Resume from October 29, 2019

Дмитро

Продавец-оценщик, кредитный эксперт, 10 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
31 years
City:
Uman

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Additional information

Павлов Дмитро Вячеславович
Вік: повних 27 років;
Місто: м.Умань;
Контактна інформація: [open contact info](look above in the "contact info" section),[open contact info](look above in the "contact info" section);
Освіта:
1)01.09.2007р.-18.06.2011р. навчався в Відокремленому структурному підрозділі Агротехнічний коледж, де здобув диплом молодшого спеціаліста.
2)24.08.2011р.-21.06.2013р. навчався в Уманській філії приватного ВНЗ "Європейський університет", де здобув диплом бакалавра з комп'ютерних наук.
3)У 2014р. закінчив Приватний вищий навчальний заклад, Європейський університет і отримав повну вищу освіту за спеціальністю "Інформаційні управляючі системи та технології" та здобув кваліфікацію інженер-програміст.
Досвід роботи:
1) Травень-Вересень 2013р. робота в Польщі, збірка віконних металевих конструкцій.
2) Червень-Жовтень2015р. робота в Чехії, робота на складах сеті супермаркетів "ТЕСКО", сортування та розвозка продукції.
3) Квітень 2015р.-Грудень 2018р. менеджер з продажу у магазині "Стадарт Будівельний". Організація роздрібних та оптових продаж товарів господарського призначення, будівельних матеріалів, надання консультацій стосовно їх використання у побуті та надання інших послуг компанії.
Знання мов: пишу та розмовляю Англійською зі словником.
Професійні та інші навички: Активний коритувач ПК.
Стаж керування 7 років, категорії В і С.
Додаткова інформація: Не одружений. Власного транспорту не маю. Шкідливих звичок не маю. Вмію працювати з електро-бензо інструментом, проводити дрібні і середньої складності ремонтні роботи, сантехніки, дрібні столярні роботи. Швидко навчаюсь.
Маю навики роботи в колективі, навики організації та планування, вміння згуртовувати колектив та налагоджувати спільну роботу заради досягнення цілей та виконання задач.
Спокійний,урівноважений,комунікабельний,самоорганізований,активний, стресостійкий,наполеглевий,відповідальний.

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: