Резюме від 29 жовтня 2019

Дмитро

Продавец-оценщик, кредитный эксперт, 10 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
31 рік
Місто:
Умань

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

Павлов Дмитро Вячеславович
Вік: повних 27 років;
Місто: м.Умань;
Контактна інформація: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»),[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»);
Освіта:
1)01.09.2007р.-18.06.2011р. навчався в Відокремленому структурному підрозділі Агротехнічний коледж, де здобув диплом молодшого спеціаліста.
2)24.08.2011р.-21.06.2013р. навчався в Уманській філії приватного ВНЗ "Європейський університет", де здобув диплом бакалавра з комп'ютерних наук.
3)У 2014р. закінчив Приватний вищий навчальний заклад, Європейський університет і отримав повну вищу освіту за спеціальністю "Інформаційні управляючі системи та технології" та здобув кваліфікацію інженер-програміст.
Досвід роботи:
1) Травень-Вересень 2013р. робота в Польщі, збірка віконних металевих конструкцій.
2) Червень-Жовтень2015р. робота в Чехії, робота на складах сеті супермаркетів "ТЕСКО", сортування та розвозка продукції.
3) Квітень 2015р.-Грудень 2018р. менеджер з продажу у магазині "Стадарт Будівельний". Організація роздрібних та оптових продаж товарів господарського призначення, будівельних матеріалів, надання консультацій стосовно їх використання у побуті та надання інших послуг компанії.
Знання мов: пишу та розмовляю Англійською зі словником.
Професійні та інші навички: Активний коритувач ПК.
Стаж керування 7 років, категорії В і С.
Додаткова інформація: Не одружений. Власного транспорту не маю. Шкідливих звичок не маю. Вмію працювати з електро-бензо інструментом, проводити дрібні і середньої складності ремонтні роботи, сантехніки, дрібні столярні роботи. Швидко навчаюсь.
Маю навики роботи в колективі, навики організації та планування, вміння згуртовувати колектив та налагоджувати спільну роботу заради досягнення цілей та виконання задач.
Спокійний,урівноважений,комунікабельний,самоорганізований,активний, стресостійкий,наполеглевий,відповідальний.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категоріях

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: