• PRO

Артем

Шеф-повар

Employment:
Part-time.
Age:
36 years
City of residence:
Kyiv
Ready to work:
Cherkasy, Chernivtsi, Ivano-Frankivsk, Khmelnytskyi, Kyiv, Lviv, Odesa, Ternopil, Vinnytsia

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email and Instagram.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Шеф-повар

from 01.2024 to now (6 months)
Тераса (Воздвиженський бутік-готель), Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Бренд-шеф

from 09.2022 to now (1 year 10 months)
Kan Project, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Проекти: SVОЇ - в процесі (Київська обл.) Кабачок (Умань), EVO Rest (Ірпінь), Villa Del Re (Мукачево), Sky Room (Мукачево), Banda Sushi (Мукачево), Kong Music Space (Київ)
- Розробка меню: Відповідальність за розробку та створення інноваційних, смачних та вишуканих страв, які відповідають концепції та цілям ресторану.
- Управління кухнею: Керівництво кухні, включаючи контроль за якістю і свіжістю продуктів, розподіл обов'язків та навчання персоналу.
- Стандарти якості: Забезпечення виконання високих стандартів якості та безпеки харчування, відповідності нормам гігієни та регуляторним вимогам.
- Контроль вартості: Моніторинг та контроль витрат на продукти, вибір оптимальних постачальників, раціоналізація процесів приготування страв для забезпечення ефективного управління витратами.
- Менеджмент персоналу: Розподіл обов'язків, навчання та мотивація персоналу кухні, забезпечення ефективної комунікації та співпраці всередині кухні.
- Інновації та дослідження: Вивчення тенденцій у гастрономії, розвиток нових концепцій та експерименти зі стравами для забезпечення унікального досвіду гостей.
- Взаємодія з клієнтами: Співпраця зі службою обслуговування та збирання фідбеку від гостей для забезпечення задоволеності клієнтів та вдосконалення кулінарного досвіду.
- Забезпечення виконання стандартів: Забезпечення виконання стандартів якості та кулінарних процедур, встановлених рестораном, та забезпечення їх постійного покращення.

Шеф-повар

from 08.2022 to 04.2023 (8 months)
Villa Del Re, Мукачево (Готельно-ресторанний бізнес)

- Brand chef трьох закладів: Villa Del Re, SkyRoom, Banda Sushi
- Організація та контроль роботи всіх виробничих та бізнес процесів на кухні
- Створення основних та сезонних страв
- Написання технологічних карт
- Підбір та навчання персоналу кухні
- Контроль та складання заявок на товар
- Проведення щомісячних контрольних інвентаризацій
- Контроль якості та видачі страв
- Дотримання санітарних норм

Су-шеф

from 12.2021 to 02.2022 (2 months)
Чічіко, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

У зв'язку з початком війни заклад припинив роботу

Шеф-повар

from 04.2021 to 09.2021 (5 months)
Hotel Grand More, Затока (Готельно-ресторанний бізнес)

Сезонна робота
- Запуск ресторану з нуля з новим авторським меню
- Розробка меню сніданків, сезонних пропозицій, банкетного та фуршетного меню
- Написання технологічних карт
- Стажування та навчання поварів
- Організація та контроь роботи кухні
- Операційна робота з документами, звітами
- Контроль якості та видачі страв
- Дотримання санітарних норм

Шеф-повар

from 09.2020 to 02.2022 (1 year 5 months)
KONG music space, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф-повар

from 09.2019 to 06.2020 (9 months)
Abu Dhabi, Киев (Гостинично-ресторанный бизнес)

Шеф-повар

from 04.2019 to 09.2019 (5 months)
Hotel Grand More, Затока (Гостинично-ресторанный бизнес)

Сезонная работа

Шеф-повар

from 11.2018 to 04.2019 (5 months)
PUB Duke, Вишневе (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф-повар

from 09.2017 to 11.2018 (1 year 2 months)
Екватор, Боярка (Готельно-ресторанний бізнес)

Старший повар

from 02.2017 to 09.2017 (7 months)
О'ГОРОД, Киев (Гостинично-ресторанный бизнес)

Education

НАУ

ФТЗИ, Киев
Higher, from 2004 to 2009 (5 years)

Additional information

III місце в номінації "Золотий шеф-кухар 2023"
III місце в номінації "Основна страва з риби" (2023 р.)
III місце в номінації "Основна страва з птиці" (2023 р. )

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: