Артем
Шеф-повар
- Employment:
- Full-time, part-time.
- Age:
- 36 years
- City of residence:
- Kyiv
- Ready to work:
- Cherkasy, Chernivtsi, Ivano-Frankivsk, Khmelnytskyi, Kyiv, Lviv, Odesa, Ternopil, Vinnytsia
Contact information
The job seeker has entered a phone number , email and Instagram.
Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.
You can get this candidate's contact information from https://www.work.ua/resumes/6048844
Work experience
Шеф-повар
from 02.2024 to now
(3 months)
Тераса (Воздвиженський бутік-готель), Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Бренд-шеф
from 09.2022 to now
(1 year 8 months)
Kan Project, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Проекти: Кабачок (Умань), EVO Rest (Ірпінь), Villa Del Re (Мукачево), Sky Room (Мукачево), Banda Sushi (Мукачево), Kong Music Space (Київ)
- Розробка меню: Відповідальність за розробку та створення інноваційних, смачних та вишуканих страв, які відповідають концепції та цілям ресторану.
- Управління кухнею: Керівництво кухні, включаючи контроль за якістю і свіжістю продуктів, розподіл обов'язків та навчання персоналу.
- Стандарти якості: Забезпечення виконання високих стандартів якості та безпеки харчування, відповідності нормам гігієни та регуляторним вимогам.
- Контроль вартості: Моніторинг та контроль витрат на продукти, вибір оптимальних постачальників, раціоналізація процесів приготування страв для забезпечення ефективного управління витратами.
- Менеджмент персоналу: Розподіл обов'язків, навчання та мотивація персоналу кухні, забезпечення ефективної комунікації та співпраці всередині кухні.
- Інновації та дослідження: Вивчення тенденцій у гастрономії, розвиток нових концепцій та експерименти зі стравами для забезпечення унікального досвіду гостей.
- Взаємодія з клієнтами: Співпраця зі службою обслуговування та збирання фідбеку від гостей для забезпечення задоволеності клієнтів та вдосконалення кулінарного досвіду.
- Забезпечення виконання стандартів: Забезпечення виконання стандартів якості та кулінарних процедур, встановлених рестораном, та забезпечення їх постійного покращення.
Шеф-повар
from 08.2022 to 04.2023
(8 months)
Villa Del Re, Мукачево (Готельно-ресторанний бізнес)
- Brand chef трьох закладів: Villa Del Re, SkyRoom, Banda Sushi
- Організація та контроль роботи всіх виробничих та бізнес процесів на кухні
- Створення основних та сезонних страв
- Написання технологічних карт
- Підбір та навчання персоналу кухні
- Контроль та складання заявок на товар
- Проведення щомісячних контрольних інвентаризацій
- Контроль якості та видачі страв
- Дотримання санітарних норм
Су-шеф
from 12.2021 to 02.2022
(2 months)
Чічіко, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
У зв'язку з початком війни заклад припинив роботу
Шеф-повар
from 04.2021 to 09.2021
(5 months)
Hotel Grand More, Затока (Готельно-ресторанний бізнес)
Сезонна робота
- Запуск ресторану з нуля з новим авторським меню
- Розробка меню сніданків, сезонних пропозицій, банкетного та фуршетного меню
- Написання технологічних карт
- Стажування та навчання поварів
- Організація та контроь роботи кухні
- Операційна робота з документами, звітами
- Контроль якості та видачі страв
- Дотримання санітарних норм
Шеф-повар
from 09.2020 to 02.2022
(1 year 5 months)
KONG music space, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)
Шеф-повар
from 09.2019 to 06.2020
(9 months)
Abu Dhabi, Киев (Гостинично-ресторанный бизнес)
Шеф-повар
from 04.2019 to 09.2019
(5 months)
Hotel Grand More, Затока (Гостинично-ресторанный бизнес)
Сезонная работа
Шеф-повар
from 11.2018 to 04.2019
(5 months)
PUB Duke, Вишневе (Готельно-ресторанний бізнес)
Шеф-повар
from 09.2017 to 11.2018
(1 year 2 months)
Екватор, Боярка (Готельно-ресторанний бізнес)
Старший повар
from 02.2017 to 09.2017
(7 months)
О'ГОРОД, Киев (Гостинично-ресторанный бизнес)
Education
НАУ
ФТЗИ, Киев
Higher, from 2004 to 2009 (5 years)
Additional information
III місце в номінації "Золотий шеф-кухар 2023"
III місце в номінації "Основна страва з риби" (2023 р.)
III місце в номінації "Основна страва з птиці" (2023 р. )
Similar candidates
Шеф-повар
25000 UAH, Ivano-Frankivsk, Kyiv
,
more 8 cities
Шеф-повар
40000 UAH, Odesa
Chef, cook
Dnipro, Kyiv
,
more 3 cities
Шеф-кухар, технолог, консультант (на проєкт)
Vinnytsia, Ivano-Frankivsk
,
more 8 cities
Су-шеф
35000 UAH, Kyiv
Шеф-кухар (суши, японська кухня)
50000 UAH, Kyiv