Resume from February 19, 2020

Лариса

Бухгалтер, 10 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
59 years
City:
Baryshivka

Contact information

The job seeker has entered a phone number, email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Головна спеціалістка

from 08.2017 to 08.2019 (2 years)
Бориспільське відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Київській області, Бориспіль (Фінанси, банки, страхування)

Робота з організаціями:приймання заяв-розрахунків для виплати коштів на допомогу по тимчасовій непрацездатності, вагітності та пологах і на поховання, надання консультацій щодо призначення і нарахування вищезгаданих допомог. Участь у проведенні перевірок організацій щодо використання коштів Фонду. Формування і подання звітності до управління. Участь у семінарах. Формування платіжних доручень для перерахування коштів. Інші доручення керівника.

Головний бухгалтер

from 01.2012 to 08.2017 (5 years 7 months)
Баришівська районна виконавча дирекція Київського обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працезд, Баришівка (Фінанси, банки, страхування)

Ведення бухгалтерського та податкового обліку. Здійснення банківсих операцій в системі клієнт-банк. Контроль дебіторської та кредиторської заборгованості (проведення актів звірок з контрагентами). Розрахунок і перерахування податкових платежів, складання і здача податкової та бухгалтерської звітності. Складання проектів кошторису і бюджету. Взаємодія з податковими органами, позабюджетними Фондами. Облік ТМЦ, витрат, ведення касових та банківських операцій, нарахування та виплата зарплати. Участь у перевірках та погодження договорів з контрагентами. Підготовка регулярної звітності по ключовим показникам роботи. Проведення інвентаризації та інше.

Education

Інститут післядипломної освіти керівників і спеціалістів агропромислового комплексу

Економіст-бухгалтер, Київ
Higher, from 2000 to 2001 (9 months)

Заочна форма навчання

Український Ордена Дружби народів інститут інженерів водного господарства

Проєктування і будівництво гідромеліоративних систем, інженер-гідротехнік, Рівне
Higher, from 1983 to 1988 (4 years 11 months)

Денна форма навчання

Knowledge and skills

Користувач ПК MS Office Користувач Internet Страхування Досвід ведення бухгалтерського обліку у державних установах Досвід нарахування зарплати Володію офісної технікою

Language proficiencies

  • Ukrainian — fluent
  • Russian — fluent
  • German — beginner

Additional information

Особисті якості: відповідальна, комунікабельна, дисциплінована, вмію слухати співрозмовника.

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: