Resume from May 18, 2024 PRO

Оксана

Бухгалтер, 30 000 UAH

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
41 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Бухгалтер

from 10.2019 to now (4 years 8 months)
ТОВ" ОФІС КОМФОРТ ", Запоріжжя (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Облік в бух. програмі Акцент. Рознесення банківських виписок в бух. програмі. Контроль розрахунків з постачальниками та покупцями. Наявність та корректність всіх реквізитів первінних документів та правільність відображення в программі Облік ТЗР та створення ТТН. Облік основних засобів та МШП - оприбуткування, введення в експлуатацію, нарахування зносу, річні інвентаризації. Облік ФОП за всіма видами операцій від певинних документів як з постачальниками так із покупцями до банківських виписок до складання звітності та контроль за лімітом доходу. Облік палива та подорожні листи. На попередніх містах роботи мала досвід роботи в 1С 8.3 УТП також наявний досвід в оприбуткуванні товарів ВМД, розрахунків з іноземними постачальниками. Наявний досвід складання звітності та реєстрації ПДВ в програмі МЕДок, Обмін електронними документами через Вчасно.

Бухгалтер

from 12.2017 to 08.2019 (1 year 8 months)
ПП "ТР-Інжинирінг", Запоріжжя (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Контроль надходження товарів та послуг як від вітчизнаних так і від іноземних постачальників та реєстрація їх в 1С УТП, Офорлення документів реалізації продукції від договору та специфікацій до видаткових накладних та ТТН, виробництво, оприбуткування та списання ТМЦ, палива, ОЗ. Передача в переробку матеріалів та облік отриманої готової продукції. Проведення в 1С банківськіх випискок. Контроль заборгованності та звірка з постачальниками та покупцями. Робота з давальницькою сировиною при виконанні будівельно-монтажних робіт .Контроль обліку робочого часу автотранспорту задіяного на монтажно-будівельних роботах. Списания палива та материалів по об'єктам будівництва. Наявний досвід роботи в системі клієнт-банк, нарахування та виплата заробітної плати, складання та подання звітності для Податкової служби и в органи Статистики.

Бухгалтер

from 02.2013 to 12.2017 (4 years 10 months)
ТОВ "Хімлекс-Україна", Запоріжжя (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Отримання та реєстрація первинної документації в 1С 8,2 и 1С7,7 надходження товарів та послуг. реалізація товарів, контроль взаєморозрахунків з постачальниками та покупцями, Списання ТМЦ та палива, виписка ТТН. Розрахунки з постачальниками через системи клієнт-банк, контроль податкового кредиту та податкового зобов'язання. Виписка та реєстрація податкових накладних. Облік готової продукції та сировини. Нарахування та виплата заробітної плати в программі 1С та клієнт-банк

Бухгалтер

from 08.2007 to 09.2014 (7 years 1 month)
ТОВ "Хімлекс", Запоріжжя (Хімічна промисловість, фармацевтика)

Отримання первинної документації та проведення в 1С 8,2 и 1С7,7 надходження товарів та послуг. реалізаія товарів, контроль взаєморозрахунків з постачальниками та покупцями вітчизняними та іноземним. Списання ТМЦ та палива, виписка ТТН. Розрахунки з контрагентами через систему клієнт-банк, контроль податкового кредиту та зобов'язань. Виписка та реєстрація податкових накладних . передача в переробку матеріалів та облік випуску готової продукції.

Education

Запорізька державна інженерна академія

Економіка та підприємництво, Облік та аудит, Запоріжжя
Higher, from 1999 to 2004 (5 years)

Маю ступінь спеціаліста. Диплом з відзнакою.

Knowledge and skills

MS Excel Електронний кабінет платника податків M.E.Doc Клієнт-Банк 1С УТП Ведення звітності Приват24

Additional information

Шукаю роботу в м.Київ. Професійній підхід, виконання всіх поставлених задач, відповідальність, не конфліктність.

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: