Resume from April 28, 2024 PRO

Personal information hidden

This job seeker decided to hide his personal information and contact info, but you can send a message to him or suggest a job to him.

This job seeker has chosen to hide his personal information and contact info. You can contact him using this page: https://www.work.ua/resumes/5465954

Кухар, 24 000 UAH

Employment:
Full-time.
City:
Kyiv

Contact information

This job seeker has hidden his personal information, but you can send him a message or suggest a job to him if you open his contact info.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Кухар холодного процесу

from 04.2023 to now (1 year 1 month)
Готельно-ресторанний бізнес

Знання історії страв.
Знання всіх ТК.
Проведення стажування.
Написання закупки.
Участь в генприбираннях, інвентаризації .
Видача страв.
Обслуговування бенкетів та Укрзалізниці.

Кухар-універсал

from 09.2022 to 04.2023 (7 months)
Ресторан Pesto, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування піци
Приготування всіх страв по холодному процесі
Приготування страв на гарячому процесі
Участь в закупці
Участь в інвентаризації
Проведення майстер-класів для дітей з приготування не складних страв
Приготування страв з банкетного меню

Кухар-універсал

from 04.2022 to 06.2022 (2 months)
Кафе Gosti, Сквира (Готельно-ресторанний бізнес)

- Дотримання чистоти й охайності на робочому місці
- Приготування всіх страв з меню згідно технологічних рецептур
- Приготування страв на банкети
- Контроль якості продукції, що випускається
- Дотримання товарного сусідства
- Забезпечення необхідної форми подачі страви
- Раціональне управління запасами, мінімізація відходів
- Слідкування за термінами реалізації
- Участь в генеральних прибираннях
- Проведення стажування для нових кухарів
- Управління персоналом на кухні
- Відповідальність за якість готових страв та напівфабрикатів
- Відповідальність за проведення закупки товарів
- Проведення інвентаризації
- Приготування нових страв з головним технологом закладу
- Дотримання санітарно-гігієнічних норм праці
- Відповідальність за прийом продуктів від постачальників
- Зберігання кухонних приладів у належному технічному стані
- Інформування керуючої кухнею про будь-які виявлені фактори ризику

Кухар універсал, су-шеф

from 09.2021 to 04.2022 (7 months)
Montana Pizza, Полтава (Готельно-ресторанний бізнес)

- Дотримання чистоти й охайності на робочому місці
- Приготування всіх страв з меню згідно технологічних рецептур
- Приготування страв на банкети
- Контроль якості продукції, що випускається
- Дотримання товарного сусідства
- Забезпечення необхідної форми подачі страви
- Раціональне управління запасами, мінімізація відходів
- Слідкування за термінами реалізації
- Участь в генеральних прибираннях
- Проведення стажування для нових кухарів
- Управління персоналом на кухні
- Відповідальність за якість готових страв та напівфабрикатів
- Відповідальність за проведення закупки товарів
- Проведення інвентаризації
- Приготування нових страв з головним технологом закладу
- Дотримання санітарно-гігієнічних норм праці
- Відповідальність за прийом продуктів від постачальників
- Зберігання кухонних приладів у належному технічному стані
- Інформування керуючої кухнею про будь-які виявлені фактори ризику

Кухар (Болгарія, КК Албена, готель 4* ''Малібу'')

from 06.2021 to 09.2021 (3 months)
Готель 4* ''Малібу'', Болгарія, Албена (Готельно-ресторанний бізнес)

- Дотримання чистоти й охайності на робочому місці
- Приготування напівфабрикатів, салатів, других страв, закусок та десертів
- Контроль якості продукції, що випускається
- Дотримання товарного сусідства
- Забезпечення необхідної форми подачі страви
- Раціональне управління запасами, мінімізація відходів
- Слідкування за термінами реалізації
- Участь в генеральних прибираннях

Кухар холодного цеху

from 09.2020 to 06.2021 (9 months)
Montana Pizza, Полтава (Готельно-ресторанний бізнес)

- Приготування бургерів, салатів, сетів, десертів та закусок
- Приготування страв згідно технологічних карток
- Участь в закупівлі товару
- Дотримання чистоти й охайності на робочому місці
- Приготування напівфабрикатів
- Приготування страв на банкети
- Контроль якості продукції, що випускається
- Дотримання товарного сусідства
- Забезпечення необхідної форми подачі страви;
- Раціональне управління запасами, мінімізація відходів
- Слідкування за термінами реалізації
- Участь у проведенні інвентаризації
- Участь в генеральних прибираннях

Кухар-кондитер

from 05.2020 to 09.2020 (4 months)
Кафе ''Любава'', Лубни (Готельно-ресторанний бізнес)

- Приготування страв згідно технологічних карток
- Розроблення рецептур салатів
- Участь в закупівлі товару
- Дотримання чистоти й охайності на робочому місці
- Складання щоденних обідніх меню
- Слідкування за термінами реалізації
- Обслуговування клієнтів на банкетах
- Обслуговування клієнтів за столиками (у вільний від роботи час)
- Приготування страв на банкети

Education

Полтавський університет економіки та торгівлі

Факультет: Харчових технологій готельно-ресторанного та туристичного бізнесу. Спеціальність: 181 "Харчові технології". Освітня програма: "Ресторанні технології", Полтава
Higher, from 2018 to 2022 (4 years)

Кваліфікація: Виробництво та технології. Бакалавр з харчових технологій в ресторанному бізнесі
Рівень кваліфікації: Шостий рівень Національної рамки кваліфікацій
Додаткова інформація: Диплом з відзнакою

Language proficiencies

  • Ukrainian — fluent
  • Russian — fluent
  • English — beginner
  • Bulgarian — beginner

Additional information

Професійні навички

•Чудова пам’ять
•Вміння приготування деяких коктейлів
•Знання рецептур і способів приготування європейської кухні.
•Вміння оформлювати та презентувати страви
•Знання товарного сусідства
•Досвід в розробці технологічних карток та меню.
•Досвід роботи на кухні за кордоном (Болгарія)
•Досвід в проведенні інвентаризації.
•Досвід в написанні закупки
•Тактильна, м'язова і температурна чутливість.
•Хороший естетичний смак
•Вміння працювати в команді
•Фізично і емоційно витривала

Особисті якості: наполегливість, старанність, відповідальність, вміння працювати в команді, творчий підхід, охайність, відсутність шкідливих звичок, кмітливість, винахідливість, вміння імпровізувати, стресостійкість, здатність до перемикань з однієї діяльності на іншу, організованість, хороша пам'ять, любов до кухні та кулінарії, прагнення до професійного досконалості.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: