Resume from February 19, 2024 PRO

Расим

Коммерческий директор, руководитель отдела закупок, 32 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
59 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Заступник директора з розвитку

from 04.2023 to now (1 year 1 month)
ТОВ "ПОВНА ЕНЕРГІЯ", Київ (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

з 06.1994 донині (29 років 7 місяців)
ТОВ СП "Укр. Буд. Бізнес", ТОВ "Престижбуд", ТОВ "Будівельні Рішенн", ПП "АРТДЕКО", "IСYNENЕ", ТОВ "Фіньські Будівельні Матеріали", ТОВ "ДЕКАРТ" Київ (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'ю) єру)

1.Управління та організація роботи відділу постачання. Забезпечнє своєчасне постачання об'єктів компанії металами, загально будівельними та оздоблювальними, гідро-теплоізоляційними матеріалами. Організація та контроль роботи транспорту. Управління скадського господарства.
2. Управління ,планування комерційної діяльності підприємства. Ведення переговорів із поставачами з України та із закордону. Участь у тендерах з комплесних поставок будівельно-оздоблювальними та теплоізоляційними матеріалами об'єктів у Києві та по Україні. У подальшому ті ж самі обов'язки вже як комерційний директор холдингу. Я в перші в Україні організував відділи Активного продажу та відділ бренд менеджерів. Нами було виграно тендери на постачання оздоблювальних матеріалів та підвісних стель понад 25 титульних об'єктів у Києві та по Україні. А також успішна робота з дилерами компанії у Києві та по Україні.
3. Пошук дилерів у 5-ти Тюркомовних країнах. Ведення переговорів, поїздка та зустріч потенційними клієнтами.
4. Організація та успішне реалізація створення нового напрямку компанії, введення на ринок продукції 6-ти нових виробників гідроізоляційних та теплоізоляційних матеріалів, геосинтетичних виробів, ПВХ та ЄПДМ мембран. Реалізації поставок теплозвукоізоляційних матеріалів та мембран на об'єкти в Києві та Україні.
5. Заступник директора, керівник заводу з нанесення порошкових фарб на алюмінієвих профілів та металів.
6. Імпорт теплоізоляційних матеріалів, сухих сумішей та ПВХ мембран з Туреччини.
.

Education

КСИ

Маркетинг производственных сфер, маркетолог, Київ
Unfinished higher, from 1996 to 2002 (5 years 5 months)

Knowledge and skills

Ініціативність Уміння аналізувати Побудова відділу продажу Ведення переговорів Управлінські навички

Language proficiencies

Ukrainian — above average

Additional information

Комунікабельність, аналітичний склад розуму, вміння створити команду, глибокі знання сучасних будівельних матеріалів та металів, хороші знання ринків будматеріалів Європи, України та Туреччини, та особисті контакти. Хороші контакти з будівельними компаніями та їх керівниками, Архітектурно – проектне бюро. Вміння зробити презентації, проведення переговорів, аналіз ситуації.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: