Resume from March 29, 2022 PRO

Ольга

Косметолог, масажист, економіст, адміністратор, 20 000 UAH

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
40 years
City:
Ivano-Frankivsk

Contact information

The job seeker has entered a phone number, email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Косметолог-естетист

from 04.2021 to 11.2021 (7 months)
Салон краси "Арс", Ивано-Франковск, Ивано-Франковская обл. (Краса і догляд)

Обов'язки на посаді косметолога-естетиста: пілінги, апаратна косметологія, чистки обличчя (мануальна, ультразвукова, комбінована), дарсонвалізація, проколювання вушок, корекція брів, фотоепіляція, воскова депіляція, шугаринг. Також різноманітні процедури для тіла: обгортання, пілінги, масажі ручні та апаратні.

Помічник косметолога, косметолог

from 01.2019 to 12.2020 (1 year 11 months)
Skin Like silk, Warszawa (Краса і догляд)

Працювала помічником косметолога, пізніше косметологом та навчалась в поліцеальній косметологічній школі. Освоїла ази естетичної косметології. В салоні виконувала різноманітні процедури: механічна чистка обличчя, мануальна чистка обличчя, комбінована чистка обличчя,пілінги ензимні та хімічні,апаратні техніки- венус, ендермологія, пілінги лазерні, радіохвильова техніка, проколювання мочок, дарсонвалізація, кавітація, равликотерапія, масажі обличчя, допомога косметологу в проведенні мезотерапії та різноманітних ін'єкцій.

Масажист-естетист, економіст,рецепціоніст, майстер депіляції

from 11.2016 to 01.2019 (2 years 2 months)
Студія краси "Skin Like Silk Clinique", "TGL Zdrowie i Uroda", "Body Evolution Studio Modelowania Sylwetki", Варшава Республіка Польща (Краса і догляд)

Виконувала різні види масажів,шугаринг,воскова депіляція та різноманітні костетичні процедури: венус,карбоксітерапія, ендермологія,пілінги лазерні,лазерна депіляція. На протязі 2020 року працювала косметологом в м.Варшава в салоні краси Skin Like silk. Проводила різноманітні процедури для шкіри обличчя та тіла,чистки обличчя,пілінги,різноманітні апаратні техніки. Освоїла і навчилась багато нового в галузі краси,здоров'я та догляду. Вивчила польську мову.

Економіст, бухгалтер

from 06.2013 to 07.2016 (3 years 1 month)
Відділ освіти Рогатинської РДА, Рогатин (Освіта, наука)

Ведення звітності по міських школах та школах району. Нарахування заробітньої плати працівникам освіти. Податкова звітність,інвентаризація майна шкіл,підготовка наказів.

Приватний підприємець

from 03.2011 to 05.2013 (2 years 2 months)
ПП "Кізима", Рогатин (Продаж металопластикових вікон)

Продаж металопластикових вікон та дверей,жалюзі,меблів. Вміння та навички у власному бізнесі.

Менеджер споживчого кредитування, кредитний експерт

from 05.2006 to 02.2009 (2 years 9 months)
ТзОВ "Фаворит Капітал", ТзОВ "Центр Кредит", Львів (Фінанси, банки, страхування)

Видача готівкових та безготівкових кредитів. Вивчення програм банківської галузі. Вміння спілкуватись з клієнтами.

Education

Поліцеальна школа Косінус

Варшава
Secondary, from 2019 to 2020 (1 year)

Косметологія естетична.

НУ "Львівська політехніка"

Економіка і менеджмент, Львів
Higher, from 2001 to 2006 (4 years 10 months)

Вища економічна освіта. Ступінь спеціаліст. В 2016 році закінчила курси масажу в студії "Еліт масаж" м.Івано-Франківськ та курси депіляції шугарин і воскова депіляція.

Language proficiencies

  • Russian — fluent
  • Polish — advanced
  • Ukrainian — fluent

Additional information

Працювала в банківській сфері, кредитний відділ.Досвід 3 роки. Економіст та бухгалтер у відділі освіти. Досвід роботи 3,5 роки. Підприємницька діяльність : продаж металопластикових конструкцій,також магазин верхнього одягу.
Масажист та майстер депіляції, косметолог-естетист. Досвід роботи 6 років. 2 роки в Україні і 4 роки в республіці Польща. Виконувала різні види масажу,депіляція воскова,лазерна,фотодепіляція та шугаринг, венус, ендермологія, карбоксітерапія, чистки обличчя, пілінги та багато різних процедур для обличчя і тіла.
Відмінне знання польської та російської мови. Комунікабельна, цілеспрямована,наполеглива, люблю спілкуватись з цікавими людьми, працювати,вчитись, вдосконалюватись! Готова до співпраці!

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: