці)
Делікатес-маркет Le Silpo (ТОВ "Сільпо-фуд"), Київ (Роздрібна торгівля)

- створення та розробка проекту на базі делікатес-маркету та ресторану LeGrill з можливістю подальшого масштабування
- підготовка інвестиційного бюджету
- координування роботи напрямків маркетингу, юридичного та операційного для створення єдиного продукту з надання послуг виїзного обслуговування
- пошук та комунікація з замовниками послуг, а також івент-агенціями та локаціями для проведення заходів
- організація та проведення заходів різного формату
- підбір персоналу зі штату мережі та їх підготовка у напрямку кейтерінг
- створення стандартів роботи напрямку кейтерінг у мережі
- звітність у встановленному порядку, по результатам роботи

Директор ресторану

з 09.2018 по 03.2020 (1 рік 6 місяців)
Національний центр "Український дім", Київ (Ресторан, кейтеринг)

- фінансове планування підприємства та досягнення запланованих показників;
- впровадження процесного підходу шляхом переходу на систему HACCP;
- керування рестораном з переважаючим кейтеринговим напрямком та частково "а-ля-карт";
- ведення переговорів із замовниками, контроль проведення заходів до 1000 гостей, розвиток клієнтської бази;
- розширення матеріальної бази;
- формування команди професіоналів у сфері гостинності та сервісу;
- оптимізація витрат, шляхом контролю закупівлі сировини та співпраці із постачальниками
- формування цінової політики та контроль оновлення та оптимізації меню;
- робота над створенням системи доставки бізнес-ланчів

Менеджер ресторану

з 05.2017 по 09.2018 (1 рік 4 місяці)
Національний центр "Український дім", Київ (Ресторан, кейтеринг)

Операційне керування рестораном, підбір персоналу. Переговори із замовниками кейтерингових послуг. Розробка та впровадження принципів безпечності харчових продуктів за системою HACCP. Участь у розробці меню. Контроль та систематичне проведення інвентаризацій.

Бармен

з 05.2013 по 08.2014 (1 рік 3 місяці)
Готельний комплекс "Київ", Київ (Готелі, ресторани)

Освіта

КНУ ім. Тараса Шевченка

Менеджмент природніх ресурсів, Київ
Вища, з 2006 по 2011 (4 роки 9 місяців)

Додаткова освіта та сертифікати

Бізнес-тренінг "Економіка вражень" від автора Джозефа Пайна

2021, 1 тиждень

Сертифікат "Система забезпечення і управління якістю на основі принципів НАССР"

2018, 1 тиждень

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Англійська — середній

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: