Resume from February 13, 2023

Personal information hidden

This job seeker decided to hide his personal information and contact info, but you can send a message to him or suggest a job to him.

This job seeker has chosen to hide his personal information and contact info. You can contact him using this page: https://www.work.ua/resumes/6025178

Начальник департаменту врегулювання збитків

Employment:
Full-time.
City:
Kyiv

Contact information

This job seeker has hidden his personal information, but you can send him a message or suggest a job to him if you open his contact info.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Начальник

from 12.2015 to 12.2019 (4 years)
ПрАТ "Ю.Бі.Ай. - КООП", Киев (Фінанси, банки, страхування)

Контроль Департаменту, Управління, Відділів

Education

КНЕУ ім. В. Гетьмана

Економіка підприємства, Киев
Higher, from 2009 to 2010 (1 year 1 month)

Місто: Київ
Освіта: Повна вища освіта
з 01.01.2009 по 12.02.2010 р.р.
Київський Національний Економічний Університет ім. Вадима Гетьмана
спеціальність – «Економіка підприємства»

кваліфікація – магістр з економіки підприємства
дипломна робота на тему: «Фінансова стійкість підприємства та обґрунтування проекту її забезпечення» (на прикладі страхової компанії)

Language proficiencies

  • Ukrainian — fluent
  • Russian — fluent

Additional information

Досвід роботи:
Начальник Управління адміністративного відділу ПрАТ "СГ "Ю.Бі.Ай. - КООП" з грудня 2015 по 27.12.2019 р.р.
Директор Департаменту врегулювання збитків ПрАТ «УТСК» (Страхування)
з 09.02.2015 по 04.08.2015 р.р.
Начальник Управління врегулювання збитків АТ «СГ «Ю.БІ.АЙ»
з 08.02.2010 по 09.02.2015 р.р. (5 років)
Структурна організація Управління врегулювання збитків: створення відділів, секторів ринків обслуговування, розмежування діяльності управління за напрямками та каналами продаж. Організація та обслуговування збитків за договорами ЦВ відповідно до впроваджених змін до Закону про ОСЦПВ ВНТЗ. Організація ведення звітності та статистики страхових виплат. Організація роботи з експертними організаціями та СТО каналами продажів. Розслідування та виявлення страхових шахрайств. Особисті напрацювання та досягнення. Високий індивідуальний результат роботи з мінімізації збитків. Організація підготовки договорів врегулювання страхових виплат.
Начальник відділу врегулювання збитків з автотранспорту АСТ «Вексель» (Страхування)
з 2004 по 2010р.р. (6 років)
Організація роботи та структурна побудова відділу врегулювання, співпраця з експертами, СТО, банками. Контроль за збором документів у регіональних філіях компанії (28 філій). Акредитація СТО, експертних організацій, асистуючої компанії. Контроль виконання зобов'язань. Впровадження антикризових заходів та розробка інструментів зменшення збитковості, участь у розробці нових програм авто-страхування, напрацювання нормативної документації, налаштування роботи з асистуючою компанією на умовах аутсорсингу (збір документів по страховим випадкам), взаємодія з контролюючими органами.
Кар'єрний зріст до начальника відділу врегулювання збитків. Впровадження нових для компанії дієвих механізмів удосконалення та автоматизації процесу врегуювання збитків, клієнто-орієнтованість виплат, налагодження співпраці з СТО-партнерами та незалежними експертами.
Кар'єрний зріст від спеціаліста до провідного фахівця. Оформлення документів по страховим випадкам, робота з клієнтами, СТО, експертами, органами слідства. Укладання договорів про співпрацю з СТО. Розробка та впровадження механізмів зменшення збитковості, ведення бази даних обліку збитків та претензій. Виявлення та розкриття страхових шахрайств.
Професійні якості: Вміння користування комп’ютером та необхідними програмами
Додаткова інформація:
Самостійно пройшов шлях від простого спеціаліста до керівних позицій. Звик всього досягати самостійно завдяки наполегливій праці, самовдосконаленню та працелюбності. Економія виплат від експертних висновків/ калькуляцій до 30% на одній справі. Створив дружній працьовитий колектив фахівців. Позитивний до змін, відданий роботі та колективу.

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: