Резюме від 16 травня 2024 Файл

Владислав

Управляючий, директор (ресторан, кафе, паб, street food, dark kitchen)

Вік:
51 рік
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Інші країни, Київ, Львів, Одеса

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту, Facebook та Instagram.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Владислав Ревенчук м. Київ
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація») / [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація») / [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Ціль:
Реалізувати свої знання та досвід на посаді керівника, директора, керівник мережі закладів, територіального керуючого, операційного керуючого (менеджера) ресторану, фуд корту, кав'ярні, клубу, піцерії, пан азійського (японського) ресторану, суші бару, розважального комплексу, пивного ресторану, коктейль бару, кальянної, street - fast food, dark kitchen, служба доставки в сегменті HoReCа та інших концептів та форматів.
Успішний досвід роботи в сегменті HoReCa, досвід роботи в start up проектах (запуск із «0»).
05.2023 – 09.2023 проектна робота по запуску закладів компанії FAVBET
Операційний керуючий мережі пивних закладів FAVBEER (новий напрямок міжнародної компанії FAVBET)
08.2020 – 10.2022 (закриття закладу у зв'язку з підвищенням оренди)
Директор (керуючий) ресторану-бістро «Мішок».
10.2019 – 05.2020 (закриття закладу у зв'язку з карантином)
Керуючий лаунж ресторану «Lab by DK» (ребрендинг «China Lounge»).
02.2018 – 08.2019
Керуючий (трьох закладів) мережі пивних ресторанів «JUST BEER BAR» (ребрендинг закладів «JUST RELAX» мережа закладів L*KAFA GRUOP).
08.2016 – 11.2017
Керуючий (шеф-бармен) мережі пивних ресторанів «THIS IS ПІВБАР» (ребрендінг ресторану «ПИВНА №1»)
09.2009 - 02.2015
Керуючий (шеф-бармен) мережі барів пан азійських ресторанів «Жовте Море», чайхони «Eshak», ресторан караоке, заміський комплекс «Queen Country Club», «Guramma Italiana» яка є складовою мережі «Bulldozer Gruop» та «Lite Life» (пан азійських ресторанів «Тануки» більш ніж 300 закладів світі), яка належить великому міжнародному ресторанному холдингу (Україна, Казахстан, ОАЕ, Гонконг, США та в інших країнах світу).
07.2006 – 08.2009
Операційний керуючий мережі вав*ярень "Кофіум" (у подальшому ребрендінг мережа пивних закладів «Портер Паб").
03.2003 – 05.2006
Бар-менеджер ресторану «Марокана» (мережа ресторанів «Carte Blanche»).
05.1995 – 06.2003
Бармен / бар-менеджер закладів різних форматім та концептів.
• Управлінський облік (1:С бухгалтерія, прибуткові накладні, витрата, списання, переміщення, технологічні карти, собівартість, каса, інвентаризації, табелювання, нарахування зарплати).
• Технологія кухні та бару (прорахунок, специфікації обладнання, технічні параметри)
• Успішний досвід відкриття та запуск ресторанів з «0».
• Участь у розробці та ребрендингу існуючого ресторану.
• Організація та контроль роботи всіх підрозділів закладу.
• Підбір, адаптація та навчання персоналу, оцінка, розвиток та мотивація (матеріальна та нематеріальна) персоналу.
• Розробка плану продажу, контроль його виконання.
• Оперативне керування діяльністю ресторану.
• Організація та контроль виконання всіма співробітниками своїх посадових обов'язків.
• Забезпечення та контроль технічного та санітарно-гігієнічного стану закладу.
• Забезпечення та контроль затвердженого стандарту зовнішнього вигляду співробітників усіх підрозділів та відповідність його санітарним нормам.
• Розробка та впровадження стандартів роботи та бізнес-процесів.
• Контроль підтримки сервісу відповідно до встановлених стандартів в заклады, особисте спілкування з гостями.
• Організація та контроль виконання всіх чек-листів , карт прибирання, графіків закупівель.
• Організація та контроль роботи виробництва та сервісу (організація діяльності зміни, взаємодія кухні, залу, бару, каси, мийки, іншого персоналу закладу).
• Розробка та впровадження (алгоритм) своєї служби доставки в даному сегменті.
• Формування та впровадження служби доставки на підставі діяльності ресторану.
• Планування та контроль фінансової діяльності, оптимізація FOOD COSTA (марженальність).
• Контроль та оптимізація food cost, labor cost, paper coast, контроль собівартості виробництва та адміністративних витрат.
• Проведення переговорів із постачальниками та укладання взаємовигідних договорів.
• Планування замовлення на продукти, контроль термінів, асортименту, кількості та якості доставки
• Контроль за дотриманням технології виробництва та ТТК страв та п /ф та умов зберігання продукції
• Ціноутворення та управління продажами.
• Контролює фінансову та бухгалтерську звітність.
• Складання та контроль графіків персоналу, табелювання, ФОП.
• Контролює адміністративно-господарську діяльність ресторану.
• Участь у проведенні інвентаризацій планових та поза плановими.
• Проведення аналітичної роботи діяльності ресторану, щомісячна аналітика роботи закладу (продаж, собівартість, оптимізація).
• Організація та проведення регулярних інвентаризацій ОЗ (основних засобів), МЦ (матеріальних цінностей), МПЗ (матеріально-виробничих запасів), контроль результатів інвентаризацій.
• Формування річного та місячних бюджетів закладу (P&L (прибуток та збитки), БДДС), звітність про фінансово-економічні показники для засновників.
• Затвердження реєстрів платежів та графіка розрахунків з контрагентами.
• Контролює касову дисципліну та дотримується фінансової дисципліни всіма співробітниками закладу.
• Оптимізація складських запасів продуктів та МЦ.
• Проведення планових/позапланових аудитів роботи закладу.
• Розробка стаффінг-плану (позиціонування, розстановка та ротація персоналу, оптимізація штатного розкладу та ФОП).
• Організація розробки нових рецептур, ТК та технології приготування страв.
• Розробка та організація маркетингових планів та заходів, акцій, програм лояльності, спрямованих на розвиток закладу, підвищення його рентабельності та обороту, просування послуг, залучення гостей, розробка, ведення та контроль рекламної та PR-діяльності закладу.
• Спілкування з гостями закладу, вирішення конфліктних чи нестандартних ситуацій.
• Замовлення форми, зовнішніх та внутрішніх POS-матеріалів, контроль відповідності стандартам в інтер'єрі (світло, музика, температура).
• Взаємодія з контролюючими органами, органами санітарно-епідеміологічного нагляду.
• Контроль наявності дозвільної документації, медичних книжок персоналу.
• Контроль охорони праці та техніки безпеки (електро-пожежобезпеки).
• Робота з перевіряючими та дозвільними інстанціями.
• Моніторинг конкурентів.
• Взаємодія з бухгалтерією з питань інвентаризацій та документообігу.
• Вміння працювати в команді, системність, структурованість у роботі, багатозадачність, робота з великим масивом інформації.

Освіта / курси / тренінги / консалтинг.
10.2017 – 04.2021
Консалтинг мережі пивних магазинів «Море Пива», нових форматів та напрямків, концепт кулінарії TO GO та доставки, концепт піцерії TO GO та доставка.
Консалтинг (запуск та відкриття) мережі ресторанів формату street-fast food BERLINER DONER.
Консалтинг мережі пивних закладів ПИВНА, ребрендінг нової мережі ресто пабів BEER and MEET (студія DISEL SHOW).
Консалтинг відкриття мережі магазинів LITRA beer and wiskey market та пивного ресторану LITRA BAR beer & music resto.
Київський Інститут туризму, спеціальність "Менеджер туристичних напрямків".
Академія бізнесу та інформаційних технологій «Керуючий ресторанно - готельним бізнесом».
Школа сучасного барного мистецтва "Планета".
Курси «Сомельє», «Бариста», «Вітальє» (сигари).
Участь у проекті «Афіша – гід. Коктейлі», співавторство.
Пивний інструктор. Переможець Всеукраїнського національного конкурсу «Stella Artois»..
Визнаний найкращим барменом мережі «Carte Blanche».
Найкращий і цінний співробітник ресторанного холдингу «Lite Life» (Bulldozer Gruop).
Диплом учасника форуму "The Bartender's School by Bacardi-Martini".
Фахівець у галузі організації та управління в сегменті HoReCa.
Досвід керування як одним закладом, так і мережею.
Досвід роботи в start up проектах запуск з «0»
Навички роботи у різних за форматом та спрямованістю підприємствах.
Регулярний обмін тенденціями та новими віяннями зі спеціалістами сегменту HoReCa.
Націлений досягнення поставлених цілей і завдань.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: