Resume from January 12, 2021 PRO

Ірина

Помічник керівника державного апарату, заступник директора, 15 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
39 years
City:
Dnipro

Contact information

The job seeker has entered a phone number, email and Facebook.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Начальник відділу діловодства та організаційно-кадрової роботи, управління проектами з міжнародними організаціями та фондами

from 08.2017 to 07.2020 (2 years 11 months)
Дніпровська міська рада, Дніпро ( Департамент з питань енергоефективних технологій та ініціатив Дніровської міської ради), Дніпро (Енергоефективність у комунальній сфері)

За період роботи координувала процес реалізації проектів:
1. Капітальний ремонт системи опалення з встановлення ІТП (Індивідуальний тепловий пункт)у навчальних закладах ДМР (9 проєктів).
2. Заміна (модернізація) обладнання та впровадження сучасних технологій виробництва енергії. Впровадження практичних заходів щодо термомодернізації бюджетних установ, комунальних закладів і підприємств міської ради.
3. Підвищення енергоефективності у бюджетних закладах, що фінансуються з міського бюджету, зокрема шляхом зменшення питомих втрат у теплових, електричних та водопровідних мережах (застосування енергосервісних контрактів).
4. Удосконалення системи енергоменеджменту, а саме, здійснення за допомогою автоматизованого програмного продукту енергетичного моніторингу споживання паливно- енергетичних ресурсів на об'єктах житлового і нежитлового фондів бюджетних установ, комунальних закладів і підприємств міської ради, розрахунки за спожиті енергоресурси яких здійснюються з міського бюджету.
5. «Партиципаторне бюджетування (бюджет участі) у м. Дніпрі
За 2019 рік було реалізовано 111 проектів, метою яких є встановлення та регулювання системи взаємодії виконавчих органів міської ради та жителів міста Дніпра щодо реалізації проектів за рахунок коштів міського бюджету.
Ціль: ефективне налагодження діалогу органів місцевого самоврядування з громадськістю в бюджетному процесі, для задоволення потреб міста.
Здійснювала: організацію та проведення зустрічей, круглих столів з представниками влади та міжнародних фондів Фінсько-український трастовий фонд НЕФКО; Міжнародна фінансова корпорація (IFC), Фонд енергоефективності; Посольство Японії в Україні «Кусаноне» ,Агентство США з міжнародного розвитку (USAID), Німецьке товариство міжнародного співробітництва (GIZ)), співпраця з громадськістю (ЖБК, ОСББ), ДТЕК для впровадження енергоефективних заходів у житловому та комунальному секторі у м Дніпрі. Відвідувала тренінги, виставки та конференції: «Досвід Польщі. Норвегії та України у сфері підвищення енергоефективності міського господарства», «Проект USAID: Чотири роки в Україні: виклики, реформи, успіхи», а також міжнародну конференцію «Engineering tomorrow talks "Розумні міста - Розумна інфраструктура».
Основні обовязки:
1.Ведення календаря керівника та планування робочого часу, контроль дедлайнів з виконання задач, які надавалися керівником. Нагадування про зустрічі та інформування керівника про нагальні питання. Планування та організація відряджень керівника.
2.Здійснення контролю за дотриманням установленого порядку роботи з документами у департаменті, оформлення доручень, протоколів, листів, рекомендацій, проектів рішень, розпоряджень за підписом міського голови.
3. Підготовка та надання повної інформації для відповідей на запити інших виконавчих органів влади, органів державної влади, підприємств, ОСББ, громадян.
4.Взаємодія з виконавчими органами міської ради, органами обласної ради та центральними органами влади.

Начальник відділу кадрів

from 01.2014 to 01.2017 (3 years)
Державний заклад «Спеціалізована багатопрофільна лікарня №1 МОЗ України», Дніпро (медицина), Дніпро (медицина(1300 штат))

- Очолювала роботу із забезпечення підприємства працівниками потрібних професій, спеціальностей та кваліфікації згідно з рівнем та профілем отриманої ними підготовки та ділових якостей.
-Керувала розробленням перспективних і річних планів комплектування підприємства персоналом з урахуванням перспектив його розвитку.
-Вирішувала питання найму, звільнення, переведення працівників, контролювала їх розстановку і правильність використання у підрозділах підприємства.
-Організовувала своєчасне оформлення приймання, переведення і звільнення працівників згідно с трудовим законодавством.
-Здійснювала методичне керівництво роботою інспекторів з кадрів відділу

Завідувач сектором кадрової та юридичної служби

from 10.2010 to 09.2013 (2 years 11 months)
Обласна державна адміністрація, Дніпро (виконавчий орган влади), Дніпро (Лісова промисловість, лісообробка)

-керувала діяльністю сектора та забезпечувала виконання покладених на управління завдань щодо реалізації правової та кадрової політики в діяльності підвідомчих підприємств, дотримувалась вимог законодавства;
-здійснювала методичне керівництво за правовою та кадровою роботою управління;
-надавала допомогу структурним підрозділам, займалась введенням довідково-інформаційної роботи з питань законодавства;
- здійснювала контроль за роботою юридичних та кадрових служб підпорядкованих підприємств; - - готувала проекти письмових відповідей на звернення громадян, стосовно сфери діяльності сектора, проводила засідання по боротьбі та протидії корупції в управлінні.

Education

Дніпропетровський національний університет залізничного транспорту ім. ак. Лазаряна( ДНУЗТ)

Організація будівництва доріг та експлуатація колії,«Облік та аудит», Дніпро Вища, з 09.2002 по 10.2009 (7 років 1 місяць), Дніпро
Higher, from 2002 to 2009 (7 years)

Language proficiencies

  • English — average
  • Ukrainian — fluent
  • Russian — fluent

Additional information

Знання мов
•Англійська ─ середній
•Українська ─ вільно
•Російська ─ вільно

Додаткова інформація

Сімейний стан – не одружена, дітей не має, рівень володіння програмами ПК, знання програми 1С, комунікабельна, тактовна, відповідальна, маю досвід роботи в команді. Володію вільно українською та англійською (grass).
З 2013 по 2018 рік помічник депутата Дніпровської міської ради VI cкликання.
Вмію організовувати роботу, ефективно планувати час та розставляти завдання за пріорітетністю. Чітко виконую доручення, комунікабельна з токсичними людьми - вмію працювати у команді, відповідальна. Завжди працюю над сомоосвітою - навчаюсь на курсах англійської мови та відвідую курси та тренінги з саморозвитку особистості.

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: