Resume from December 10, 2019

Personal information hidden

This job seeker decided to hide his personal information and contact info, but you can send a message to him or suggest a job to him.

This job seeker has chosen to hide his personal information and contact info. You can contact him using this page: https://www.work.ua/resumes/5874207

Секретар, військовий обліковець, кадровик, 10 000 UAH

Employment:
Full-time.
City:
Lviv

Contact information

This job seeker has hidden his personal information, but you can send him a message or suggest a job to him if you open his contact info.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

інспектор з ведення військового обліку

from 03.2017 to 04.2019 (2 years 1 month)
Давидівська сільська рада ОТГ, с.Давидів (Державні організації)

- ведення військового обліку військовозобов’язаних і призовників та бронювання військовозобов’язаних за підприємством у мирний час і на період мобілізації та воєнного часу.
-планування роботи на рік і квартал щодо ведення військового обліку військовозобов’язаних і призовників та бронювання за підприємством військовозобов’язаних у мирний час і на період мобілізації та воєнного часу.
-приймаючи на роботу громадян, перевіряти наявність у них військово-облікових документів (у військовозобов’язаних — військових квитків або тимчасових посвідчень, виданих замість військових квитків, у призовників — посвідчень про приписку до призовних дільниць) і встановлювати, чи перебувають вони на військовому обліку у військовому комісаріаті.
-забезпечувати повноту і якість обліку всіх військовозобов’язаних і призовників підприємства за правилами і формами, установленими Міністерством оборони і Державною службою статистики України. Систематично звіряти особові картки працівників і тих, хто навчається, із записами у військових квитках та посвідченнях про приписку до призовних дільниць і подає ці картки не рідше одного разу на рік до військових комісаріатів.
-постійно вести зміни у військовозобов’язаних і призовників сімейного стану, адреси місця проживання, службового становища, технічної підготовки, освіти і в п’ятиденний строк вносить ці зміни до особових карток та повідомляти про них у відповідні військові комісаріати у семиденний строк.
-приймати під розписку від військовозобов’язаних і призовників військово-облікові документи для подання у військові комісаріати, звіряння з особовими картками, списками військовозобов’язаних і призовників та для інших потреб.
-у 15-денний термін оформлювати бронювання вперше прийнятих або призначених на нові посади військовозобов’язаних, а також при зміні у них військово-облікових ознак (склад, військово-облікова спеціальність (ВОС), ступінь придатності до військової служби, вік, тощо), якщо вони підлягають бронюванню згідно з переліком та повідомляють про це військові комісаріати.
-вести облік та забезпечувати зберігання бланків спеціального військового обліку.
-подавати щороку в грудні до військового комісаріату список юнаків, які підлягають приписці до призовної дільниці, якщо є така категорія призовників, якщо нема — письмово повідомляє про це військовий комісаріат.
-забезпечувати оповіщення військовозобов’язаних і призовників на вимогу військових комісаріатів і сприяє їхньому вчасному прибуттю за викликом.
-у семиденний строк повідомляти у військові комісаріати про військовозобов’язаних і призовників, прийнятих на роботу (навчання) чи звільнених із роботи (відрахованих із навчального закладу).
Березень 2018р. нагороджена грамотою Пустомитівської Районної Державної Адміністрації Львівської області

Education

Академія праці і соціальних відносин

Соціального управління, спеціаліст соціальної роботи, Київ
Higher, from 2000 to 2005 (4 years 9 months)

Additional information

Спеціальні знання та навики:
впевнений користувач ПК: MICROSOFT OFFICCE, MICROSOFT EXCEL, MICROSOFT WORD, Edata та ін., навики планування, організації та контролю роботи, інтернет- як упевнений користувач, українська мова (рідна), російська (вільно), англійська (базова).

Особисті якості:
комунікабельність, відповідальність, цілеспрямованість, доброзичливість, порядність, гнучкість, креативність, вміння працювати як в команді так і індивідуально.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: