Resume from May 24, 2024 PRO

Світлана

Провідний бухгалтер, 30 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
50 years
City of residence:
Myronivka
Ready to work:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Провідний бухгалтер

from 08.2021 to now (2 years 10 months)
Філія "Вокзальна компанія" АТ "Українська залізниця", Киев (Всі вокзали знаходяться на балансі однієї філії. Ціль – удосконалить систему управління вокзалами, підвищити ефективність їх діяльності, в тому числі за рахунок мінімізації дублюючих функцій. До головнох цілей відносяться і скорочення фінансових затрат")

Формування заявок на оплату, формування платіжок в програмі УЗ it enterprise. Робота з виписками банку доходного рахунку в господарських операціях в програмі Fobos.Розношу по рахункам Дт 3110 Кт 683801,Дт 3111 Кт 68381, Дт 683801
Кт 68385, Дт 68381 Кт68385. Проставляю коди структурних підрозділыв, формую авізо і відправляю в БДА на структурні підрозділи.

Провідний бухгалтер

from 01.2016 to now (8 years 5 months)
Філія "ЦРЕКМ" Центр з ремонту та експлуатації колійних машин" Акціонерного Товариство "Українська залізниця", Київ (Задоволення потреб колійного господарства в механізованому виконанні колійних робіт, ремонт колійних та залізничних будівельних машин, поліпшення експлуатаційного стану колій, отримання прибутку від вкладеного капіталу. Допоміжне обслуговування транспорту)

Займаюся централізованим фінансуванням філії "ЦРЕКМ". Збираю заявки з 13 виробничих структурних підрозділів на заробітну плату, аванс,відрядження,відпускні, розрахункові, матеріальну допомогу, пільгові пенсії, рентну плату за користування радіочастотного ресурсу, податок на землю, проф.внески, аліменти, медичне страхування робітників та пенсіонерів , податок с фізичних осіб, единий соціальний внесок, воєнний збір, електроенергію. Формую загальну заявку до Департаменту Казначейства, створюю супровідний лист з проханням виділення коштів на централізоване фінансування .Також з структурних підрозділів збираю заявки згідно погоджених лімітів та реєстрів по статті "Матеріально-технічні ресурси": запасні частини, матеріали, засоби індивідуального захисту, продукти харчування, паливо,мастило, обладнання. По статті "Капітальні інвестиції" "Ремонти підрядним способом", "Оплата послуг / работ" формую загальну заявку та формую лист супровід до Департаменту Казначейства з проханням про фінансування.

В програмі Lotus Notes відправляю в електронному вигляді заявки до Департаменту казначейства, а також в СКЕДО.

Здійснюю операцію «виконання» в програмі АСБО «Фобос» централізоване фінансування.

В централізованому фінансуванні в програмі Фобос філії власно здійснюю платежі на заробітну плату, аванс, відрядження, відпускні, пільгові пенсії, проф.внески, аліменти, розрахункові, рентну плату за користування радіочастотного ресурсу, податок на землю, інші виплати,медичне страхування, матеріали, запасні частини, послуги, капітальні ремонти,ремонти підсобним способом, електроенергію... Підтверджую платежі в програмі АСБО «Фобос» централізоване фінансування філії власно та господарських операціях.

В централізованому фінансуванні АСБО «Фобос» приймаю платежі з структурних підрозділів філії. Перевіряю розрахункові рахунки, код ЄДРПОУ, МФО. Встановлюю підтвердження сум, об'єдную нові позиції під вказаним номером, видаю заявки на верхній рівень (рівень казначейства).



Проводила карточку аналітичного обліку внутрішніх розрахунків з підприємствами АТ "Укрзалізниця".

Проводила карточки внутрішніх розрахунків з виробничими структурними підрозділами філії.

Акти звірки внутрішніх розрахунків між філією "Енергозбут" АТ "Укрзалізниця!

Створювала,проводила авізо на суму нарахування податкового зобов'язання на долю використання електроенергії в неоподаткованих операціях.

Сворювала та проводила авізо на добровільне медичне страхування робітників та пенсіонерів згідно рахунку, який надают страхові компанії "Провідна",ІНТЕР-ПОЛІС", "Нафтагазстрах" виробничим структурним підрозділам.

Розраховувала, створювала та проводила авізо на суму природного газу та витрати зв'язані с закупівлею МТР, розподіляла ПДВ, згідно статті 199 НКУ (19,77) виробничих структурних підрозділів філії.

Створювала авізо між виробничими структурними підрозділами філії.

Бухгалтер

from 08.2007 to 01.2016 (8 years 5 months)
Структурний підрозділ"Енергозбут", Київ (Філія «Енергозбут» забезпечує основні напрямки роботи оператора системи розподілу АТ «Укрзалізниця». Метою діяльності Філії є здійснення діяльності з розподілу електричної енергії, а також отримання прибутку.)

робота с первичною документацією,вхідна, вихідна документація,виписка доручення, рахунків-фактур,прихід ТМЦ, ГСМ, МШП, Основні засоби,видача по віддіам,передача на склад .Прихід,расхід,інвентаризація та списання). Забезпечення порядка проведення інвентаризації,контроль проведення господарських операцій, дотримання технології обробки бухгалтерскої інформації та порядка документообігу.

Бухгалтер

from 10.1991 to 08.2007 (15 years 10 months)
ПЧ-4 Фастівська дистанція колії", Миронівка,Фастів (Поточне утримання колії, земляного полотна, штучних та інших споруд і пристроїв колійного господарства у робочому стані для забезпечення безпечного і безперебійного руху поїздів.)

робота с первичною документацією, вхідна, вихідна документація,выписка доручення, рахунок-фактур,прихід ТМЦ, МШП, видача по відділам,передача на склад .Прихід,розхід,інвентаризація та списання). Забезпечення порядка проведення інвентаризації,контроль проведення господарських операцій , дотримання технології обробки бухгалтерскої інформації та порядка документообороту.Списання ГСМ и здача звітів в статистику.Нарахування заработної плати та оформлення лікарняних листів,кадрове документоведення : оформлення наказів на відпустку та ведення графіка відпусток.

Education

УкрДАЖТ(ІППК) Українська академія залізничного транспорту

Спеціальність:"Фінанси" кваліфікація магістр-економіст, Харків
Higher, from 2006 to 2008 (1 year 9 months)

Українська державна академія залізничного транспорту

Факультет:Економіка транспорту,спеціальність:"Фінанси",кваліфікація економіста, Харків
Higher, from 2000 to 2006 (5 years 9 months)

Українский фінансово-економічний інститут

Спеціальність:"Фінанси та кредит" кваліфікація бухгалтер-фінансист, Київ
Unfinished higher, from 1995 to 1997 (1 year 9 months)

Additional education and certificates

Київский навчальний центр "Курсор". Курси бухгалтера в комплексі з 1С: 8.2 + головний бухгалтер + електронна звітність

2013

Черкаський інститут управління, комп'ютерне забезпечення офісної діяльності

2011, 3 місяців

Knowledge and skills

MS Excel MS Word Користувач ПК Користувач Internet Робота з оргтехнікою ФОБОС Памак

Language proficiencies

  • Ukrainian — fluent
  • Russian — fluent
  • English — average

Additional information

усидлива,пунктуальна,уважна, відповідальна,

умію працювати в колективі ,без шкідливих звичок

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: