Resume from May 21, 2024 PRO

Oleksandr

Інженер з охорони праці та пожежної безпеки

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
41 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email and LinkedIn.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Інженер по охороні праці та пожежної безпеки

from 07.2018 to 05.2019 (10 months)
Фокстрот. Техніка для дому, Киев (Роздрібна торгівля)

Проводив обстеження з пожежної безпеки різних об'єктів, експертизу проектної документації на нове будівництво, приймав участь у комісіях з прийому в експлуатацію закінчених будівництвом об'єктів. Проведення наукових робіт у сфері цивільного захисту та їх введення у повсякденну працю, перевірка стану захисних споруд та ведення їх обліку, перевірка потенційно-небезпечних та об’єктів з підвищеною небезпекою ведення журналів та проведення вступних інструктажів з охорони праці, складання інструкцій та методик з охорони праці, складання квартальних та річних звітів про проведену роботу у визначений період.

Інженер цивільного захисту дослідно-випробувальної лабораторії

from 07.2005 to 07.2018 (13 years)
ДВЛ ДСНС України в Чернігівській области, Чернигов (Наукові та дослідні роботи у сфері цивільного захисту)

Працював на посадах: інспектора служби цивільного захисту м. Чернігова, інженера науково - дослідної лабораторії ДСНС України. Складання технічних завдань для вибору підрядної організації у системі Прозоро на поставку обладнання та виконання робіт по заміні / модернізації систем пожежної та охоронно-тривожної сигналізації на різні об'єкти Чернігівської області. Вивчення проектно-кошторисної документації, схем об'єктів. Проводив розслідування причин пожеж, займався науковою та інформаційною роботою по різних актуальних темах в сфері пожежної безпеки, проводив наукові випробування на визначення групи горючості, визначення температури поширення вогню, визначення параметрів вогнезахисної обробки деревини.
Проводив комплекс робіт з дослідження пожеж. Здійснював в установленому порядку відео та фотозйомку під час дослідження пожеж і надзвичайних ситуацій техногенного характеру. Вів облік, використання та зберігання фотовідеоматеріалів, складав матеріали по пожежі. Здійснював заходи з перевірки якості виконання суб'єктами господарської діяльності робіт з вогнезахисного обробляння виробів, матеріалів і конструкцій, а також якості технічного обслуговування первинних засобів пожежогасіння. Проводив випробувальні та дослідні роботи, оформлював звітні матеріали по ним. Забезпечував впровадження результатів закінчених дослідних та випробувальних робіт. Здійснював перевірки відповідності вимогам пожежної безпеки та нормативно-технічним документам пожежонебезпечної продукції, що випускається підприємствами. Приймав участь у підготовці звітніх матеріалів до УкрНДІЦЗ та Державної служби України, забезпечував дотримання вимог керівних нормативних документів при їх оформленні. Контролював дотримання протипожежних вимог стандартів і норм під час виготовлення залізобетонних будівельних конструкцій, виробів та матеріалів. Розробляв методичні рекомендацій щодо здійснення інструментальних методів дослідження пожеж та дотримання вимог діючих правил безпеки з урахуванням специфіки досліджуємих об’єктів. Досліджував речові докази у межах дослідження пожеж. Надавав консультації працівникам Управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України у Чернігівській області іншим юридичним та фізичним особам у межах своєї компетенції. Виконував інші повноваження, не заборонені законодавством.

Education

Черкський інститут пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля

Пожежна безпека, Черкассы
Higher, from 2000 to 2005 (5 years)

Additional education and certificates

Сертифіковане навчання на базі УкрНДІЗЦ

1

Knowledge and skills

MySQL Користувач ПК Bootstrap MS Excel XML Программирование Верстка CSV Unity Знання принципів ООП Git Adobe Photoshop Blender GitHub Організованість

Language proficiencies

  • English — average
  • Ukrainian — fluent

Additional information

Навички та досягнення:
Проводив обстеження з пожежної безпеки різних об'єктів, експертизу проектної документації на нове будівництво, приймав участь у комісіях з прийому в експлуатацію закінчених будівництвом об'єктів. Працював на посадах: інспектора служби цивільного захисту м. Чернігова, інженера науково - дослідної лабораторії ДСНС України. Проводив розслідування причин пожеж, займався науковою та інформаційною роботою по різних актуальних темах в сфері пожежної безпеки, проводив наукові випробування на визначення групи горючості, визначення температури поширення вогню, визначення параметрів вогнезахисної обробки деревини, проведення наукових робіт у сфері цивільного захисту та їх введення у повсякденну працю, перевірка стану захисних споруд та ведення їх обліку, перевірка потенційно-небезпечних та об’єктів з підвищеною небезпекою ведення журналів та проведення вступних інструктажів з охорони праці, складання інструкцій та методик з охорони праці на всі випробувальні установки у лабораторії, складання документів по атестації та акредитації випробувального обладнання, проведення атестації робочих місць, складання квартальних та річних звітів про проведену роботу у визначений період.

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: