Resume from September 24, 2021 PRO

Артем

Комерційний директор, начальник відділу МТЗ, 50 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
42 years
City of residence:
Kamianske
Ready to work:
Dnipro, Kamianske

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Директор

from 05.2020 to now (4 years)
ТОВ "АРТКОМПЛЕКТ", Кам'янське (Пошук, підбір та реалізація електрообладнання, участь у промислових тендерах на постачання електрообладнання)

Управління матеріальними та фінансовими потоками; договірна робота; пошук, підбір і реалізація електрообладнання (кабельно-провідникова, світлотехнічна, низьковольтна продукція, тощо)

Комерційний директор

from 10.2013 to 01.2020 (6 years 3 months)
ТОВ "ВТК "Техпром", Київ (Виробництво, реалізація метизної продукції; реалізація продукції вагонобудування; реалізація електрообладнання)

Управління матеріальними та фінансовими потоками; пошук, розробка і освоєння виробництва комплектуючих для вантажних ж / д вагонів; освоєння виробництва дроту діаметром 1-6 мм на власних потужностях з оцинкуванням; просування і продаж продукції власного виробництва; договірна робота; пошук і реалізація замовлень на механічну збірку і обробку різних комплектуючих; пошук і реалізація комплектуючих для вантажних ж / д вагонів; пошук і реалізація електрообладнання (кабельно-провідникова, світлотехнічна та низьковольтна продукція)

Комерційний директор

from 06.2013 to 10.2013 (4 months)
ПАТ "Синельниківський ресорний завод", Синельникове (виробництво ресор, механічна обробка і виготовлення металоконструкцій під замовлення)

Управління та контроль за забезпеченням виробництва на заводі товарно-матеріальними цінностями; набір портфеля замовлень, формування бюджету реалізації і безпосередньо контроль і організація реалізації готової продукції заводу. У підпорядкуванні: ВМТП, Відділ відвантажень (продажів), Транспортний ділянка.

Комерційний директор

from 03.2010 to 06.2013 (3 years 3 months)
ТОВ "ВТК "Техпром", Київ (Виробництво метизної продукції і реалізація продукції вагонобудування)

Управління матеріальними та фінансовими потоками; пошук, розробка і освоєння виробництва комплектуючих для вантажних ж / д вагонів; освоєння виробництва дроту діаметром 1-6 мм на власних потужностях з оцинкуванням; просування і продаж продукції власного виробництва; договірна робота; пошук і реалізація замовлень на механічну збірку і обробку різних комплектуючих; пошук і реалізація комплектуючих для вантажних ж / д вагонів.

Директор з продажів

from 01.2009 to 02.2010 (1 year 1 month)
ТОВ "Фабрика метизів", Київ (Виробництво метизної продукції, механічна обробка)

Управління матеріальними та фінансовими потоками; освоєння виробництва дроту діаметром 1-6 мм на власних потужностях; просування і продаж продукції власного виробництва; договірна робота; пошук і реалізація замовлень на механічну збірку і обробку різних комплектуючих.

Заступник генерального директора з комерційних питань

from 03.2008 to 04.2008 (1 month)
ВАТ "Полтавхіммаш", Полтава (Виробництво вантажних ж / д вагонів і ємностей для хімічної промисловості)

Управління матеріальними та фінансовими потоками; контроль і забезпечення ТМЦ заводу; безпосереднє управління трьома службами (Відділ матеріально-технічного забезпечення; Транспортний цех; Складське господарство)

Заступник директора з комерційних питань

from 03.2006 to 11.2007 (1 year 8 months)
Металургійне підприємство "Дніпродзержинський сталеливарний завод", Кам'янське (промислове виробництво запасних частин для вантажних ж / д вагонів, виливків з чорного металу для різних галузей машинобудування)

управління і контроль за забезпеченням виробництва на заводі товарно-матеріальними цінностями; набір портфеля замовлень, формування бюджету реалізації і безпосередньо контроль і організація реалізації готової продукції заводу. За період роботи на даному підприємстві обсяг виробництва і реалізації збільшився в 2,5 рази в натуральному вираженні і в 3 рази у вартісному вираженні за рахунок як нарощування потужностей заводу, так і за рахунок збільшення обсягів реалізації. Рентабельність підприємства зросла в 4-5 разів.

Начальник Відділу договірної і комерційної роботи

from 04.2005 to 03.2006 (11 months)
ЗАТ "ТК Дніпровагонмаш", Кам'янське (консалтингові послуги на промисловому виробництві)

Контроль за надходженням ТМЦ, консалтингові послуги, ведення договірної роботи, продаж готової продукції та ТМЦ.
Основна функція: перевірка всіх договорів, що укладаються промисловим підприємством ПАТ "Дніпровагонмаш", перевірка і прийняття рішення при узгодженні закупівель і оплат ТМЦ, послуг та ін., Аналіз цін, умов оплати і поставки. Повна перевірка і контроль реєстрів поставок і платежів аж до перевірки розрахунків технічних норм витрати. Тендерна відпрацювання закуповуваних ТМЦ та послуг.

Заступник начальника відділу договірної та комерційної роботи

from 01.2005 to 04.2005 (3 months)
ЗАТ "ТК Дніпровагонмаш", Кам'янське (консалтингові послуги, забезпечення ТМЦ та продаж готової продукції)

Контроль за надходженням ТМЦ, консалтингові послуги, ведення договірної роботи. Основна функція: перевірка всіх договорів, що укладаються промисловим підприємством ПАТ "Дніпровагонмаш", перевірка і прийняття рішення при узгодженні закупівель і оплат ТМЦ, послуг та ін., Аналіз цін, умов оплати і поставки. Повна перевірка і контроль реєстрів поставок і платежів аж до перевірки розрахунків технічних норм витрати. Тендерна відпрацювання закуповуваних ТМЦ та послуг.

Економіст

from 01.2003 to 01.2005 (2 years)
ЗАТ "ТК Дніпровагонмаш", Кам'янське (торгівля б / у ж / д вантажними вагонами і комплектуючими)

Операції з купівлі / продажу б / у вантажних вагонів, комплектуючих до них.

Education

Дніпродзержинський державний технічний університет

Економічний, менеджмент організацій., Кам'янське
Higher, from 1998 to 2004 (5 years 9 months)

Отримав кваліфікацію спеціаліста з менеджменту, економіки і маркетингу. Диплом з відзнакою. Денна форма навчання.
Закінчив з відзнакою магістратуру Дніпродзержинського державного технічного університету і отримав диплом магістра економіки, менеджменту і маркетингу

Additional education and certificates

Днепропетровский центр послеприватизационной поддержки предприятий

2004, 3 місяці

Knowledge and skills

MS Office Пользователь Internet Користувач Internet

Language proficiencies

  • Ukrainian — fluent
  • Russian — fluent
  • English — beginner

References

Шатило Юрій Олексійович

Шатило Юрій Олексійович

Директор, ТОВ "ВТК "Техпром"

Contact details are hidden

Additional information

Основні характеристики: комунікабельність, ініціативність, цілеспрямованість, працездатність, прагнення до зростання, пунктуальність, без шкідливих звичок

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: