Resume from March 16, 2024 PRO

Євгенія

Офіс-менеджер

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
39 years
City of residence:
Kyiv
Ready to work:
Other countries

Contact information

The job seeker has entered a email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Державний інспектор з енергетичного нагляду

from 04.2019 to 01.2024 (4 years 9 months)
Державна інспекція енергетичного нагляду України, Киев (Державні організації)

Робота із вхідною, вихідною кореспонденцією від центральних органів влади та вищих органів влади, із внутрішньою документацією. Опрацювання, попередній розгляд та реєстрація в СЕД АСКОД, СЕД ITinterprisse.
Організація та здійснення державної політики у сфері нагляду (контролю) у галузі електроенергетики. Здійснення державного енергетичного нагляду (контролю) щодо учасників ринку електричної енергії, а саме за енергетичними установками електростанцій , електропідстанцій, з питань технічного стану теплових, тепловикористальних установок.
Здійснення нагляду (контролю) за:
- дотриманням вимог правил та інших нормативно-правових актів і нормативних документів з питань експлуатації;
- організацією диспетчерського (оперативно-технологічного) управління об’єднаною енергетичною системою України;
- забезпеченням належного технічного стану елементів обладнання системної протиаварійної автоматики;
- станом підготовки та готовності об’єктів у галузі електроенергетики до роботи в особливий період, осінньо-зимовий період, а також в період повені, грозовий сезон, в умовах низьких та високих температур.
Приймала участь у комісіях з розслідування технологічних порушень;
- у комісіях з перевірки підготовки та готовності об’єктів у галузі електроенергетики до роботи в особливий період, осінньо-зимовий період, а також в період повені, грозовий сезон, в умовах низьких та високих температур;
- у комісіях з перевірки знань керівників підрозділів учасників ринку електричної енергії (крім споживачів) вимог і положень нормативно-правових актів;
- у нарадах, засіданнях, конференціях та семінарах з питань компетенції.
Здійснювала інші функції в межах компетенції сектору, в тому числі підготовку звітів, аналітичних довідок та інформації за результатами державного енергетичного нагляду (контролю) щодо виявлених порушень вимог нормативно-правових актів і нормативних документів з питань технічної експлуатації та технічного стану обладнання учасників ринку електричної енергії (крім споживачів).
Мною були підготовлені проєкти висновків щодо пріоритетності технічних рішень з розвитку системи передачі, передбачених проєктами інвестиційних програм оператора системи передачі, а також результатів перевірок виконання реконструкції та модернізації устаткування об’єктів у галузі електроенергетики.
Приймала Участь у міжнародному співробітництві, вивченні, узагальненні, поширенні передового світового досвіду щодо підвищення надійності роботи об’єктів електроенергетики в межах повноважень.
Розгляд у встановленому законодавством порядку звернень від органів влади, громадських об’єднань, підприємств, установ та організацій, громадян.

Головний спеціаліст зі звернень громадян та доступу до публічної інформації

from 09.2018 to 04.2019 (7 months)
Міністерство регіонального розвитку будівництва та житлово-комунального господарства, Киев (Державні організації)

Первинний розгляд та реєстрація вхідної документації , доведення до виконання відповідним структурним підрозділам, моніторинг та контроль за виконанням документів у встановлені терміни, формування виконаних справ. Надання консультації структурним підрозділам стосовно матеріалів справи.
Написання вихідних листів в зазначені терміни.
Оперативне виконання поставлених завдань безпосереднього керівника,організація особистого прийому керівництва, контроль перемикання "Гарячих ліній" відповідно до графіку, формування звітів (щомісячних, квартальних, за півріччя та річних).
Стресостійкість, комунікативні навички у спілкуванні з громадянами, чітка самоорганізація, відмінна взаємодія з колегами.
Досвід роботи з оргтехнікою та програмами ПК(Word,EXEL,Outlook,Megapolis,IT Enterprise, СЕД "АСКОД" та інше), а також досвід роботи у діловодстві та роботі з документами.

Чергова станційного поста телекерування

from 05.2004 to 09.2017 (13 years 4 months)
КП"Київський метрополітен", Київ (Організація руху поїздів та пасажирських перевезень)

Робота за пультом керування на транспорті,чітке забезпечення безперебійного руху поїздів на лінії,обслуговування пасажирів,організація роботи локомотивних бригад,контроль явки на роботу.
Досягла певного досвіду у спілкуванні з людьми та в організації роботи зі штатом понад 150 осіб.Опанувала роботу з оргтехнікою та програмами ПК(Word,EXEL,Outlook,Megapolis,IT Enterprise, СЕД "АСКОД" та інше), а також досвід роботи у діловодстві та роботі з документами.

Education

ДЕТУТ Державний економіко-технологічний університет транспорту

Управління на залізничному транспорті та організація пасажирських перевезень, Киев
Higher, from 2006 to 2011 (4 years 8 months)

Additional education and certificates

Курси "Вільного володіння українською мовою"

2018,3 месяца

Курси для підвищення кваліфікації "Державним службовцям про державну службу"

09.09.2020-22.10.2020 (60 годин)

"Основи кібергігієни"

2021, 3 місяці

Knowledge and skills

MS Excel MS Word Користувач ПК MS Office MS Outlook Робота з оргтехнікою 1С:Підприємство IT-Підприємство АСКОД СЕД Megapolis Пунктуальність Комунікабельність Привітність Здатність до навчання Грамотна усна та письмова мова Ведення документації MS PowerPoint Оперативність Уміння користуватись оргтехнікою Відповідальність Ведення соціальних мереж

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: