• PRO

Юрій

Шеф-кухар

Considering positions:
Шеф-кухар, Завідувач виробництва, Сушеф
Employment type:
full-time
Age:
34 years
City:
Lviv

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Кухар

from 07.2023 to 09.2023 (2 months)
Готельно ресторанний комплекс Гора, Буковель (Готельно-ресторанний бізнес)

Кухар універсал
Гарячий цех, холодний цех, хоспер.

Шеф Кухар

from 09.2021 to 07.2023 (1 year 10 months)
Mr. Fox, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

- Контроль якості і таймінг приготування страв згідно технологічних карт
- Координація та оптимізація роботи кухні
- Замовлення та прийом необхідної кількості продуктів у постачальників згідно товарних залишків
- Ідеї та участь у розробках та проробках нового меню.
- Оновлення існуючих техкарт
- Координація та оптимізація роботи кухні
- Вдосконалення професійних навичок персоналу
- Проведення та аналіз інвентаризацій

Су Шеф, Шеф кухар

from 01.2021 to 09.2021 (8 months)
Шампанерія XX, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

- Контроль якості і таймінг приготування страв згідно технологічних карт
- Координація та оптимізація роботи кухні
- Замовлення та прийом продуктів у постачальників
- Участь у розробках та проробках нових страв з подальшим введенням в меню
- Розробка техкарт
- Вдосконалення професійних навичок персоналу
- Проведення та аналіз інвентаризації

Шеф Кухар

from 06.2020 to 01.2021 (7 months)
New York Street Pizza, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

- Контроль якості і таймінг приготування страв згідно технологічних карт.
- Координація та оптимізація роботи кухні
- Замовлення та прийом продуктів у постачальників
- Пошук нових постачальників з якіснішими та ринково-вигіднішими продуктами
- Розробка і проробка нових страв з подальшим введенням в меню
- Складання технологічних і калькуляційних карт
- Навчання та вдосконалення професійних навичок персоналу
- Проведення та аналіз інвентаризації

Су-шеф

from 10.2019 to 04.2020 (6 months)
Джем, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

-Контроль приготування страв згідно технологічних карт
-Координація та оптимізація роботи кухні
-Замовлення та прийом продуктів у постачальників
-Участь в проробках нових страв

Шеф кухар

from 04.2018 to 10.2019 (1 year 6 months)
Замок Лева, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

-Контроль якості приготування страв згідно технологічних карт
-Координація та оптимізація роботи кухні
-Замовлення та прийом продуктів у постачальників
-Участь в проробках нового меню, сезонного меню, банкетного меню
-Проведення інвентаризацій
-Складання технологічних карт

Кухар-універсал

from 07.2014 to 06.2015 (11 months)
Сім'я, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

-Приготування страв згідно технологічних карт

Кухар-універсал

from 01.2010 to 06.2014 (4 years 5 months)
LaPiazza, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування страв згідно технологічних карт

Education

ЛВПУ ресторанного сервісу та туризму

Кухар-кондитер, Львів
Specialized secondary, from 2008 to 2010 (1 year 5 months)

Language proficiencies

  • Ukrainian — fluent
  • English — above average

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: