Resume from November 21, 2023 PRO

Анастасія

Керуючий рестораном, адміністратор, менеджер з розвитку

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
32 years
City:
Kryvyi Rih

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Менеджер готелю та ресторану

from 11.2022 to 02.2023 (3 months)
Loft Hotel, Буковель (Готельно-ресторанний бізнес)

Обслуговування гостей (бронювання, зустріч, поселення та виселення гостей, реєстрація, розрахунок госте;
Інформування гостей за послугами та вільними номерами у комплексі;
Координація роботи покоївок;
Врегулювання нестандартних ситуацій;
Ведення звітності, документації відділу;
Загальне керівництво і організація роботи ресторану;

Керуючий рестораном, менеджер з відкриття

from 06.2021 to 11.2022 (1 year 5 months)
Анчоусна від Чорноморки, Кривий Ріг (Готельно-ресторанний бізнес)

Організація господарської та комерційної діяльності підприємства
Підбір, навчання та управління персоналом
Фінансовий аналіз та оптимізація витрат
Розробка ціноутворення на основі конкурентних підприємств
Розвиток та управління підприємством в цілому.
Організація «з нуля» та ведення повного циклу поточної операційної роботи.
Пошук приміщення
Складання проекту перепланування
Контроль виконання ремонтно-будівельних робіт
Узгодження у відповідних держорганах необхідної дозвільної документації
Комплектація об'єкта необхідними меблями, інвентарем, обладнанням
Підключення та впровадження необхідного програмного забезпечення
Розробка та використання стандартів сервісу, обліку, звітності
Ведення поточної господарської діяльності
Розробка, впровадження та контроль роботи рекламних компаній
Складання бюджету та контроль його виконання
Складання та надання звітності для партнерів як по бізнесу, так і Засновникам довірчого управління
Закупівля та замовлення продуктів для діяльності закладу

Менеджер з відкриття та керуючий

from 05.2020 to 12.2021 (1 year 7 months)
Na easy ресторан для веганів і вегетаріанців, Кривий Ріг (Готельно-ресторанний бізнес)

Відкриття з "нуля"
Розробка концепції та меню
Забезпечення раціонального використання трудових, матеріальних та фінансових ресурсів.
Мотивація, координація, контроль та навчання персоналу.
Забезпечення дотримання працівниками затверджених правил, стандартів, інструкцій.
Внесення та реалізація пропозицій щодо підвищення ефективності роботи ресторану.
Підготовка ресторану до свят та заходів. Виконання планів продажу.
Складання звітності у встановленій формі.
Нарахування заробітної плати персоналу ресторану.
Контроль за проведенням інвентаризації.
Закупівля необхідного інвентарю та посуду.

Адміністратор - бухгалтер

from 01.2020 to 02.2022 (2 years 1 month)
Кав'ярні, Кривий Ріг (Готельно-ресторанний бізнес)

Віддалене ведення внутрішнього обліку
Фінансовий контроль та звіти
Складання бюджету
Розрахунок з постачальниками

Менеджер з відкриття

from 03.2019 to 11.2019 (8 months)
Дім відпчинку Пенаті, Харків (Готельно-ресторанний бізнес)

Запуск ресторану на території готельного комплексу

Директор Дитячого розважального комплексу

from 10.2017 to 04.2018 (6 months)
Флайпарк, Кривий Ріг (Готельно-ресторанний бізнес)

Керуючий рестораном

from 03.2017 to 12.2018 (1 year 9 months)
Just Burger, Кривий Ріг (Готельно-ресторанний бізнес)

Повний комплекс управління закладом

Education

КТУ

Металургійний, інженер, Кривий Ріг
Higher, from 2009 to 2014 (5 years)

Knowledge and skills

iiko Poster Барна справа

Language proficiencies

English — average

Additional information

Досвід роботи, що дозволяє здійснити повний комплекс заходів щодо організації діяльності підприємства із здійсненням самостійного управління та керівництва


Курси/ Вебінари
SMM та Маркетинг
Стандартизація Ресторана від Мусатова

Водійська категорія В1
Наявність автомобілю

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: