Сергій
Бар-менеджер, управляючий, 40 000 грн
- Зайнятість:
- Повна зайнятість, неповна зайнятість.
- Вік:
- 30 років
- Місто:
- Київ
Контактна інформація
Шукач вказав телефон , ел. пошту та Instagram.
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/10492958
Досвід роботи
Бар / бренд - менеджер
з 03.2024 по нині
(1 місяць)
КЕЙСИ., Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Відкриття проектів “з нуля”.
Участь і допомога в створенні концепту закладу, визначення портрета потенційного клієнта, формування стратегії розвитку ресторана.
Проектування і комплектування бара. Підписання договорів з постачальниками товарів для закладу на максимально можливих вигідних умовах. ( Знижки від постачальників до 25% від базового прайса, спонсорування на івентах ), встановлення і налагодження внутрішньої системи обліку продажу товарів, робота з касою.
Формування бюджету бара.
Організація і контроль ефективної і результативної роботи підрозділу бар. Систематизація всіх процесів - створення технологічних карт, санітарних інструкцій, барних інструкції, чеклистів робочих процесів і проведення інвентаризацій.
Створення і формування асортименту бара з костом х2 / х4.5.
Створення Унікальної барної і коктейльної карти з фудперінгом згідно кухні проекта.
Коктейлі відзначаються гостями і барним співтовариством, в Україні на конкурсах і в соцмережах Європи і США.
Відбір і формування необхідної команди для ефективної роботи. Навчання персоналу і створення мотивації.
Запуск проекта, перетин рубікону "в 0" і ведення стаціонарно чи дистанційно.
Бар / бренд - менеджер
з 05.2023 по 02.2024
(9 місяців)
Empire Hall, Київ (Роздрібна торгівля)
Проект з "0".
З додаткових задач - створення серій івентів з шоу, лекціями, дегустаціями і фудперінгом для гостей Люкс сегменту.
Бар-менеджер
з 04.2021 по 07.2022
(1 рік 3 місяці)
Green Bar, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Проект з "0".
З додаткових задач - розробка і створення блоку "Контент" для закладу на платформах ютуб, тікток, інстаграм.
Бар-менеджер
з 06.2020 по 08.2021
(1 рік 2 місяці)
Gastronom wine bar, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Бар-менеджер
з 05.2020 по 07.2021
(1 рік 2 місяці)
Ygli, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Проект з "0"
Бар-менеджер
з 02.2020 по 06.2020
(4 місяці)
Rabbit Rabbit, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Бармен
з 03.2019 по 11.2019
(8 місяців)
NAM / BAO, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Бар-менеджер
з 03.2019 по 07.2020
(1 рік 4 місяці)
Why Bar / Underhand, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Проект з "0"
Бармен
з 04.2016 по 12.2016
(8 місяців)
Nam / Bao, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Бармен
з 02.2016 по 10.2017
(1 рік 8 місяців)
Alchemist Bar, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Бармен
з 02.2016 по 04.2017
(1 рік 2 місяці)
Pink Freud Bar, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Освіта
Академія адвокатури
Право
Вища, з 2014 по 2017 (3 роки)
Додаткова освіта та сертифікати
HORECA SHOW
2020
Школа Олександра Мусатова. "Управління персоналом"
2021
Barometer Bar Show.
2017 , 2018, 2020, 2021
Школа Parovoz Speak Easy. Бар-менеджер. Управління персоналом.
2020
Знання і навички
Знання мов
- Англійська — просунутий
- Французька — вище середнього
- Турецька — середній
- Українська — вільно
Рекомендації
Марина Субботіна
Директор з маркетингу, ASG Bar Consulting. На базі консалтингу відкрили 5 ресторанів.
Додаткова інформація
Ціную чесність, відкритіть і професіоналізм. Вирощую ці якості в собі і працюю з партнерами, що наділені цими якостями.
Інші резюме цього кандидата
Івано-Франківськ, Київ, ще 3 міста
Сайт пошуку роботи №1 в Україні Резюме від 10 березня 2024 Чешир Сергій Бар-менеджер, управляючий, 40 000 грн Повна зайнятість, неповна зайнятість. Вік: 30 років Місто: Київ Контактна інформація Телефон...
Схожі кандидати
Управляючий, директор (ресторан, кафе, паб, street food, dark kitchen)
Київ, Львів
,
ще 2 міста
Управляющий, директор ресторана, кафе, бара
Київ
Провідний консультант, менеджер проєктів, керуючий мережею ресторанів, кафе (ресторанний консалтинг)
Київ, Вінниця
,
ще 8 міст
Управляющий доставкой ресторана, бара, торговой точкой, бар-менеджер
Київ
Бар-менеджер, керуючий баром, бармен
35000 грн, Київ