Resume from July 20, 2022 PRO

Наталія

Технолог харчового виробництва

Employment:
Full-time.
Age:
50 years
City of residence:
Kyiv
Ready to work:
Cherkasy, Kropyvnytskyi, Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Технік - технолог, технік по праці

from 07.1992 to now (31 years 11 months)
ТОВ "Новомиргородський цукор", Смт. Капітанівка (цукроваріння)

ТЕХНІК - ТЕХНОЛОГ в сезон виробництва та технік по праці в ремонтний період з09.1995 по 2020 рр. ТОВ "Новомиргородський цукор" Контроль технологічних процесів і режимів виробництва цукроваріння. Аналіз виробничої діяльності зміни. Контроль аналізів при цукроварінні: вміст сухих речовин в соках, сиропах; в утфелі по рефрактометру з розрідженням 1:1; визначення рН середовища, чистоти (Дб) продуктів, визначення густини суспензії та лужності соків на вміст вапна. Введення журналів лабораторних випробувань. Приготування розчинів хімічних реактивів.
ТЕХНІК по ПРАЦІ.
Прийом на роботу працівників, кадрове переміщення, заповнення табелю обліку робочого часу, нарахування заробітної плати, премій, доплат за нічні години, понаднормові години, надбавок за шкідливі умови праці. Введення паливно - мастильних матеріалів від контролю виписки товаро - транспортних накладних та подорожніх листів, списання пального до формування звітів.

Education

Смілянський технікум харчової промисловості

Технологія цукристих речовин, Сміла
Specialized secondary, from 1992 to 1995 (2 years 9 months)

Knowledge and skills

MS Excel MS Word Користувач Internet Email

Language proficiencies

  • Ukrainian — fluent
  • Russian — above average
  • English — beginner

Additional information

Відповідальність за результати виконаної роботи, уважність. Поважаю чужу думку йду на компроміси, але при цьому вмію відстоювати свою точку зору. Прагнення до навчання та розвитку. МЕТА: отримання посади технолог виробництва, інженер лаборант. Розгляну і інші цікаві вакансії.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: