Resume from April 21, 2024 PRO

Personal information hidden

This job seeker decided to hide his personal information and contact info, but you can send a message to him or suggest a job to him.

This job seeker has chosen to hide his personal information and contact info. You can contact him using this page: https://www.work.ua/resumes/9663663

Шеф-кухар, 40 000 UAH

Employment:
Full-time, part-time.
City of residence:
Kyiv
Ready to work:
Bukovel, Chernivtsi, Kyiv, Lutsk, Lviv, Rivne, Ternopil, Vinnytsia, Zhytomyr

Contact information

This job seeker has hidden his personal information, but you can send him a message or suggest a job to him if you open his contact info.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Шеф-повар

from 11.2022 to now (1 year 5 months)
Готельно-ресторанний бізнес

Відкривання закладу.

Шеф-повар

from 10.2021 to 11.2022 (1 year 1 month)
Portfolio bar|restaurant (Готельно-ресторанний бізнес)

Управляючий/ шеф-кухар/ співласник.

from 03.2021 to now (3 years 1 month)
Готельно-ресторанний бізнес

Відкривання свого невеличкого закладу.

Шеф-повар

from 10.2020 to 04.2021 (6 months)
Fon Fisher, Чернівці (Готельно-ресторанний бізнес)

Відкривання закладу.

Шеф-повар

from 03.2020 to 11.2020 (8 months)
The Friends House 1.0, Чернівці (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф-повар

from 03.2020 to 04.2021 (1 year 1 month)
The Friends House 2.0, Чернівці (Готельно-ресторанний бізнес)

Відкривання закладу.

Су-шеф

from 04.2019 to 03.2020 (11 months)
Desert Rose Restaurant Qatar, Doha (Готельно-ресторанний бізнес)

Відкривання закладу української кухні в м. Доха, Катар.

Кухар універсал

from 03.2018 to 09.2018 (6 months)
Stories of Meat, Житомир (Готельно-ресторанний бізнес)

Кухар бригадир

from 05.2017 to 03.2018 (10 months)
Авиатик Гриль-клуб, Житомир (Готельно-ресторанний бізнес)

Кухар універсал

from 02.2017 to 05.2017 (3 months)
Pleasantville BBQ Pub || Житомир, Житомир (Готельно-ресторанний бізнес)

Кухар універсал

from 03.2016 to 09.2016 (6 months)
Roud Рест, Черняхів (Готельно-ресторанний бізнес)

Офіціант-бармен, кухар

from 03.2015 to 09.2015 (6 months)
Кафе 777, Вся Україна (Готельно-ресторанний бізнес)

Education

Вінницький торговельно-економічний інститут

Харчові технології і туризм., Вінниця
Higher, from 2022 to 2024 (2 years)

Майбутній магістр харчових технологій.

Вінницький торговельно-економічний інститут

Харчові технології, Технолог приготування їжі, Вінниця
Higher, from 2019 to 2022 (3 years)

Диплом бакалавра з відзнакою.
Харчові технології, Технолог приготування їжі.

Житомирський Торгівельно - Економічний Коледж КНТЕУ

Технолог приготування їжі, Житомир
Unfinished higher, from 2016 to 2019 (3 years)

Диплом молодшого спеціаліста з відзнакою.
Технік-Технолог приготування їжі .

Головинське ВПУНТ

Кухар-пекар, Вся Україна
Specialized secondary, from 2013 to 2016 (3 years)

Диплом з відзнакою.
Кухар -4 розряд
Пекар-2 розряд

Language proficiencies

  • Ukrainian — fluent
  • Russian — fluent
  • English — beginner

Additional information

Учасник і лауреат багатьох кулінарних конкурсів.
У 2016 році, зайняв 3 місце, у всеукраїнському конкурсі з кулінарного мистецтва, в м. Київ .
На кулінарному чемпіонаті «Battle Chefs 1.0» зайняв 1 місце в номінації "Мініатюри" та 3 місце " Риба та морепродукти" в м.Житомир.
Переможець командного конкурсу барбекю «Розмаїття смаків КНТЕУ» 2017 в м. Київ .
На чемпіонаті «Battle Chefs 2.0» зайняв 1 місце в номінації "Сучасна кухня" та 3 місце " Ресторанні десерти" в м.Житомир.
Переможець кулінарного конкурсу ЖИТОМИРСЬКОГО ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНОГО КОЛЕДЖУ
"BEST Cook ЖТЕК КНТЕУ" в м.Житомир.
Переможець командного конкурсу барбекю «Розмаїття смаків КНТЕУ» в м. Київ 2018.
І Кулінарний Кубок Західної України 3 місце в номінації " Перша страва " в м. Тернопіль.
«Battle Chefs 3.0» зайняв 1 місце в номінації "Food design" в м.Житомир.
«BESTCookFEST-2018» в м. Київ. 3 місце в номінації страва з м'яса.
Best кухар 2018 в м. Миколаїв. 1 місце сучасна кухня. 2 місце страва з риби.


Курси і тренінги.
METRO Chef Forum(Київ)
рік закінчення 2021
Bocuse d'Or Ukraine(Київ)
рік закінчення 2021
Ukrainian Gastro Show(Київ)
рік закінчення 2020
Карвінг, Кондитерське мистецтво .(Головине)
рік закінчення 2015
Комп’ютерні навички
Впевнений користувач

Водійське посвідчення
категорія - С,В.

Стажировка
Кафе "777" (Головине).
Ресторан Роуд Rest (Черняхів).
Pleasantville BBQ Pub || (Житомир)
La Cigale Hotel Doha 5* (Доха, Катар)
Obecni Dum Prague (Чеська Республіка)

Наукова діяльність
Участь в Малій Академії Наук ( історія ) .
Наукова робота на тему: "Визначення вмісту нітратів у харчовій продукції "


Громадська діяльність
Член Житомирської обласної асоціації кулінарів України.
Член МОЛОДІЖНОЇ ГРОМАДСЬКОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ "ХХІ ПОКОЛІННЯ"


Захоплення та інтереси
Люблю займатись спортом, особливо футболом! Був учасником багатьох спартакіад та турнірів за кордоном, в межах області та України . Захоплююсь туризмом та люблю подорожувати.

Мета
Хочу працювати в гарному і чудовому закладі для самовдосконалення, здобутку нового досвіду і підвищення свого кваліфікаційного рівня . Високо мотивований працювати в новому закладі з продуманою концепцією, де можна відкривати нові аспекти кухарської справи .
І врешті решт, стати гідним і відомим шеф-кухарем України !

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: