Resume from March 6, 2024 PRO

Станіслав

Шеф-кухар, 50 000 UAH

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
41 years
City of residence:
Kyiv
Ready to work:
Kyiv, Remote

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Шеф кухар

from 02.2023 to now (1 year 3 months)
Lafamiglia, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Су-шеф

from 01.2023 to 02.2023 (1 month)
МХП, ПрАТ, Київ (Сільське господарство, агробізнес)

Стандартні обов'язки су шефа індустріальної кухні

Бренд Шеф

from 04.2021 to 10.2022 (1 year 6 months)
ФМ Груп, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф-кухар

from 10.2020 to 04.2021 (6 months)
Жовте море, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Виконання стандартних обов'язків шеф кухаря

Технолог

from 10.2020 to 01.2021 (3 months)
МХП, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Проектна робота, для Glovo
(dark kitchen )розробка і впровадження технології виробництва
ТЕХ МЕХкухні ,адаптація страв під споживача

Шеф-кухар

from 05.2020 to 09.2020 (4 months)
Bright Kitchen, Дніпро (Готельно-ресторанний бізнес)

Створення і розрахунок меню , страв healthy food з урахуваннями глікемічного індексу і навантаження , БЖВ,

Шеф кухар

from 07.2019 to 12.2019 (5 months)
Poke Bowl, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Досягнення
Оптимізував роботу харчового блоку
Знизив кост до 21%
Виключили і знизили втрати ,частини сировини при переробці на пф

Шеф кухар

from 10.2018 to 06.2019 (8 months)
Pan Asiat, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Стандартні обов'язки Шеф кухаря
Досягнення:
оптимізував затратні статті виробництва харчового блоку
знизив фуд кост

Суші шеф

from 09.2013 to 02.2014 (5 months)
Ресторан Mr. Zuma, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф кухар

from 04.2005 to 06.2012 (7 years 2 months)
Мураками, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Education

НУХТ

Внутрішній аудитор з харчової безбеки HACCP, Киев
Unfinished higher, from 2021 to 2021 (меньше 1 года)

Курс підвищення кваліфікації зі спеціальності Менеджмент КНУХТ, за програмою внутрішніх аудиторів системи безпечності харчових продуктів

КММТ

Киев
Specialized secondary, from 1998 to 2002 (3 years 9 months)

Additional education and certificates

майстер клас від Танігучи Акіхіро професвйного шеф-кухаря(NOBU), майстра японської кухні, Нобу Матсухіса

19-20.04.11

Nipponia in Ukraine 2011 Майстер клас від Masayoshi Kazato - директора об'єднаної японської асоціації суші кухарів(AJSA)

20-21.11.11

Школа кулінарних мистецтв Ritz Escoffier in Paris - майстер клас з курсу Кулінарне мистецтво (вступ ,риба і морепродукти)

04-08.03.13

Knowledge and skills

Навички роботи з системами Poster,Profit

Language proficiencies

English — beginner

Additional information

- відкриття підприємств громадського харчування "з нуля";
- проектування харчоблоку для підприємств громадського харчування;
- аналіз та раціональність розрахункових проектів;
- розробка меню згідно з заданим концептом;
- Проведення дегустацій;
- Складання калькуляції та тех.карт;
- підбір обладнання і необхідного інвентарних знарядь
- підбір та навчання персоналу із застосуванням взаємозамінності,
розстановка процесу;
- Складання та контроль графіків виходів на роботу;

Similar candidates

Су-шеф
Kyiv

Шеф-кухар
30000 UAH, Kyiv

Бренд-шеф
Kyiv, Lviv, Odesa

Chef
Kyiv

Шеф-кухар
50000 UAH, Kyiv, Vinnytsia , more 6 cities

Шеф-повар
Kyiv, Vinnytsia

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: