Resume from April 8, 2022 PRO

Ірина

Інженер, діловод, 10 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
57 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number, email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

інженер

from 10.1990 to 11.2019 (29 years 1 month)
ДЕРЖАВНЕ ПІДПРИЄМСТВО "НАУКОВИЙ ЦЕНТР ПРЕВЕНТИВНОЇ ТОКСИКОЛОГІЇ, ХАРЧОВОЇ ТА ХІМІЧНОЇ БЕЗПЕКИ ІМЕНІ АКАДЕМІКА Л.І. МЕДВЕДЯ МІНІС, Київ (ТОКСИКОЛОГІЧНІ ТА МЕДИКО-БІОЛОГІЧНІ ДОСЛІДЖЕННЯ, ГІГІЄНІЧНІ ДОСЛІДЖЕННЯ)

Займлась пробопідготовкою, хімічними методиками, приймала замовників, допомагала їм готувати документи до подачі в ДЕРЖАВНЕ ПІДПРИЄМСТВО "НАУКОВИЙ ЦЕНТР ПРЕВЕНТИВНОЇ ТОКСИКОЛОГІЇ, ХАРЧОВОЇ ТА ХІМІЧНОЇ БЕЗПЕКИ ІМЕНІ АКАДЕМІКА Л.І. МЕДВЕДЯ МІНІСТЕРСТВА ОХОРОНИ ЗДОРОВ"Я УКРАЇНИ", проводила дослідження й готувала звіти та висновки до підпису на підприємстві , та в МОЗ України, також слідкувала щоб замовник їх отриав. Складала договори для роботи із замовником, слідкувала за проплатою, підписом, та здачею цього документу, набирала заявки.

Навички та вміння: Досвічений й впевнений користувач ПК: MS Office (Word, Excel, PowerPoint), впевнено працюю в Інтернеті (MS Explorer, Mazilla Firefox, Opera, Google Chrome) та E-mail, 1-C Бухгалтерія 8.2 (початкові навички), досконале володіння офісною технікою).

Education

Київський технологічний інститут харчової промисловості

Технологія молока та молочних продуктів, Київ
Higher, from 1986 to 1993 (6 years 9 months)

Інженер-технолог для молочної промисловості, але можна було працювати і інженером-хіміком, інженером-мікробіологом в харчовій промисловості

Knowledge and skills

MS Excel MS Word Користувач ПК MS Office Користувач Internet MS PowerPoint Email Internet Explorer Opera Mozilla Firefox Google Chrome Бухгалтерський облік Google

Language proficiencies

German — beginner

Additional information

Відповідальна, чесна, уважна, стійка до стресу, самостійна, маю організаторські здібності, орієнтова на результат, маю аналітичний склад розуму, здатна працювати в команді, ініціативна та високопрацездатна.
Маю закордонний паспорт, водійські права категорії "В".

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: