Resume from August 27, 2022 PRO

Владимир

Юрист-господарник, юрисконсульт, 17 000 UAH

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
56 years
City:
Chernivtsi

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Юрисконсульт

from 06.2021 to now (2 years 11 months)
ТОВ «Монтажбудюг», Олешки (Транспортно-експедиторська діяльність, оренда спецтехніки)

Здійснення юридичного аналізу ризиків, з якими стикається підприємство, та вироблення правових засобів захисту його інтересів.
Паралельно - договірна, консультаційна, претензійна та позовна робота.
Звільнився у звязку із початком повномасштабної збройної агресії РФ проти України та окупацією частини Херсонської області.

Юрисконсульт

from 09.2018 to 04.2020 (1 year 7 months)
ТОВ "ГАЗДА ПРАЙМ", Херсон (Торгівельна діяльність (оптова та торгівля вроздріб будівельними матеріалами та електроінструментом))

Юридичне забезпечення господарської діяльності ТОВ (сфера торгівлі).
Покращено / вдосконалено організацію договірної та корпоративної роботи; проаналізовано та приведено у відповідність до вимог діючого законодавства Статут Товариства, інші локальні акти підприємства, типові форми договорів.
Проаналізовано, запропоновано і у подальшому структуровано взаємодію підрозділів в частині більш оперативного та якісного виконання завдань юридичної та інших служб підприємства при виконанні ними пов'язаних бізнес-процесів.
Після введення на держ. рівні карантину - звільнення за угодою сторін.
Більше року, після звільнення, працював на основі freelance.

Начальник юридичного відділу

from 10.2014 to 04.2017 (2 years 6 months)
ТОВ "СМАРТ-МЕРИТАЙМ ГРУПП", Херсон (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

• Керівництво юр. відділом: формування/реорганізація відділу, бюджетування, ефективна адаптація робітників згідно поставлених завдань, розподіл навантаження поміж ними через їх спеціалізацію, аналіз обсягу і якості роботи, заміна, переведення і звільнення в необхідних випадках;
• Юр. аналіз правових і пов’язаних із ними ризиків: (1) розгляд поточних питань, консультування керівництва/дирекції, начальників структурних підрозділів; (2) правовий супровід досудового врегулювання спорів (близько 35 % спорів, розв’язаних шляхом досудового врегулювання); (3) внутрішні тренінги, інформування посадових осіб про законодавчі новації, (4) участь у розробці внутрішніх Стандартів/Положень підприємства.
• Підготовка та розгляд контрактних (договірних) документів, розробка та впровадження типових/стандартних договорів за основними видами діяльності;
• Управління судовими процесами: (1) контроль штатних юристів, аналіз і стратегія ведення судових спорів (близько 80 % позитивних судових справ), (2) погодження послуг зовнішніх консультантів (компаній) за укладеними договорами, (3) безпосереднє процесуальне представництво інтересів підприємства в особливо важливих справах, зокрема по спорах з нерезидентами у Міжнародному комерційному арбітражному суді при ТПП України (м. Київ), 100% позитивних результатів в зазначених судових процесах;
• Робота з правоохоронними і контролюючими органами: (1) юр. аналіз підстав для перевірок, слідчих дій; (2) сумісно із службою економічної безпеки здійснював контроль дій (бездіяльності) посадових осіб зазначених органів та правильність документального оформлення результатів перевірок; (3) в необхідних випадках брав участь в організації оскарження неправомірних дій (бездіяльності) цих осіб (органів) або їх актів в адміністративному або судовому порядку;
• Корпоративні комунікації: методична допомога корпоративному секретарю, погодження документів, пов’язаних з корпоративними обмеженнями та управлінням (статут, протоколи загальних зборів учасників); комунікації із ведучими спеціалістами підприємства і головного офісу СМАРТ-ХОЛДИНГА (м. Київ);
• Інтелектуальна власність: оформлені и подані документи для реєстрації прав на торгівельний знак підприємства;
• Комунікації PR: погодження із внутрішньою прес-службою прес-релізів до їх розміщення в ЗМІ (стосовно інформації про компанію в частині юридичних питань – угод, перевірок, судових справ).

Начальник юридичного відділу

from 10.2007 to 10.2014 (7 years)
ВАТ (ПАТ) "Херсонський суднобудівний завод" (що увійшов у подальшому до складу субхолдинга ТОВ "СМАРТ-МЕРІТАЙМ ГРУП"), Херсон (суднобудування, судноремонт, модернізація, машинобудування, портова діяльність; факультативні види діяльності: транспортні послуги, торгівля, інші послуги).)

Юридичний супровід діяльності підприємства в повному обсязі (обов’язки за посадою – аналогічні зазначеним вище (ТОВ "СМАРТ-МЕРИТАЙМ ГРУПП"), крім тих, що пов’язані із групою активів).
Звільнився шляхом переведення на роботу в інше підприємство (ТОВ "СМАРТ-МЕРИТАЙМ ГРУПП")

Виконавчий директор

from 01.2002 to 10.2007 (5 years 9 months)
ТОВ "Юридичне бюро "КАНОН", Херсон (Правове і комерційне забезпечення підприємницької діяльності підприємства.)

oОбслуговування (супровід) на договірній основі інтересів юр. і физ. осіб (в т.ч. ФОП) в різних сферах діяльності та права (серед значних клієнтів юрбюро – «Херсоннафтопереробка», НК «Альянс», «Херсонобленерго», «Миколаївобленерго», «Херсонтеплоенерго», «Херсонський водоканал»);
oКонтроль роботи юрисконсультів (8 осіб), погодження при підборі персоналу (юристів), супровід переговорів, угод, судових процесів клієнтів;
oВедення окремих судових справ;
oПошук клієнтів, укладення договорів та їх супровід.

Юрисконсульт; юрисконсульт 1 кат.

from 11.2001 to now (22 years 6 months)
Херсонські міські електричні мережі (філія) ВАТ "Херсонобленерго", Херсон (постачання та передача електроенергії)

Представництво інтересів в судах (арбітражних судах), пред’явлення і розгляд претензій (позовів), оформлення процесуальних документів, правовий аналіз договорів і локальних актів підприємства.

Юрист

from 02.1992 to 10.1998 (6 years 8 months)
Робота на декількох підприємствах, в т.ч. малого і середнього бізнесу, Херсон (Маркетинг, посередницькі послуги, оптова торгівельна діяльність)

Договірна робота та робота з правовою і комерційною інформацією (в галузі маркетингу, посередницької діяльності, послуг.

/монтажник зв'язку/ столяр/ майстер з інтер'єрів/

from 08.1988 to 05.1991 (2 years 9 months)
Робота на декількох підприємствах, Херсон (Зв'язок, виробництво меблів, послуги)

Education

Національна юридична академія ім. Я. Мудрого

Правознавство, господарьско-правова спеціалізація, Харків
Higher, from 1988 to 1994 (5 years 5 months)

Заочний факультет

Additional education and certificates

Мистецтво ведення перемовин

2006, 1 міс.

Knowledge and skills

Користувач ПК Робота з оргтехнікою Знання офісних програм Організація бізнес-процесів від укладення договору до оплати

Additional information

Способствовать своими профессиональными и личными качествами динамично развивающейся компании/бизнесу (группе компаний/холдингу).
Предпочтительна полная занятость, достойные условия труда и его материального вознаграждения.
Поскольку в настоящее время мной осуществляются отдельные проекты на удаленном доступе - возможен вариант сотрудничества с неполным рабочим днем.
Работа на удаленном доступе (анализ ситуаций, выработка стратегии, подготовка документов в эл. виде, консультационная поддержка).
Стаж работы по специальности - более 18 лет.
Подробное резюме в прилагаемом файле.

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: