Resume from May 31, 2023 PRO

Сергей

Руководитель, 80 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
40 years
City:
Odesa

Contact information

The job seeker has entered a phone number, email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

керівник служби регіональної інформаційно-технічної підтримки судових процесів в Одеській області

from 05.2007 to now (17 years 1 month)
Інформаційні судові системи, Одеса (IT)

Як керівник регіональної служби підтримки:

Здійснюю керівництво діяльністю служби в області, розподіляю обов'язки між працівниками служби, безпосередньо очолюю і контролюю їх роботу, забезпечую підвищення їхньої кваліфікації.
Надаю допомогу у встановленні нових версій автоматизованої системи документообігу суду; відновленні втраченої та/або пошкодженої інформації у разі збоїв у роботі автоматизованої системи документообігу суду.
Забезпечую:
оперативне та стратегічне управління службою регіональної інформаційно-технічної підтримки судових процесів в Одеській області;
проектування нових завдань та здійснюю контроль за їх впровадженням;
безперебійну працездатність автоматизованої системи документообігу суду, що експлуатується в судах;
контроль і технічну підтримку статистичної звітності у територіальному управлінні Державної судової адміністрації України в Одеській області;
поточне адміністрування серверного обладнання судів (контролери домену, поштові сервери, сервер автоматизованої системи документообігу);
налаштування та підтримку роботи віртуальної приватної захищеної мережі в судах (VPN);
підтримку працездатності локальної обчислювальної мережі та логічної структури обміну даними в локальній обчислювальній мережі за допомогою віртуальної приватної захищеної мережі (VPN);
налагодження правил комутації пакетів в локальній обчислювальній мережі судів;
налаштування, проведення діагностики та технічне обслуговування комп'ютерного і периферійного обладнання в судах;
супроводження підключення до мережі Інтернет та підтримку доступу до мережі Інтернет місцевих судів;
взаємодію працівників регіональної служби підтримки між собою та відповідними працівниками в судах і співробітниками територіального управління Державної судової адміністрації України в області;
проведення заходів з інформаційної безпеки діяльності судів .
Організую проведення тендерних процедур з придбання для судів загальної юрисдикції сучасної комп'ютерної техніки, обладнання, програмного забезпечення. За результатами здійснюю заходи щодо підготовки укладення відповідних договорів.
Сприяю:
безперебійному обміну інформацією між центральною базою даних автоматизованої системи документообігу суду та локальною базою даних;
дотриманню регламенту обслуговування баз даних автоматизованої системи документообігу в судах.
Веду облік матеріально-технічних цінностей підрозділі регіональної служби підтримки та судових установах області.
Беру постійну участь в якості спеціаліста у робочих групах Державної судової адміністрації України, територіального управління Державної судової адміністрації України в Одеській області, Апеляційного суду Одеської області при проведенні перевірок функціонування автоматизованої системи документообігу у судах.

Education

Европейский университет

Экономика предприятий, Одеса
Higher, from 2005 to 2010 (4 years 9 months)

Language proficiencies

  • English — average
  • Ukrainian — fluent
  • Russian — fluent

Additional information

За цей час вважаю позитивними результатами своєї діяльності:

1. Організація роботы регіональної служби підтримки з нуля. Створення команди професійних спеціалістів.
Створення локальних комп'ютерних мереж у всіх місцевих та спеціалізованих судах області. Подключення оптиковолоконних мереж. Запровадження цілодобового контролю та технічної підтримки користувачів та обладнання.
Запровадження інструментів «електронного правосуддя» у судах загальної юрисдикції, таких як електронний документообіг ДЗ і ДСС (діловодство загальних судів і диловодство спеціалізованих судів)
Налагодження обміну електронними документами між судами та учасниками судового процессу, а саме, з Головним управлінням Державної міграційної служби України в Одеській області - Київським районним судом м.Одеси. За результатами більш як по 30000 запитах була отримана інформація про місце проживання (перебування) фізичної особи саме в електронному вигляді.
5. Запровадження в області пілотного проекту «Електронний суд».
Запровадження системи відео конференцій у судах області і слідчому ізоляторі управління Державного департаменту України з питань виконання покарань в Одеській області, в окремих випадках для допиту свідків за місцем проживання.
Впровадження і часткова реалізація системи ксзі (комплексна система захисту інформації) у судах загальної юрисдикції.
Технічне забезпечення проведення зібрань суддів на виїзді.
Підготовка пропозицій щодо внесення відповідних змін до Кримінально-процесуального кодексу України.
Залучення до реалізації проектів органів прокуратури, державної виконавчої служби, імміграційної служби, з питань виконання покарань, національної поліції.
Технічне забезпечення на високому рівні організаціі і проведення презентацій наших проектів у США, Канаді, Об'єднаних Арабських Еміратах.

Similar candidates

All similar candidates