Резюме від 28 квітня 2024 PRO

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/5465954

Кухар, 24 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Кухар холодного процесу

з 04.2023 по нині (1 рік 1 місяць)
Готельно-ресторанний бізнес

Знання історії страв.
Знання всіх ТК.
Проведення стажування.
Написання закупки.
Участь в генприбираннях, інвентаризації .
Видача страв.
Обслуговування бенкетів та Укрзалізниці.

Кухар-універсал

з 09.2022 по 04.2023 (7 місяців)
Ресторан Pesto, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування піци
Приготування всіх страв по холодному процесі
Приготування страв на гарячому процесі
Участь в закупці
Участь в інвентаризації
Проведення майстер-класів для дітей з приготування не складних страв
Приготування страв з банкетного меню

Кухар-універсал

з 04.2022 по 06.2022 (2 місяці)
Кафе Gosti, Сквира (Готельно-ресторанний бізнес)

- Дотримання чистоти й охайності на робочому місці
- Приготування всіх страв з меню згідно технологічних рецептур
- Приготування страв на банкети
- Контроль якості продукції, що випускається
- Дотримання товарного сусідства
- Забезпечення необхідної форми подачі страви
- Раціональне управління запасами, мінімізація відходів
- Слідкування за термінами реалізації
- Участь в генеральних прибираннях
- Проведення стажування для нових кухарів
- Управління персоналом на кухні
- Відповідальність за якість готових страв та напівфабрикатів
- Відповідальність за проведення закупки товарів
- Проведення інвентаризації
- Приготування нових страв з головним технологом закладу
- Дотримання санітарно-гігієнічних норм праці
- Відповідальність за прийом продуктів від постачальників
- Зберігання кухонних приладів у належному технічному стані
- Інформування керуючої кухнею про будь-які виявлені фактори ризику

Кухар універсал, су-шеф

з 09.2021 по 04.2022 (7 місяців)
Montana Pizza, Полтава (Готельно-ресторанний бізнес)

- Дотримання чистоти й охайності на робочому місці
- Приготування всіх страв з меню згідно технологічних рецептур
- Приготування страв на банкети
- Контроль якості продукції, що випускається
- Дотримання товарного сусідства
- Забезпечення необхідної форми подачі страви
- Раціональне управління запасами, мінімізація відходів
- Слідкування за термінами реалізації
- Участь в генеральних прибираннях
- Проведення стажування для нових кухарів
- Управління персоналом на кухні
- Відповідальність за якість готових страв та напівфабрикатів
- Відповідальність за проведення закупки товарів
- Проведення інвентаризації
- Приготування нових страв з головним технологом закладу
- Дотримання санітарно-гігієнічних норм праці
- Відповідальність за прийом продуктів від постачальників
- Зберігання кухонних приладів у належному технічному стані
- Інформування керуючої кухнею про будь-які виявлені фактори ризику

Кухар (Болгарія, КК Албена, готель 4* ''Малібу'')

з 06.2021 по 09.2021 (3 місяці)
Готель 4* ''Малібу'', Болгарія, Албена (Готельно-ресторанний бізнес)

- Дотримання чистоти й охайності на робочому місці
- Приготування напівфабрикатів, салатів, других страв, закусок та десертів
- Контроль якості продукції, що випускається
- Дотримання товарного сусідства
- Забезпечення необхідної форми подачі страви
- Раціональне управління запасами, мінімізація відходів
- Слідкування за термінами реалізації
- Участь в генеральних прибираннях

Кухар холодного цеху

з 09.2020 по 06.2021 (9 місяців)
Montana Pizza, Полтава (Готельно-ресторанний бізнес)

- Приготування бургерів, салатів, сетів, десертів та закусок
- Приготування страв згідно технологічних карток
- Участь в закупівлі товару
- Дотримання чистоти й охайності на робочому місці
- Приготування напівфабрикатів
- Приготування страв на банкети
- Контроль якості продукції, що випускається
- Дотримання товарного сусідства
- Забезпечення необхідної форми подачі страви;
- Раціональне управління запасами, мінімізація відходів
- Слідкування за термінами реалізації
- Участь у проведенні інвентаризації
- Участь в генеральних прибираннях

Кухар-кондитер

з 05.2020 по 09.2020 (4 місяці)
Кафе ''Любава'', Лубни (Готельно-ресторанний бізнес)

- Приготування страв згідно технологічних карток
- Розроблення рецептур салатів
- Участь в закупівлі товару
- Дотримання чистоти й охайності на робочому місці
- Складання щоденних обідніх меню
- Слідкування за термінами реалізації
- Обслуговування клієнтів на банкетах
- Обслуговування клієнтів за столиками (у вільний від роботи час)
- Приготування страв на банкети

Освіта

Полтавський університет економіки та торгівлі

Факультет: Харчових технологій готельно-ресторанного та туристичного бізнесу. Спеціальність: 181 "Харчові технології". Освітня програма: "Ресторанні технології", Полтава
Вища, з 2018 по 2022 (4 роки)

Кваліфікація: Виробництво та технології. Бакалавр з харчових технологій в ресторанному бізнесі
Рівень кваліфікації: Шостий рівень Національної рамки кваліфікацій
Додаткова інформація: Диплом з відзнакою

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Англійська — початковий
  • Болгарська — початковий

Додаткова інформація

Професійні навички

•Чудова пам’ять
•Вміння приготування деяких коктейлів
•Знання рецептур і способів приготування європейської кухні.
•Вміння оформлювати та презентувати страви
•Знання товарного сусідства
•Досвід в розробці технологічних карток та меню.
•Досвід роботи на кухні за кордоном (Болгарія)
•Досвід в проведенні інвентаризації.
•Досвід в написанні закупки
•Тактильна, м'язова і температурна чутливість.
•Хороший естетичний смак
•Вміння працювати в команді
•Фізично і емоційно витривала

Особисті якості: наполегливість, старанність, відповідальність, вміння працювати в команді, творчий підхід, охайність, відсутність шкідливих звичок, кмітливість, винахідливість, вміння імпровізувати, стресостійкість, здатність до перемикань з однієї діяльності на іншу, організованість, хороша пам'ять, любов до кухні та кулінарії, прагнення до професійного досконалості.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: