Resume from June 2, 2024 PRO

Дар'я

Психолог, 28 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
26 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email, address and Facebook.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Психолог

from 08.2020 to now (3 years 10 months)
Unique School, Київ (Освіта, наука)

Практичний психолог, основний напрям роботи: діагностична, корекційна, просвітницька діяльність з усіма учасниками навчального процесу(вчителі, батьки, учні). Індивідуальна та групова консультативна робота(за потребою/за запитом), надання психологічної підтримки педагогічного колективу та учнів. Діагностика готовності до школи майбутніх першокласників. Проведення профілактичних бесід та корекційних програм на актуальні теми. Проведення тренінгів для команди школи.

Психолог

from 02.2020 to 06.2020 (4 months)
Busy Bee Clubs, Київ (Освіта, наука)

Робота в центрі творчості і розвитку з дітьми молодшого-шкільного, середнього і підліткового віку у форматі індивідуального консультування. Тренінги та лекції для батьків і дітей.

Практичний психолог

from 10.2019 to 06.2020 (8 months)
НЗО Гімназія "Прем'єр", Київ (Освіта, наука)

Практичний психолог гімназії, основний напрям роботи: діагностична, корекційна, просвітницька діяльність з усіма учасниками навчального процесу(вчителі, батьки, учні). Викладала факультатив «Година психолога" у дітей з дитячого садочка по 11 клас. Ведення професійної документації практичного психолога. Проведення тренінгу на тему "Професійне вигорання. Як не згоріти на роботі".

Education

Національний педагогічний університет ім. М.П. Драгоманова

Психологія, реабілітаційна психологія, Київ
Higher, from 2015 to 2019 (3 years 9 months)

Курс включав предмети загальної психології : соц. психологія, консультування, вікова психологія, психодіагностика, основи психотерапії, психопрофілактика і психотерапія відхилень психологічного розвитку, основи реабілітаційної психології, основи педагогіки.

Additional education and certificates

Логопедія

2021, 3 місяці

Дитяча психологія

2021, 3 місяці

Психологія дошкільних установ

2021, 4 місяця

Психіатрична пропедевтика. Дитяча психіатрія

2024, 3 місяці

Кращі психосоціальні практики

2023

Вчитель майбутнього

2023

Компетенції профорієнтолога

2023, 3 місяці

Knowledge and skills

MS Excel MS Word MS PowerPoint MS Access MS Office WordPress Joomla!

Language proficiencies

  • English — average
  • Ukrainian — fluent

Additional information

Високий рівень комунікабельності, стресостійкості, вмію швидко переключатись між задачами. Величезне бажання навчатися новому. Постійно опановую нові навички, проходжу додаткове навчання з різних психологічних напрямків. Швидко адаптуюся в будь-якій ситуації. Грамотна мова, володію літературною українською мовою. Маю досвід індивідуального консультування дітей та дорослих, роботи у системі освіти та досвід у проведенні корекційно-розвиваючих тренінгів для дітей молодшого шкільного та підліткового віку.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: