Resume from September 21, 2021 PRO

Олександр

Менеджер виробництва, керівник, 20 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
37 years
City:
Vinnytsia

Contact information

The job seeker has entered a email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Майстер з виробництва металоконструкцій методом зварювання, електрик

from 02.2020 to now (4 years 3 months)
ФОП Постніков, Вінниця (Виробництво, сервіс, ремонт, монтаж, проектування)

Сервісно-ремонтні, виробничо-монтажні роботи у замовника повязані з виробництвом, монтажем металоконструкцій методом зварювання. Проведення проектувальномонтажних робіт електромереж та обладнання.
Здійснення робіт у побутовому та комерційному секторах.

провідний інженер-технолог

from 03.2018 to 01.2020 (1 year 10 months)
ТОВ "ГРІН КУЛ", Вінниця (Машинобудування)

Розпочав роботу на підприємстві з початку приїзду першого обладнання. Отримав досвід налагодження потужностей підприємства. Оволодів поняттями конструкторської документації та розібрався із створенням, на основі замовлень покупця, специфікацій на виробництво продукції. Практично освоїв увесь конструктив холодильників різних моделей: корпусні деталі, метизна група, агрегатна частина, електропроводка та її підзборкака, формування з тестуванням.

Приймав активну участь в лабораторних дослідженнях та налагодженню конвеєрної зборки. А також налагоджував/програмував станки металообробні, пластикообробні та провідникообробні...

Готовий та відкритий до виконання поставлених завдань...

Оператор, лайнлідер, майстер

from 09.2017 to 03.2018 (6 months)
ДП "ЕЛЕКТРИЧНІ СИСТЕМИ", Вінниця (Машинобудування)

Прийшов на підприємство ДП "Електричні системи" на початку його відкриття та приймав активну участь у запуску виробництва. Якісно оволодів на практиці технологією обробки провідників та методами формування джгутів автомобільної електропроводки. Допомагав технологам виробництва у налаштуванні станків для порізки провідників та набивки накінечників,, а також у налаштуванні конвеєрного виробництва та створенні тех.карт на робочих місцях з урахуванням такту... Працював бандажувальником, транспортувальником, джампером, лайнлідером, оператором, майстром.

Наладчик

from 04.2015 to 11.2016 (1 year 7 months)
KV"FINAL" (Турнов, Чехія), Турнов (Машинобудування)

Працював на обладнанні по виробництву металевих деталей/частин кузова до автомобілів. Здобув досвід роботи на європейському машинобудівному заводі. Опанував технологію серійного виробництва з дотриманням норм якості, а також спостерігав за якісним способом безвідходного виробництва з дотриманням високих норм безпеки на виробництві. Певний час працював також в складській логістиці та в його обліку. Освоїв електронну базу обігу комплектуючих, матеріалів та готових виробів чи полуфабрикатів.

Виробник

from 02.2012 to 10.2014 (2 years 8 months)
ФОП Постніков, Вінниця (Машинобудування)

Покращував уміння менеджменту виробництва

Солдат

from 08.2010 to 08.2011 (1 year)
ЗСУ, Вінниця (Охорона, безпека, оборона)

Здобув розуміння і навички військової справи...

Education

Вінницький національний технічний університет

Компютерна інженерія, Вінниця
Higher, from 2005 to 2010 (4 years 10 months)

Закінчивши в 2005 році ЗОШ-Ліцей із відзнакою, розпочав здобуття вищої технічної освіти в університеті (ВНТУ). На протязі 5 років навчався на державній формі стаціонару, та також по закінченню навчання отримав диплом з відзнакою. Здобувщи вищу освіту став спеціалістом у компютерній інженерній справі, електроінженерії та автоматиці. Освоїв роботу з кресленнями та відповідними програмами (для ПК). Проходив практику на підприємстві "Roshen" (Вінниця) в 2008 році...

Knowledge and skills

MS Office Користувач ПК SolidWorks Лідерські навички

Language proficiencies

English — average

Additional information

Впевнено виконую поставлені завдання. Стресостійкий.

Маю водійське посвідчення з 2007 року, кат Б.

Маю посвідчення 4-огорозряду по допуску до електрощитових вище 1000 вольт.

Similar candidates

All similar candidates