Резюме від 28 березня 2024 PRO

Сергій

Бар-менеджер, управляючий, 40 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
30 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та Instagram.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Бар / бренд - менеджер

з 03.2024 по нині (1 місяць)
КЕЙСИ., Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Відкриття проектів “з нуля”.

Участь і допомога в створенні концепту закладу, визначення портрета потенційного клієнта, формування стратегії розвитку ресторана.

Проектування і комплектування бара. Підписання договорів з постачальниками товарів для закладу на максимально можливих вигідних умовах. ( Знижки від постачальників до 25% від базового прайса, спонсорування на івентах ), встановлення і налагодження внутрішньої системи обліку продажу товарів, робота з касою.

Формування бюджету бара.
Організація і контроль ефективної і результативної роботи підрозділу бар. Систематизація всіх процесів - створення технологічних карт, санітарних інструкцій, барних інструкції, чеклистів робочих процесів і проведення інвентаризацій.

Створення і формування асортименту бара з костом х2 / х4.5.
Створення Унікальної барної і коктейльної карти з фудперінгом згідно кухні проекта.
Коктейлі відзначаються гостями і барним співтовариством, в Україні на конкурсах і в соцмережах Європи і США.

Відбір і формування необхідної команди для ефективної роботи. Навчання персоналу і створення мотивації.

Запуск проекта, перетин рубікону "в 0" і ведення стаціонарно чи дистанційно.

Бар / бренд - менеджер

з 05.2023 по 02.2024 (9 місяців)
Empire Hall, Київ (Роздрібна торгівля)

Проект з "0".
З додаткових задач - створення серій івентів з шоу, лекціями, дегустаціями і фудперінгом для гостей Люкс сегменту.

Бар-менеджер

з 04.2021 по 07.2022 (1 рік 3 місяці)
Green Bar, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Проект з "0".
З додаткових задач - розробка і створення блоку "Контент" для закладу на платформах ютуб, тікток, інстаграм.

Бар-менеджер

з 06.2020 по 08.2021 (1 рік 2 місяці)
Gastronom wine bar, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Бар-менеджер

з 05.2020 по 07.2021 (1 рік 2 місяці)
Ygli, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Проект з "0"

Бар-менеджер

з 02.2020 по 06.2020 (4 місяці)
Rabbit Rabbit, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Бармен

з 03.2019 по 11.2019 (8 місяців)
NAM / BAO, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Бар-менеджер

з 03.2019 по 07.2020 (1 рік 4 місяці)
Why Bar / Underhand, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Проект з "0"

Бармен

з 04.2016 по 12.2016 (8 місяців)
Nam / Bao, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Бармен

з 02.2016 по 10.2017 (1 рік 8 місяців)
Alchemist Bar, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Бармен

з 02.2016 по 04.2017 (1 рік 2 місяці)
Pink Freud Bar, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Освіта

Академія адвокатури

Право
Вища, з 2014 по 2017 (3 роки)

Додаткова освіта та сертифікати

HORECA SHOW

2020

Школа Олександра Мусатова. "Управління персоналом"

2021

Barometer Bar Show.

2017 , 2018, 2020, 2021

Школа Parovoz Speak Easy. Бар-менеджер. Управління персоналом.

2020

Знання і навички

Стресостійкість Здатність до навчання Привітність Приготування коктейлів Адаптивність Poster Інвентаризація R-Keeper Контроль залишків iiko Лате-арт Неконфліктність Користувач 1С Висока працездатність Знання міцної групи алкоголю Ведення CRM Міксологія Знання винної карти

Знання мов

  • Англійська — просунутий
  • Французька — вище середнього
  • Турецька — середній
  • Українська — вільно

Рекомендації

Марина Субботіна

Марина Субботіна

Директор з маркетингу, ASG Bar Consulting. На базі консалтингу відкрили 5 ресторанів.

Контактні дані приховані

Додаткова інформація

Ціную чесність, відкритіть і професіоналізм. Вирощую ці якості в собі і працюю з партнерами, що наділені цими якостями.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: