Особисті дані приховані
Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/5465954
Кухар, 24 000 грн
- Зайнятість:
- Повна зайнятість.
- Місто:
- Київ
Контактна інформація
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Досвід роботи
Кухар холодного процесу
з 04.2023 по нині
(1 рік 1 місяць)
Готельно-ресторанний бізнес
Знання історії страв.
Знання всіх ТК.
Проведення стажування.
Написання закупки.
Участь в генприбираннях, інвентаризації .
Видача страв.
Обслуговування бенкетів та Укрзалізниці.
Кухар-універсал
з 09.2022 по 04.2023
(7 місяців)
Ресторан Pesto, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Приготування піци
Приготування всіх страв по холодному процесі
Приготування страв на гарячому процесі
Участь в закупці
Участь в інвентаризації
Проведення майстер-класів для дітей з приготування не складних страв
Приготування страв з банкетного меню
Кухар-універсал
з 04.2022 по 06.2022
(2 місяці)
Кафе Gosti, Сквира (Готельно-ресторанний бізнес)
- Дотримання чистоти й охайності на робочому місці
- Приготування всіх страв з меню згідно технологічних рецептур
- Приготування страв на банкети
- Контроль якості продукції, що випускається
- Дотримання товарного сусідства
- Забезпечення необхідної форми подачі страви
- Раціональне управління запасами, мінімізація відходів
- Слідкування за термінами реалізації
- Участь в генеральних прибираннях
- Проведення стажування для нових кухарів
- Управління персоналом на кухні
- Відповідальність за якість готових страв та напівфабрикатів
- Відповідальність за проведення закупки товарів
- Проведення інвентаризації
- Приготування нових страв з головним технологом закладу
- Дотримання санітарно-гігієнічних норм праці
- Відповідальність за прийом продуктів від постачальників
- Зберігання кухонних приладів у належному технічному стані
- Інформування керуючої кухнею про будь-які виявлені фактори ризику
Кухар універсал, су-шеф
з 09.2021 по 04.2022
(7 місяців)
Montana Pizza, Полтава (Готельно-ресторанний бізнес)
- Дотримання чистоти й охайності на робочому місці
- Приготування всіх страв з меню згідно технологічних рецептур
- Приготування страв на банкети
- Контроль якості продукції, що випускається
- Дотримання товарного сусідства
- Забезпечення необхідної форми подачі страви
- Раціональне управління запасами, мінімізація відходів
- Слідкування за термінами реалізації
- Участь в генеральних прибираннях
- Проведення стажування для нових кухарів
- Управління персоналом на кухні
- Відповідальність за якість готових страв та напівфабрикатів
- Відповідальність за проведення закупки товарів
- Проведення інвентаризації
- Приготування нових страв з головним технологом закладу
- Дотримання санітарно-гігієнічних норм праці
- Відповідальність за прийом продуктів від постачальників
- Зберігання кухонних приладів у належному технічному стані
- Інформування керуючої кухнею про будь-які виявлені фактори ризику
Кухар (Болгарія, КК Албена, готель 4* ''Малібу'')
з 06.2021 по 09.2021
(3 місяці)
Готель 4* ''Малібу'', Болгарія, Албена (Готельно-ресторанний бізнес)
- Дотримання чистоти й охайності на робочому місці
- Приготування напівфабрикатів, салатів, других страв, закусок та десертів
- Контроль якості продукції, що випускається
- Дотримання товарного сусідства
- Забезпечення необхідної форми подачі страви
- Раціональне управління запасами, мінімізація відходів
- Слідкування за термінами реалізації
- Участь в генеральних прибираннях
Кухар холодного цеху
з 09.2020 по 06.2021
(9 місяців)
Montana Pizza, Полтава (Готельно-ресторанний бізнес)
- Приготування бургерів, салатів, сетів, десертів та закусок
- Приготування страв згідно технологічних карток
- Участь в закупівлі товару
- Дотримання чистоти й охайності на робочому місці
- Приготування напівфабрикатів
- Приготування страв на банкети
- Контроль якості продукції, що випускається
- Дотримання товарного сусідства
- Забезпечення необхідної форми подачі страви;
- Раціональне управління запасами, мінімізація відходів
- Слідкування за термінами реалізації
- Участь у проведенні інвентаризації
- Участь в генеральних прибираннях
Кухар-кондитер
з 05.2020 по 09.2020
(4 місяці)
Кафе ''Любава'', Лубни (Готельно-ресторанний бізнес)
- Приготування страв згідно технологічних карток
- Розроблення рецептур салатів
- Участь в закупівлі товару
- Дотримання чистоти й охайності на робочому місці
- Складання щоденних обідніх меню
- Слідкування за термінами реалізації
- Обслуговування клієнтів на банкетах
- Обслуговування клієнтів за столиками (у вільний від роботи час)
- Приготування страв на банкети
Освіта
Полтавський університет економіки та торгівлі
Факультет: Харчових технологій готельно-ресторанного та туристичного бізнесу. Спеціальність: 181 "Харчові технології". Освітня програма: "Ресторанні технології", Полтава
Вища, з 2018 по 2022 (4 роки)
Кваліфікація: Виробництво та технології. Бакалавр з харчових технологій в ресторанному бізнесі
Рівень кваліфікації: Шостий рівень Національної рамки кваліфікацій
Додаткова інформація: Диплом з відзнакою
Знання мов
- Українська — вільно
- Російська — вільно
- Англійська — початковий
- Болгарська — початковий
Додаткова інформація
Професійні навички
•Чудова пам’ять
•Вміння приготування деяких коктейлів
•Знання рецептур і способів приготування європейської кухні.
•Вміння оформлювати та презентувати страви
•Знання товарного сусідства
•Досвід в розробці технологічних карток та меню.
•Досвід роботи на кухні за кордоном (Болгарія)
•Досвід в проведенні інвентаризації.
•Досвід в написанні закупки
•Тактильна, м'язова і температурна чутливість.
•Хороший естетичний смак
•Вміння працювати в команді
•Фізично і емоційно витривала
Особисті якості: наполегливість, старанність, відповідальність, вміння працювати в команді, творчий підхід, охайність, відсутність шкідливих звичок, кмітливість, винахідливість, вміння імпровізувати, стресостійкість, здатність до перемикань з однієї діяльності на іншу, організованість, хороша пам'ять, любов до кухні та кулінарії, прагнення до професійного досконалості.
Схожі кандидати
Повар, посудомойщица
Київ
Су-шеф
40000 грн, Київ
Кухар
Київ
Бренд Шеф Кухарь, Технолог, Завідувач виробництва
35000 грн, Київ
Повар в семью
Київ
Кухар
Київ