Resume from April 26, 2024 PRO

Personal information hidden

This job seeker decided to hide his personal information and contact info, but you can send a message to him or suggest a job to him.

This job seeker has chosen to hide his personal information and contact info. You can contact him using this page: https://www.work.ua/resumes/6272570

Юрист, адвокат

Employment:
Full-time.
City of residence:
Kyiv
Ready to work:
Kyiv, Remote

Contact information

This job seeker has hidden his personal information, but you can send him a message or suggest a job to him if you open his contact info.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Помічник нотаріуса (юрисконсульт), КМНО

from 02.2021 to now (3 years 2 months)
Юриспруденція

Підготовка та аналіз документів перед укладенням угод (відчуження нерухомого та рухомого майна, спеціальних майнових прав, користування майном тощо), здійснення необхідних перевірок.

Робота в реєстрах, ведення реєстрів договорів, робота з юридичними особами: перевірка повноважень за установчими документами, протоколів, довіреностей тощо.

Написання проектів договорів (не лише під "шаблони", але й власних проектів договорів), формування інших нотаріальних документів за встановленими формами.

Консультація громадян (переважно – цивільне право та процес, сімейне, спадкове, житлове, земельне, податкове та господарське право).

Помічник судді

from 11.2020 to 02.2021 (3 months)
Дніпровський районний суд м. Києва, Київ (Юриспруденція)

Спеціалізація – кримінальні справи, справи про адміністративні правопорушення, а також справи, що надходять у провадження слідчого судді.
Обов`язки: написання проектів судових рішень (постанов у справах про адміністративні правопорушення, ухвал і вироків у кримінальних справах на стадіях досудового розслідування та судового розгляду), пошук та аналіз релевантних нормативно-правових актів, судових рішень судів вищих інстанцій, Міжнародного кримінального суду, Європейського суду з прав людини.

Помічник народного депутата України на громадських засадах

from 09.2019 to 09.2020 (1 year)
Комітет з питань національної безпеки, оборони та розвідки, Верховна Рада України, Київ (Юриспруденція)

Опрацювання та аналіз законопроектів і чинного законодавства, розробка проектів законів, а також пояснювальних записок, формування порівняльних таблиць, робота з поштовою кореспонденцією: написання депутатських звернень, запитів, формування відповідей на звернення громадян, підприємств, організацій, прийом громадян.
Вирішення організаційно-розпорядчих питань (підготовка документів: заяв, подань тощо). Робота в соціальних мережах.

Education

Національний університет "Києво-Могилянська академія"

Правничих наук, право, Київ
Higher, from 2014 to 2020 (6 years)

2018 р. - бакалавр права (Національний університет "Києво-Могилянська академія");

2020 р. - магістр права (з відзнакою, Національний університет "Києво-Могилянська академія").

Additional education and certificates

Tomkin Design

2021, 3 місяці

GoIT

2021-2022, 9 місяців

Knowledge and skills

MS Office HTML CSS Програмування JavaScript

Language proficiencies

  • English — above average
  • Ukrainian — fluent

Additional information

Особисті якості: відповідальність, сумлінність у виконанні завдань, наполегливість, комунікабельність, вміння працювати самостійно та в колективі, ввічливість, здатність швидко аналізувати інформацію та навчатися новому.

Знання ПК: Microsoft Word, Microsoft PowerPoint, Microsoft Excel, Microsoft Teams.

Спеціальні дозволи: наявний біометричний паспорт для виїзду за кордон, водійське посвідчення категорії «В», свідоцтво про право на заняття адвокатською діяльністю.

31.05.2023 здобула другу вищу освіту (магістр, 2021-2023 р.) за спеціальністю «Філологія. Германські мови та літератури (переклад включно). Перша - англійська». Кваліфікація - філолог-перекладач з англійської мови.

У червні 2023 успішно склала кваліфікаційний іспит, 19.02.2024 отримала свідоцтво про право на заняття адвокатською діяльністю (Рада адвокатів Київської області).

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: