Дмитрий

Менеджер по работе с клиентами, бармен, 18 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
31 years
City of residence:
Kyiv
Ready to work:
Kherson, Remote

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Language proficiencies

  • Ukrainian — advanced
  • Russian — fluent
  • English — average
  • Hebrew — advanced

Additional information

Клюєв Дмитро Вадимович
Адреса: м.Херсон,
Телефон: [open contact info](look above in the "contact info" section)
Електронна пошта: [open contact info](look above in the "contact info" section)
Освіта: 2000 - 2008 р недержавне навчально-виховне об'єднання "Дошкільний заклад - спеціалізована школа І-ІІІ ступенів« Хабад »з поглибленим вивченням англійської мови та івріту".
У 2008 - 2012 вступив до Ізраїльського коледжу “Ор Арвнер Кфар Цві Сітрін” з поглибленим вивченням інформаційних технологій і курсу Microsoft.
Досвід роботи: Працював в сфері надання послуг та обслуговування, обіймав керівничі посади. SMM – менеджер, займався просуванням соціальних мереж.
- З 15.10.21 по 15.05.23: Менеджер із супроводу клієнтів на тендерному майданчику Smarttender у системі державних закупівель ProZorro.

- З 15.05.23 по 15.10.23: Компанія Yeda Developing Learning Environments LTD (Ізраїль). Координував процес створення інтернет коледжів для клієнтів, включаючи збір інформації, співпрацю з дизайнерами, контентмейкерами і розробниками, а також супровід клієнта протягом співпраці з компанією.

Знання мов: українська, російська, англійська - середній рівень, івріт - вільно.
Навички роботи з комп'ютером.
Впевнений користувач: MS Office (Word, Exсel, Power Point, Access, Outlook), 1С, навички роботи з Інтернетом (Internet Explorer, Opera, Mozilla Firefox).

Особисті якості: вміння швидко орієнтуватися в ситуації, що склалася і самостійно приймати рішення, здатність швидко навчатися, розвинутий соціальний інтелект.Здатний зупинити ескалацію конфлікту і здійти згоди з конфліктними клієнтами.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: