Resume from January 6, 2022

Йосифа

Економіст, начальник планово-економічного, фінансового відділу, 18 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
68 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Провідний економіст

from 09.2018 to now (5 years 8 months)
Фонд соціального захисту інвалідів, Київ (відділ фінансування бюджетних програм)

фінансування обласних відділень фонду по напрямах: навчання студентів, підписка періодичних видань, санаторно-курортне лікування, компенсація за невикористані путівки, фізкультурно-спортивні заходи за поданням Національного комітету спорту інвалідів, судові витрати, організаційно-технічне забезпечення, складне протезуваннях, фінансування заходів сприяння зайнятості осіб з інвалідністюм та інше.

Education

Львівський лісотехнічний інститут з відзнакою

Інженерно-економічний, економіст деревообробної промисловості, Львів
Higher, from 1973 to 1978 (4 years 9 months)

вивчала технологію виготовлення меблів, столярних виробів, формування технологічних карт, перелік деревообробного устаткування, проведення робочого часу та хронометражу на виготовлення продукції, плануванння випуску продукції та її рентабельність, складання кошторисів та формування цін кошторисівц

Additional education and certificates

викладала економіку та фінанси в Боярському Інституті підвищення кваліфікації економістів лісової галузі

більше 5 років

Knowledge and skills

MS Excel MS Word

Language proficiencies

German — average

Additional information

Стаж роботи економістом 42 роки.
У 2014 році вийшла на пенсію державного службовця за власним бажанням з Державного агентства лісових ресурсів України з посади заступника начальника економічного управління.
Займалася формуванням собівартості продукції та її ціноутворенням, перевіркою договорів із замовниками, фінансовими планами, формуванням і затвердженням форм і систем оплати праці працівників галузі, складанням штатних розписів, преміюванням працівників, заключенням контрактів із керівниками підприємств, проводила контроль за використанням бюджетних коштів, розробкою галузевих норм робочого часу і нормативів праці, здійсненям фінансового та економічного аналізу підвідомчих підприємств, формуванням звітів управлінського обліку.
Працювала головним економістом 10 років на підприємстві.
Формувала ціни на продукцію на внутріщній ринок та на експорт. Складала технологічні карти на виготовлення продукції, розробляла техпромфінплани, бюджетні запити і бюджетні пропозиції, а також кошториси і фінансові плани. Проводила щомісячно економічний аналіз господарсько-фінансової діяльності підприємства. Складала статистичні звіти про працю і собівартість продукції. Розробляла форми і системи праці працівників, а також колективний договір підприємства.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: