Резюме від 29 березня 2022 PRO

Ольга

Косметолог, масажист, економіст, адміністратор, 20 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
40 років
Місто:
Івано-Франківськ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Косметолог-естетист

з 04.2021 по 11.2021 (7 місяців)
Салон краси "Арс", Ивано-Франковск, Ивано-Франковская обл. (Краса і догляд)

Обов'язки на посаді косметолога-естетиста: пілінги, апаратна косметологія, чистки обличчя (мануальна, ультразвукова, комбінована), дарсонвалізація, проколювання вушок, корекція брів, фотоепіляція, воскова депіляція, шугаринг. Також різноманітні процедури для тіла: обгортання, пілінги, масажі ручні та апаратні.

Помічник косметолога, косметолог

з 01.2019 по 12.2020 (1 рік 11 місяців)
Skin Like silk, Warszawa (Краса і догляд)

Працювала помічником косметолога, пізніше косметологом та навчалась в поліцеальній косметологічній школі. Освоїла ази естетичної косметології. В салоні виконувала різноманітні процедури: механічна чистка обличчя, мануальна чистка обличчя, комбінована чистка обличчя,пілінги ензимні та хімічні,апаратні техніки- венус, ендермологія, пілінги лазерні, радіохвильова техніка, проколювання мочок, дарсонвалізація, кавітація, равликотерапія, масажі обличчя, допомога косметологу в проведенні мезотерапії та різноманітних ін'єкцій.

Масажист-естетист, економіст,рецепціоніст, майстер депіляції

з 11.2016 по 01.2019 (2 роки 2 місяці)
Студія краси "Skin Like Silk Clinique", "TGL Zdrowie i Uroda", "Body Evolution Studio Modelowania Sylwetki", Варшава Республіка Польща (Краса і догляд)

Виконувала різні види масажів,шугаринг,воскова депіляція та різноманітні костетичні процедури: венус,карбоксітерапія, ендермологія,пілінги лазерні,лазерна депіляція. На протязі 2020 року працювала косметологом в м.Варшава в салоні краси Skin Like silk. Проводила різноманітні процедури для шкіри обличчя та тіла,чистки обличчя,пілінги,різноманітні апаратні техніки. Освоїла і навчилась багато нового в галузі краси,здоров'я та догляду. Вивчила польську мову.

Економіст, бухгалтер

з 06.2013 по 07.2016 (3 роки 1 місяць)
Відділ освіти Рогатинської РДА, Рогатин (Освіта, наука)

Ведення звітності по міських школах та школах району. Нарахування заробітньої плати працівникам освіти. Податкова звітність,інвентаризація майна шкіл,підготовка наказів.

Приватний підприємець

з 03.2011 по 05.2013 (2 роки 2 місяці)
ПП "Кізима", Рогатин (Продаж металопластикових вікон)

Продаж металопластикових вікон та дверей,жалюзі,меблів. Вміння та навички у власному бізнесі.

Менеджер споживчого кредитування, кредитний експерт

з 05.2006 по 02.2009 (2 роки 9 місяців)
ТзОВ "Фаворит Капітал", ТзОВ "Центр Кредит", Львів (Фінанси, банки, страхування)

Видача готівкових та безготівкових кредитів. Вивчення програм банківської галузі. Вміння спілкуватись з клієнтами.

Освіта

Поліцеальна школа Косінус

Варшава
Середня, з 2019 по 2020 (1 рік)

Косметологія естетична.

НУ "Львівська політехніка"

Економіка і менеджмент, Львів
Вища, з 2001 по 2006 (4 роки 10 місяців)

Вища економічна освіта. Ступінь спеціаліст. В 2016 році закінчила курси масажу в студії "Еліт масаж" м.Івано-Франківськ та курси депіляції шугарин і воскова депіляція.

Знання мов

  • Російська — вільно
  • Польська — просунутий
  • Українська — вільно

Додаткова інформація

Працювала в банківській сфері, кредитний відділ.Досвід 3 роки. Економіст та бухгалтер у відділі освіти. Досвід роботи 3,5 роки. Підприємницька діяльність : продаж металопластикових конструкцій,також магазин верхнього одягу.
Масажист та майстер депіляції, косметолог-естетист. Досвід роботи 6 років. 2 роки в Україні і 4 роки в республіці Польща. Виконувала різні види масажу,депіляція воскова,лазерна,фотодепіляція та шугаринг, венус, ендермологія, карбоксітерапія, чистки обличчя, пілінги та багато різних процедур для обличчя і тіла.
Відмінне знання польської та російської мови. Комунікабельна, цілеспрямована,наполеглива, люблю спілкуватись з цікавими людьми, працювати,вчитись, вдосконалюватись! Готова до співпраці!

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: