Resume from May 24, 2024 PRO

Сергій

Керівник, 25 000 UAH

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
56 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

З водія і до Керівника підрозділу

from 09.1993 to 04.2017 (23 years 7 months)
Державна митна служба, Прилуки (Зовнішньоекономічна діяльність)

Найкращий та найрентабільніший підрозділ. Досвід спілкування та переговорів, організація безперебійної роботи та існування територіально найбільшого підрозділу з відділами та секторами. Досвід фінансових та комплексних перевірок підприємств, підготовки посадових інструкцій, контролю та проведення заходів техніки безпеки, та інше.

Education

АМСУ

Інформаційні системи й технології, Дніпро
Higher, from 1997 to 2002 (4 years 8 months)

Інженер з інформаційних систем і технологій.

Прилуцький радгосп-технікум

Електрифікація с/х, Прилуки
Specialized secondary, from 1988 to 1990 (2 years)

Спеціальність технік-електрик, 4 розряду, мав допуск до устаткування понад 1000 В.

Additional education and certificates

Дніпро, Хмельницький , Київ

Кожні три роки курси підвищення кваліфікації

Knowledge and skills

MS Office Пользователь ПК Користувач ПК Пользователь Internet Водіння авто Управленческие навыки Видеонаблюдение Керівник, заступник за напрямком, охорона, кадри, контроль Заведующий лабораторией электромашин. Механизатор Будівництво, ремонт, столярка, сантехніка Техніка, механіка, будівництво, с/г, електрифікація .... 4 роки досвіду в с/г Авто слюсар, будівельник, столяр, сантехнік......

Language proficiencies

  • Ukrainian — fluent
  • Russian — fluent

References

підприємства та правоохоронні органи

підприємства та правоохоронні органи

Керівник установи, заступник за напрямками, Виробництво, влада, сільське господарство

Contact details are hidden

Additional information

Маю великий досвід організації виконання поставлених завдань. Люблю командну працю, вмію чути та робити висновки. Обізнаний в порядку проведення службових перевірок, внутрішнього аудиту, контролю за дотриманням посадових інструкцій, трудової дисципліни, техніки безпеки. Організації виконання й дотримання трудового законодавства, розподілу функцій між співробітниками та персоналом, а також функціонал та відповідальність в порядку виконання обов’язків. Фундаментальні знання зовнішньоекономічної діяльності та роботи митної, правоохоронної системи країни. Приймав участь в розробці нормативно-правових документів, комісіях з перевірки та контролю діяльностей підрозділів. Добре володію комп’ютером. Знаю залізо та принцип дії. Знайомий з системами відеонагляду та мережевого та серверного обладнання. Знайомий з роботою автотранспорту, ЖД та авіа перевезень. Знаю устрій авто мото техніки, комбайнів, тракторів, сільхозтехніки, а також маю навикі водіння, ремонту та обслуговування. Знайомий з роботою електричних мереж та електрообладнання. І багато чого іншого.

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates