Сергій
Директор ресторану, шеф-кухар, 35 000 грн
- Зайнятість:
- Повна зайнятість.
- Вік:
- 33 роки
- Місто проживання:
- Рівне
- Готовий працювати:
- Київ, Рівне
Контактна інформація
Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/1003074
Досвід роботи
Шеф-повар
з 09.2023 по нині
(8 місяців)
SIAM паназійська кухня, Рівне (Готельно-ресторанний бізнес)
Перезапуск заклада , повна зміна формату з кав'ярні до закладу паназійської кухні
Розробка меню за бажанням замовника
Робота з підбором та навчанням персоналу
Робота по НАССР
Шеф-повар
з 08.2023 по нині
(9 місяців)
RESET, Рівне (Готельно-ресторанний бізнес)
Розробка меню (Американський стрід-фуд) , запуск та координування роботи закладу
Робота по НАССР
Розробка та контроль стандартів роботи та прийому продукції
Су-шеф
з 03.2023 по 10.2023
(7 місяців)
Optima Collection Бергшлосс Рівне - Reikartz, Рівне (Готельно-ресторанний бізнес)
Оновлення меню
Навчання персоналу
Робота по НАССР
Участь у проведенні та організації Гастро вечері з аукціоном для ЗСУ!
Робота по НАССР
Кейтеринг, конференц-сервіс
Забезпечення якісного харчування футбольних команд таких: Шахтар Донецьк (Всі команди Основа, молодіжка, жіноча), Колос, Динамо Київ (жіноча, молодіжка), ЛНЗ, Минай, ФК Олекландрія,
Директор ресторану
з 09.2014 по 12.2015
(1 рік 3 місяці)
BROWNIE, Рівне (Готельно-ресторанний бізнес)
Мав власну пекарню-кав'ярню
розробляв меню кухні, бару та кальянів
Шеф-повар
з 03.2012 по 08.2012
(5 місяців)
Парк-готель «Швейцарія», Рівне (Готельно-ресторанний бізнес)
Розробка та впровадження меню, європейська та японська кухня
Оптимізація та злагодження роботи кухні
(всі процеси + робота з накладними + проведення інвентаризацій і тд.) Приймав участь безпосередньо у відкритті ресторану. До відкриття ресторану займався впровадженням та відпрацюванням меню.
Сушист
з 01.2008 по 11.2008
(10 місяців)
БЦ «Турбіна», Рівне (Готельно-ресторанний бізнес)
Директор
з 01.2007 по нині
(17 років 4 місяці)
2007-2019, Ровно (Готельно-ресторанний бізнес)
Маю досвід керівництва кафе-баром, рестораном. Мав штат працівників 26 чоловік.
Є навик проведення співбесід та підбору персоналу по реальних здібностях претендента на посаду.
Володію навиком складання різнопланових меню, індивідуально під тип закладу, або побажання власника.
Маю водійські права категорії В, і власний автомобіль.
Освіта вища професійна
с 09.2009 по 01.2013
НУХТ, Інженер технолог
м. Рівне
тел. [
e-mail: [
Освіта – 2005 – 2009 рр. РКЕБ (Рівненський коледж економіки та бізнесу)
Спеціальність: «Технолог харчування» (молодший спеціаліст)
2009 – 2011р. Філія Київського Національного Університету Харчових технологій в місті Кам’янець Подільський
Факультет: «Харчова технологія та інженерія»
Спеціальність: «Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів» (магістр, заочний факультет)
Навчальні курси – 2011 р. Курси барменів у «Західноукраїнській асоціації барменів». Успішно пройшов курс навчання отримавши диплом з відміткою «відмінно».
Знання мов – Російська, українська (вільно); англійська (розмовний рівень) , Польська ( розмовний рівень)
Інші навики – Впевнений користувач ПК:
MS Office (MS Word, MS Excel, MS PowerPoint). Графічні редактори (Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, CorelDraw, 3DS MAX дизайн+3d графіка).
Посвідчення водія категорії «B»
Особисті дані – Порядність, чесність, відповідальність до обов’язків, здібність до навчання та адаптації до нових умов праці, здатність працювати у високому темпі, комунікабельність та старанність. Легко знаходжу спільну мову з новим колективом. Завжди знаходжу компроміс та уникаю конфліктів у колективі.
Освіта
НУХТ
Инженер технолог, Каменец-Подольский
Вища, з 2009 по 2013 (3 роки 4 місяці)
Знання мов
- Англійська — середній
- Російська — вільно
- Польська — середній
Схожі кандидати
Управляючий, директор (ресторан, кафе, паб, street food, dark kitchen)
Київ, Львів
,
ще 2 міста
Управляющий, директор ресторана, кафе, бара
50000 грн, Київ
Керуючий, директор кафе, рестораном, баром
40000 грн, Київ
Шеф-кухар, керуючий рестораном
50000 грн, Київ, Дистанційно
Директор ресторану, кафе, бару
Київ
Керуючий, заступник, управляючий, директор, начальник, менеджер, ресторатор
Київ, Вінниця
,
ще 8 міст