Виталий
Бренд шеф-кухар, технолог, керівник, 35 000 грн
- Зайнятість:
- Повна зайнятість.
- Вік:
- 52 роки
- Місто:
- Київ
Контактна інформація
Шукач вказав телефон та ел. пошту.
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/10261932
Досвід роботи
Бренд Шеф кухарь , технолог , управляючий
з 11.2015 по нині
(8 років 6 місяців)
Рестораний консалтінг, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Открытие заведений с " Нуля" , восстановление успешной работы , тюнинг визуальных /органолептических/экономических показателей , аудит деятельности , копирование любых кулинарных брендов
Доставка детского питания ( Кидс Кейтеринг )
Фаст фуды ( Оливье , Маркет Плаза , Смачно Бар , )
Корпоративное питание ( Фабрика , )
Уличная еда ( Киев Донер )
Концептуальные рестораны ( Мясо в огне , Пан Карпат )
Пиццерии ( Зефир , Гриллица )
Главный технолог департамента кулинарии
з 07.2015 по 11.2015
(4 місяці)
Сільпо, мережа супермаркетів, Київ (Роздрібна торгівля)
Обновление меню кулинарии , открытие 7 гастро-фуд кортов
Шеф-повар корпоративного ресторана
з 09.2014 по 06.2015
(9 місяців)
ЗЕО Альянс, Київ (IT)
Открытие и управление корпоративного ресторана на 1000 гостей в день
Шеф повар , технолог , консультант
з 05.2014 по 09.2014
(4 місяці)
ФЕСТ Львів, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
Обновление меню ресторанов ( Краивка , Дом Легенд , Золота Роза , Копальня Кави , Пошта , Гасова Лампа , Зеник ) внедрение технологии СуВид , разработка меню полуфабрикатов для сети магазинов Два Кроки
Шеф повар , технолог , консультант
з 09.2009 по 04.2014
(4 роки 7 місяців)
Здоровеньки Були , Дрова , Два Гуся, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Обновление кулинарных концепций сетей ресторанов быстрого питания
Бренд шеф повар , технолог , управляющий
з 08.2008 по 09.2009
(1 рік 1 місяць)
ФЄСТ Львів, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
Открытие и управление ресторанами ( Варьяти , Золотая Роза , Гасова Лампа , Левый Берег , Массоны )
Бренд - Шеф повар
з 09.2004 по 09.2008
(4 роки)
Пузата Хата, мережа ресторанів, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Открытие и запуск более 30 ресторанов по Украине ( Киев , Львов , Днепр , Харьков , Запорожье , Полтава , Кривой Рог )
Шеф-повар
з 09.2003 по 09.2004
(1 рік)
Ресторан НЭП, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Перезапуск ресторана и обновление концепции
Технолог
з 09.2002 по 09.2003
(1 рік)
Ресторан Сим Сим, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Обновление меню и налаживание технологии
Управляющий рестораном
з 09.2001 по 09.2002
(1 рік)
Гостиница Салют, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Обновление концепции и управление работой ресторана Салют
Управляющий рестораном
з 11.2000 по 09.2001
(10 місяців)
Кондитерская Реприза, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Управление работой и увеличение финансовых показателей ресторана
Освіта
Київський державний торговельно-економічний універсітет
Факультете економічного менеджменту, Київ
Вища, з 1989 по 1994 (5 років)
Спеціальність : організація та управління в торгівлі та громадському харчуванні
Знання і навички
Схожі кандидати
Шеф-кухар, технік-технолог, завідуючий виробництвом, керівник
35000 грн, Київ
Бренд-шеф, технолог, керуючий рестораном
Київ
Бренд, шеф-кухар, завідувач виробництва, технолог
Київ, Інші країни, Дистанційно
Бренд шеф-кухар, технолог
Київ, Івано-Франківськ
,
ще 8 міст
Менеджер, бренд шеф-бара, керуючий закладом, директор
50000 грн, Київ