Resume from July 1, 2019

Юлія

Керівник, 10 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
37 years
City of residence:
Shostka
Ready to work:
Hlukhiv, Kharkiv, Konotop, Krolevets, Kyiv, Nizhyn, Seredyna-Buda, Shostka, Sumy, Yampil (Sumy Region)

Contact information

The job seeker has entered a phone number, email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Начальник відділу соціальної роботи

from 01.2015 to 08.2016 (1 year 7 months)
Центр соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді Шосткинської районної державної адміністрації, Шостка (Соціально-педвгогічна діяльність; Соціальний, психологічний супровід та дозвіллєзнавство)

Здійснення контролю та практична реалізація в аспекті надання педагогічних, психологічних, соціально-педагогічних, соціально-медичних, професійних послуг та супровід осіб, сімей, дітей, підлітків та молоді, які опинились в складних життєвих обставинах, або належать до категорії групи ризику. Створення соціальних умов життєдіяльності, гармонійного та різнобічного розвитку дітей та молоді, захист їх конституційних прав, свобод і законних інтересів, задоволення культурних та духовних потреб, а також підвищення якості та доступності надання професійних, соціально-педагогічних, соціально-медичних, соціально – економічних і юридичних послуг сім’ям, дітям та молоді.

Керівник апарату

from 10.2009 to now (14 years 7 months)
Шосткинська районна державна адміністрація, Шостка (Державні організації)

Досвід роботи, знання, вміння та навички якісно реалізувати управлінську та адміністративну діяльність в аспекті організаційної, інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю, надання адміністративних послуг, документообігу та виконавської дисципліни. Маю досвід роботи з ПК та офісною технікою. Вільно володію програмами: Microsoft Word, Excel, АСОПД-CОМТЕХ, Far. Знання та реалізація порядку встановлення статусу, призначення, нарахування, виплати коштів, відповідно до чинного законодавства, складання та ведення виплатних списків, фінансових зобов`язань, платіжних доручень, особливостей складання та ведення планово-звітної документації, специфіки обслуговування фізичних та юридичних осіб, формування та ведення особових справ, вільно орієнтуюся в роботі з юридичною літературою, законодавчою базою. Представляла захист інтересів управління в суді. Постійне підвищення рівня знань та кваліфікації, вміння вести переговори, наявність лідерських здібностей, володіння демократичними якостями управління, високий професіоналізм, якісне виконання службових обов’язків, виконання на високому рівні покладених завдань на органи виконавчої влади, у відповідності з функціями держави в аспекті державної служби. Розвинені навички механізму прийняття ефективних управлінських рішень, управлінські та комунікативні здібності в аспекті управління персоналом.
Маю досвід роботи в педагогічному, психологічному та соціально-педагогічному напрямку. Відповідальна, креативна, постійно підвищую рівень кваліфікації, особистісних знань, умінь та навичок.

Education

Глухівський державний педагогічний університет імені Олександра Довженка; Харківський регіональний інститут державного управління Національної академії державного управління при Президентові України.

"Соціально-гуманітарний" ; «Державного управління та адміністрування», Глухів; Харків
Higher, from 2004 to 2009 (4 years 9 months)

Отримала диплом з відзнакою за спеціальністю "Соціальна педагогіка. Практична психологія».
Отримала диплом з відзнакою ступеня магістр за спеціальністю «Публічне управління та адміністрування». Упродовж всього періоду навчання перебувала на 1 місці рейтингу успішності в навчанні за спеціальністю «Публічне управління та адміністрування» Харківського регіонального інституту державного управління Національної академії державного управління при Президентові України.

Additional information

2017 р. – нагороджена грамотою Департаменту з питань громадянства Адміністрації Президента України за зразкове проходження практики в Адміністрації Президента України.

2010 р., 2014 р., 2015 р., 2016 р., - пройшла курси підвищення кваліфікації на базі державного закладу післядипломної освіти «Сумський центр перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій», отримала відповідні сертифікати.

Similar candidates

All similar candidates