Резюме від 28 березня 2024 Файл

Сергій

Бар-менеджер

Вік:
30 років
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Івано-Франківськ, Київ, Львів, Одеса, Ужгород

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та Instagram.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Сайт пошуку роботи №1 в Україні

Резюме від 10 березня 2024

Чешир Сергій
Бар-менеджер, управляючий,
40 000 грн
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік: 30 років
Місто: Київ

Контактна інформація
Телефон: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Ел. пошта: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Соціальні мережі:
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Досвід роботи
Бар / бренд - менеджер
з 03.2024 по нині (менш ніж місяць)
КЕЙСИ., Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Відкриття проектів “з нуля”.

Участь і допомога в створенні концепту закладу, визначення портрета потенційного
клієнта, формування стратегії розвитку ресторана.

Проектування і комплектування бара. Підписання договорів з постачальниками товарів
для закладу на максимально можливих вигідних умовах. ( Знижки від постачальників до
25% від базового прайса, спонсорування на івентах ), встановлення і налагодження
внутрішньої системи обліку продажу товарів, робота з касою.

Формування бюджету бара.
Організація і контроль ефективної і результативної роботи підрозділу бар. Систематизація
всіх процесів - створення технологічних карт, санітарних інструкцій, барних інструкції,
чеклистів робочих процесів і проведення інвентаризацій.

Створення і формування асортименту бара з костом х2 / х4.5.
Створення Унікальної барної і коктейльної карти з фудперінгом згідно кухні проекта.
Коктейлі відзначаються гостями і барним співтовариством, в Україні на конкурсах і в
соцмережах Європи і США.

Відбір і формування необхідної команди для ефективної роботи. Навчання персоналу і
створення мотивації.

Запуск проекта, перетин рубікону "в 0" і ведення стаціонарно чи дистанційно.

Бар / бренд - менеджер
з 05.2023 по 02.2024 (9 місяців)
Empire Hall, Київ (Роздрібна торгівля)
Проект з "0".
З додаткових задач - створення серій івентів з шоу, лекціями, дегустаціями і фудперінгом
для гостей Люкс сегменту.

Бар-менеджер
з 04.2021 по 07.2022 (1 рік 3 місяці)
Green Bar, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Проект з "0".
З додаткових задач - розробка і створення блоку "Контент" для закладу на платформах
ютуб, тікток, інстаграм.

Бар-менеджер
з 06.2020 по 08.2021 (1 рік 2 місяці)
Gastronom wine bar, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Бар-менеджер
з 05.2020 по 07.2021 (1 рік 2 місяці)
Ygli, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Проект з "0"

Бар-менеджер
з 02.2020 по 06.2020 (4 місяці)
Rabbit Rabbit, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Бар-менеджер
з 03.2019 по 07.2020 (1 рік 4 місяці)
Why Bar / Underhand, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Проект з "0"

Бармен
з 03.2019 по 11.2019 (8 місяців)
NAM / BAO, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Бармен
з 04.2016 по 12.2016 (8 місяців)
Nam / Bao, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Бармен
з 02.2016 по 10.2017 (1 рік 8 місяців)
Alchemist Bar, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Бармен
з 02.2016 по 04.2017 (1 рік 2 місяці)
Pink Freud Bar, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Освіта
Академія адвокатури
Право
Вища, з 2014 по 2017 (3 роки)

Додаткова освіта та сертифікати
HORECA SHOW
2020

Школа Олександра Мусатова. "Управління персоналом"
2021
Barometer Bar Show.
2017 , 2018, 2020, 2021

Школа Parovoz Speak Easy. Бар-менеджер. Управління
персоналом.
2020

Знання і навички
Стресостійкість, Здатність до навчання, Привітність, Приготування коктейлів,
Адаптивність, Poster, Інвентаризація, R-Keeper, Контроль залишків, iiko, Лате-арт,
Неконфліктність, Користувач 1С, Висока працездатність, Знання міцної групи алкоголю,
Ведення CRM, Міксологія, Знання винної карти

Знання мов
 Англійська ─ просунутий
 Французька ─ вище середнього
 Турецька ─ середній
 Українська ─ вільно

Рекомендації
Марина Субботіна
Директор з маркетингу, ASG Bar Consulting. На базі консалтингу відкрили 5 ресторанів.
Контактні дані приховані
Відкрийте контакти кадидата, щоб звʼязатись з тими, хто його рекомендує.

Додаткова інформація
Ціную чесність, відкритіть і професіоналізм. Вирощую ці якості в собі і працюю з
партнерами, що наділені цими якостями.

Резюме кандидата розміщено за адресою: https://www.work.ua/resumes/10492958/

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: