Resume from March 27, 2024 PRO

Оксана

Керівник фінансового відділу, головний бухгалтер

Employment:
Full-time.
Age:
49 years
City:
Vinnytsia

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Начальник відділу бухгалтерського обліку та звітності

from 08.2020 to 01.2024 (3 years 5 months)
Епіцентр К, Вінниця (Роздрібна торгівля)

Ведення бухгалтерського та податкового обліку ТОВ, здача податкової, бухгалтерської та фінансової звітності, нарахування заробітної плати, керівництво відділом бухгалтерського обліку та звітності, контроль за розрахунками з контрагентами, контроль за обліком основних засобів та ТМЦ. Успішне проходження податкових та аудиторських перевевірок.
Робота пов'язана з великими об'ємами інформації.

Володіння ПК на рівні впевненого користувача.

Головний бухгалтер

from 07.2017 to 12.2019 (2 years 5 months)
ТОВ Рітейлінвестгруп, Вінниця (Роздрібна торгівля)

Повне ведення управлінського, бухгалтерського та податкового обліку ТОВ та ФОП на різних ситемах оподаткування, формування бюджету, фінансового та податкового планування підприємства, контроль за його виконанням; управління грошовими потоками; аналіз господарської діяльності; керівництво фінансовою та бухгалтерською службою підприємства; організація управлінського, бухгалтерського та податкового обліку; формування облікової політики; контроль за дотриманням бухгалтерською службою податкового обліку та національних стандартів бухгалтерського обліку; формування та надання управлінської, бухгалтерської, та податкової звітності; ведення переговорів з партнерами, банками, кредитними установами. Досвід успішного проходження податкових та аудиторських перевірок.

Робота пов'язана з великими об'ємами інформації.

володіння ПК на рівні впевненого користувача

Фінансовий директор

from 11.2005 to 12.2013 (8 years 1 month)
ТОВ "Сільпо-65", Вінниця (Роздрібна торгівля)

Планування та координація діяльності підприємства; формування бюджету, фінансового та податкового планування підприємства, контроль за його виконанням; управління грошовими потоками; аналіз господарської діяльності; керівництво фінансовою та бухгалтерською службою підприємства; організація управлінського, бухгалтерського та податкового обліку; формування облікової політики; контроль за дотриманням бухгалтерською службою податкового обліку та національних стандартів бухгалтерського обліку; формування та надання в холдинг управлінської звітності та звітності при проведенні міжнародного аудиту; ведення переговорів з партнерами, банками, кредитними установами. Досвід успішного проходження податкових та аудиторських перевірок.

Робота пов'язана з великими об'ємами інформації.

володіння ПК на рівні впевненого користувача

Education

Вінницький ТЕІ КНТЕУ

Магістр з обліку і аудиту, Вінниця
Higher, from 2003 to 2009 (6 years 3 months)

Knowledge and skills

MS Excel MS Word M.E.Doc САПР BAS

Language proficiencies

  • Ukrainian — fluent
  • Russian — fluent
  • English — beginner

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: