Резюме від 5 квітня 2024 PRO

Сергій

Директор ресторану, шеф-кухар, 35 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
33 роки
Місто проживання:
Рівне
Готовий працювати:
Київ, Рівне

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Шеф-повар

з 09.2023 по нині (8 місяців)
SIAM паназійська кухня, Рівне (Готельно-ресторанний бізнес)

Перезапуск заклада , повна зміна формату з кав'ярні до закладу паназійської кухні
Розробка меню за бажанням замовника
Робота з підбором та навчанням персоналу
Робота по НАССР

Шеф-повар

з 08.2023 по нині (9 місяців)
RESET, Рівне (Готельно-ресторанний бізнес)

Розробка меню (Американський стрід-фуд) , запуск та координування роботи закладу
Робота по НАССР
Розробка та контроль стандартів роботи та прийому продукції

Су-шеф

з 03.2023 по 10.2023 (7 місяців)
Optima Collection Бергшлосс Рівне - Reikartz, Рівне (Готельно-ресторанний бізнес)

Оновлення меню
Навчання персоналу
Робота по НАССР
Участь у проведенні та організації Гастро вечері з аукціоном для ЗСУ!
Робота по НАССР
Кейтеринг, конференц-сервіс
Забезпечення якісного харчування футбольних команд таких: Шахтар Донецьк (Всі команди Основа, молодіжка, жіноча), Колос, Динамо Київ (жіноча, молодіжка), ЛНЗ, Минай, ФК Олекландрія,

Директор ресторану

з 09.2014 по 12.2015 (1 рік 3 місяці)
BROWNIE, Рівне (Готельно-ресторанний бізнес)

Мав власну пекарню-кав'ярню
розробляв меню кухні, бару та кальянів

Шеф-повар

з 03.2012 по 08.2012 (5 місяців)
Парк-готель «Швейцарія», Рівне (Готельно-ресторанний бізнес)

Розробка та впровадження меню, європейська та японська кухня
Оптимізація та злагодження роботи кухні
(всі процеси + робота з накладними + проведення інвентаризацій і тд.) Приймав участь безпосередньо у відкритті ресторану. До відкриття ресторану займався впровадженням та відпрацюванням меню.

Сушист

з 01.2008 по 11.2008 (10 місяців)
БЦ «Турбіна», Рівне (Готельно-ресторанний бізнес)

Директор

з 01.2007 по нині (17 років 4 місяці)
2007-2019, Ровно (Готельно-ресторанний бізнес)

Маю досвід керівництва кафе-баром, рестораном. Мав штат працівників 26 чоловік.
Є навик проведення співбесід та підбору персоналу по реальних здібностях претендента на посаду.

Володію навиком складання різнопланових меню, індивідуально під тип закладу, або побажання власника.
Маю водійські права категорії В, і власний автомобіль.
Освіта вища професійна
с 09.2009 по 01.2013
НУХТ, Інженер технолог

м. Рівне
тел. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
e-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Освіта – 2005 – 2009 рр. РКЕБ (Рівненський коледж економіки та бізнесу)
Спеціальність: «Технолог харчування» (молодший спеціаліст)
2009 – 2011р. Філія Київського Національного Університету Харчових технологій в місті Кам’янець Подільський
Факультет: «Харчова технологія та інженерія»
Спеціальність: «Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів» (магістр, заочний факультет)
Навчальні курси – 2011 р. Курси барменів у «Західноукраїнській асоціації барменів». Успішно пройшов курс навчання отримавши диплом з відміткою «відмінно».

Знання мов – Російська, українська (вільно); англійська (розмовний рівень) , Польська ( розмовний рівень)
Інші навики – Впевнений користувач ПК:
MS Office (MS Word, MS Excel, MS PowerPoint). Графічні редактори (Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, CorelDraw, 3DS MAX дизайн+3d графіка).
Посвідчення водія категорії «B»

Особисті дані – Порядність, чесність, відповідальність до обов’язків, здібність до навчання та адаптації до нових умов праці, здатність працювати у високому темпі, комунікабельність та старанність. Легко знаходжу спільну мову з новим колективом. Завжди знаходжу компроміс та уникаю конфліктів у колективі.

Освіта

НУХТ

Инженер технолог, Каменец-Подольский
Вища, з 2009 по 2013 (3 роки 4 місяці)

Знання мов

  • Англійська — середній
  • Російська — вільно
  • Польська — середній

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: