Resume from November 11, 2019

Олена

Психолог, психотерапевт, 15 000 UAH

Employment:
Part-time.
Age:
35 years
City of residence:
Lviv
Ready to work:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Начальник відділу соціальної роботи

from 07.2014 to 11.2018 (4 years 4 months)
Первомайський районний центр для сім'ї, дітей та молоді, Первомайськ (Миколаївська обл.) (СЖО, насилля в сім'ї, діти-сироти, відбуваючі покарання за законом, прийомні сім'ї, вилучення дитини з сім'ї, переселенці)

Тримати на контролі та вирішувати питання людей із СЖО, надавати консультацію з приводу комунального житла дітям-сиротам, переселенцям, вести контроль та постійний зв'язок з прийомними сім'ями, будинком сімейного типу, допомогти взяти дитину в сім'ю : допомогти з адаптацією батьків та дитини, проводити настановчі співбесіди із неповнолітніми правопорушниками, проводити настановчі співбесіди із неповнолітніми вагітними, приїжджати разом з поліцією по виклику з приводу насилля в сім'ї, влаштовувати самотніх мам із СЖО з маленькими дітьми у соціальне житло державної форми власності і т.д. Отримала особистий великий досвід із приводу вирішення складних життєвих обставин, побачила багато різних типів особистості людини та здатність психіки ніби блокувати проблему і жити так, наче її не існує.

Education

Одеський національний університет імені І.І. Мечникова

Психологія, психолог, викладач психології, Одеса
Higher, from 2008 to 2013 (4 years 10 months)

Вивчала психологію вікову, гендерну, старої людини, психологію сім'ї, конфліктологію, нейрофізіологію, анатомію головного мозку та НС, патопсихологію, клінічну психологію, психологію особистості, політичну психологію, психологію творчості, психологію спорту, кримінальну психологію, педагогічну психологію та інше.

Additional education and certificates

Торгівля людьми, діти-сироти

10 днів

Knowledge and skills

Проводила тренінги із медитаціями, проводила лекції

Language proficiencies

  • Ukrainian — fluent
  • Russian — fluent
  • English — beginner

Additional information

Прагну розвиватися в галузі клінічної психології, так як маю дитину з особливими освітніми потребами. А також надавати допомогу людям із фобіями і іншими психічними і психологічними проблемами, і людям із особливостями психіки. Хочу досконало вивчити англійську та польську мови.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: