Resume from March 18, 2024 PRO

Евгеній

Су-шеф

Employment:
Full-time.
Age:
46 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Кухар на мангалі

from 02.2022 to 09.2023 (1 year 7 months)
Ой, мамо!, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Сиророб, обробка риби

from 04.2021 to 11.2021 (7 months)
Епіцентр К, Київ (Роздрібна торгівля)

Кухар на теппані

from 11.2020 to 02.2021 (3 months)
Чорноморка, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф-кухар

from 06.2020 to 11.2020 (5 months)
Dr.Meat, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Запуск підприємства, розробка концепсії, меню та ін.

Кухар-універсал

from 11.2019 to 03.2020 (4 months)
"Суаре", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Су-шеф м'ясного цеху

from 08.2011 to 09.2019 (8 years 1 month)
"Солом'янська броварня", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф-повар

from 08.2010 to 08.2011 (1 year)
"Пальмира", Київ (Гостинично-ресторанный бизнес)

Шеф-кухар

from 10.2009 to 08.2010 (10 months)
"Куба Хаус", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф-кухар

from 04.2008 to 10.2009 (1 year 6 months)
"Война и мир", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф-кухар

from 04.2006 to 04.2008 (2 years)
"Львівська брама", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Повар м'ясного цеху

from 04.2005 to 04.2006 (1 year)
"Авеню", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Повар гарячого процесу

from 03.2003 to 04.2005 (2 years 1 month)
"Міраж-парк", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Повар холодного процесу

from 03.2002 to 03.2003 (1 year)
"Ницца", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Education

Укрсоюзсервис

Кухар V р., Київ
Specialized secondary, from 2002 to 2002 (меньше 1 года)

Повышение квалификации.

ПТУ №3

Кухар, Київ
Specialized secondary, from 1994 to 1997 (3 years)

Additional information

Досвід роботи в ресторанах м. Києва - 23 роки.
Професійні якості:
Планування організаційних питань в роботі,
складання технологічних та калькуляційних карт,
розробка меню для різних міроприємств та заходів (банкети, фуршети, комплексі обіди та ін.)
организація виробничого процесу, за необхідності - робота на любому процесі.
Охайність, відповідальність, стресостійкість, високий ккд,
вміння працювати в колективі.
Про себе: освіта середньо-спеціальна, одружений, діти - 1 дитина, проживання (реєстрація) Солом'янський р-н.
Дзвонити з 8-00 до 23-00.

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: